5 lucruri mai puțin cunoscute despre culoarea mov

Ce semnifică culoarea mov?

1. Din ce culori se obține mov. Culoarea mov (violet) este o culoare care se găsește rar în natură. Rezultat al amestecului dintre roșu și albastru, simbolizează pasiunea care se stinge. Este o culoare rece, asociată poate pe nedrept cu indiferența și nepăsarea.

2. Culoarea mov, în nuanța de purpură, este culoarea regilor. Ea sugerează luxul, bogăția și sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului și emoțiilor.

3. Este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate, cărora le place să învețe din experiențe și să citească despre viețile altora. Este culoarea veșmintelor purtate de cardinali. Culoarea mov este reprezentativă pentru zodia Fecioară. Este culoarea melancoliei tipice Fecioarelor.

4. Culoarea mov corespunde chackrei capului – coroana – care este asociată onoarei, demnității, respectului de sine, continuității și speranței.

5. Culoarea mov calmează fricile și agresivitatea. Favorizează dezintoxicarea organismului, întărește sistemul imunitar și reglează tensiunea arterială. De asemenea influențează întreg sistemul osos și nervos al organismului. Este o culoare antiseptică, având efect purificator la nivel spiritual și fizic.

 

Ce culori se potrivesc cu mov

 

Mov și galben

Cele două culori sunt complementare, opunându-se pe cercul cromatic și scoțându-se reciproc în evidență. Asortează o bască mov la o bluză galbenă pentru un look chic parizian, plin de prospețime!

Berete damă elegante >>>

ce semnifică culoarea mov

Mov și alb

Întotdeauna, atunci când ai îndoieli în privința unei culori și nu știi cu ce altă culoare să o asortezi, optează pentru alb. Combinația alb – mov este una calmă și liniștitoare. Asortează o rochie albă cu accesorii mov sau accesorii albe la o rochie mov.  

Seturi colier și cercei >>>

ce semnifică culoarea mov

Mov și gri

O combinație potrivită pentru o ținută delicată. În Cufărul Cu Dichiseli găsești eșarfe mov la reducere.

Eșarfă mov >>>

Ce semnifică culoarea moveșarfe mov

Mov și roz

Fiind o culoare intensă, puternic stimulativ a sistemului nervos, movul este bine temperat de roz. Asortează o bluză mov cu un set colier și cercei în nuanțe de roz – va lumina și cel mai palid ten!

Bijuterii email >>>

ce semnifică culoarea mov

Din Cufărul Cu Dichiseli îți propun bijuterii mov și  accesorii mov în diverse nuanțe și combinații de mov și cu mov, care să-ți stârnească apetitul pentru emoție și pasiune. Comandă online sau la telefon 0735946250

Îți mulțumesc că alegi să cumperi cadouri din Cufărul Cu Dichiseli!

Îți mulțumesc că susții micile afaceri din România!

Bijuterii mov >>>

accesorii movcadouri cu bufnițeaccesorii movbroșe handmadeaccesorii movcoliere lungi

Seturi bască și fular >>>

set bască și fular

Te-ar putea interesa și…

ACCESORII MOV RECOMANDATE

Lasă un răspuns