5 lucruri mai puțin cunoscute despre culoarea mov

Ce semnifică culoarea mov?

1. Din ce culori se obține mov. Culoarea mov (violet) este o culoare care se găsește rar în natură. Rezultat al amestecului dintre roșu și albastru, simbolizează pasiunea care se stinge. Este o culoare rece, asociată poate pe nedrept cu indiferența și nepăsarea.

2. Culoarea mov, în nuanța de purpură, este culoarea regilor. Ea sugerează luxul, bogăția și sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului și emoțiilor.

3. Este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate, cărora le place să învețe din experiențe și să citească despre viețile altora. Este culoarea veșmintelor purtate de cardinali. Culoarea mov este reprezentativă pentru zodia Fecioară. Este culoarea melancoliei tipice Fecioarelor.

4. Culoarea mov corespunde chackrei capului – coroana – care este asociată onoarei, demnității, respectului de sine, continuității și speranței.

5. Culoarea mov calmează fricile și agresivitatea. Favorizează dezintoxicarea organismului, întărește sistemul imunitar și reglează tensiunea arterială. De asemenea influențează întreg sistemul osos și nervos al organismului. În combinație cu argint, pietrele semiprețioase mov au efect purificator la nivel spiritual și fizic. 

Pietre semiprețioase mov >>>

Ce semnifică culoarea mov

Ce culori se potrivesc cu mov

  • Mov și galben

Cele două culori sunt complementare, opunându-se pe cercul cromatic și scoțându-se reciproc în evidență. Asortează o beretă galbenă la o rochie mov, pentru un look chic parizian, plin de prospețime!

Rochii mov >>>

Berete franțuzești >>>

Berete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universală bască galbenă
  • Mov și alb

Întotdeauna, atunci când ai îndoieli în privința unei culori și nu știi cu ce altă culoare să o asortezi, optează pentru alb. Combinația alb – mov este una calmă și liniștitoare. Asortează o rochie albă cu accesorii mov sau accesorii albe la o rochie mov.  

Seturi colier și cercei >>>

set colier și cercei mov rochie alb cu mov
  • Mov și gri

O combinație potrivită pentru o ținută delicată. În Cufărul Cu Dichiseli găsești eșarfe mov la preț redus.

Eșarfe mov >>>

Berete damă elegante eșarfă mov cu flori
Berete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universală Eșarfe din bumbac cu flori
  • Mov și roz

Fiind o culoare intensă, puternic stimulativ a sistemului nervos, movul este bine temperat de roz. Asortează o bluză mov cu un set colier și cercei în nuanțe de roz – va lumina și cel mai palid ten!

Bijuterii email >>>

Bluze mov elegante >>>

Set colier și cercei bluză mov

Machiaj mov >>>

Ojă mov >>> 

cadouri fete 20 ani ojă mov

Din Cufărul Cu Dichiseli ți-am propus bijuterii mov și  accesorii mov în diverse nuanțe și combinații de mov și cu mov, care să-ți stârnească apetitul pentru emoție și pasiune.

Îți mulțumesc că alegi accesorii mov din Cufărul Cu Dichiseli!

Te-ar putea interesa și

Lasă un răspuns