Săpun natural Brown Windsor, săpunul regilor

 … sapun natural handmade cu un amestec de condimente exotice, bun pentru barbati daca-l folosesc femeile!

Contine uleiuri de cea mai buna calitate si unturi de cacao si shea, uleiuri esentiale de scortisoara, cuisoare si lavanda, pulbere de cafea si scortisoara. Rezultat: un sapun cu cafea dens, cu parfum picant.

Are un aspect si miros caracteristic de cafea, oferind o spuma bogata, de culoare brun deschis. Lasa pielea catifelata, hidratata, si este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Sapunul Brown Windsor a fost preferatul Reginei Victoria si al Imparatului Napoleon; se zice ca acesta a platit 2 franci pentru o bucata de sapun, suma fabuloasa pentru aceea vreme.

 

Brown Windsor Soap” se mai fabrica si astazi, tot 100% natural.

In mod traditional, acest sapun este parfumat cu uleiuri esentiale de scortisoara (stimulant si tonic), cuisoare (folosit pentru a calma arsurile si zgarieturile) si chimen (proprietati antiseptice si astringente).

 

Cum chimenul se gaseste foarte rar, sapunului Brown Windsor marca Retete De Frumusete i-am adaugat lavanda, pentru a indeparta stresul si anxietatea.

 

Predomina mirosul de scortisoara, afrodisiac natural folosit inca de pe vremea reginei Sheba, care il seducea astfel pe regele Solomon atunci cand primea vizita acestuia.

Uleiul de scortisoara pus in sapunul Brown Windsor este deseori folosit in masajul erotic.

De asta spun ca sapunul Brown Windsor este bun pentru barbati daca-l folosesc femeile!

 

Daca ti-a placut articolul distribuie-l si prietenilor tai. Multumesc!

Lasă un răspuns