Amulete norocoase în anul Bivolului de Metal

Amulete Feng Shui 2021

Amuleta este un mic obiect considerat ca având o forță magică care-i ajută pe cei care îl poartă. Alege amuleta de care ai nevoie în 2021!

Amulete Feng Shui 2021

Talismane norocoase și amulete Feng Shui 2021

Amulete pentru sănătate >>>

Există trei remedii principale pentru sănătate : Wu Lou, Pasărea Garuda și Buddha Tămăduitorul.

Wu Lou – numit și „cel dătător de viață” – era utilizat pentru a stoca apa și remediile naturale folosite de chinezi în călătoriile lungi. Datorită asocierii cu vindecarea bolilor, a  devenit un puternic simbol al stării bune de sănătate și vitalitate. Wu Lou este un puternic remediu Feng Shui în absorbirea energiilor negative din jurul nostru. Forma Wu Lou este o reprezentare în miniatură a uniunii dintre cer și pământ. Amplasarea unui Wu Lou în casă este considerată unul dintre cele mai bune remedii Feng Shui pentru sănătatea tuturor.

Pasărea Garuda este o pasăre mică, care atrage sănătatea fizică și mintală.

Buddha Tămăduitorul este un simbol foarte cunoscut de sănătate, fericire și bucurie. Înlătură energiile de boală și atrage sănătatea. Se așează în casă în loc vizibil, amplifică energiile bune.

Amulete Feng Shui 2021 >>>

Amuleta banilor >>>

Pentru a atrage bogăția, amplasați pepite, pisici Maneki Neko și accesorii cu bufnițe în diverse zone din casă.

Pepita de aur este moneda chinezească antică, folosită pentru schimbul de mărfuri scumpe. Pepitele de aur au fost proiectate de maeștrii Feng Shui într-o formă perfectă, pentru a emite chi-ul bunăstării. Pepitele sunt poate cel mai puternic simbol al bogăției. Ele atrag, pe lângă bani, și norocul și succesul în carieră.

Pisica Maneki Neko, numită și „pisica norocoasă” sau „pisica banilor”, este un talisman extrem de popular în cultura japoneză și cea chineză, înzestrată cu capacitatea de a atrage norocul. În limba japoneză, Maneki Neko înseamnă „pisica care-ți face semn”. O astfel de felină are, de obicei, una sau amândouă labele ridicate, ca și cum ar semnala norocului să se îndrepte către stăpânul ei.

Bufnița este un simbol al întelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției.

Accesorii cu bufnițe >>>

Amulete Feng Shui 2021

De asemenea, poartă amulete monede ca remediu pentru cheltuielile nejustificate, împotriva risipei de orice fel. Amuletele monede datează din cele mai vechi timpuri și au fost special concepute pentru a consolida norocul. Oamenii care de multe ori joacă în cazinouri, bursă și pariuri sportive, ar trebui să poarte asupra lor aceste amulete monedă. Moneda amplifică norocul excepțional și aduce prosperitate în viață și afaceri.

Amuletă norocoasă >>>

Amulete Feng Shui 2021

Te-ar putea interesa și…

Gama completă de remedii Feng Shui aici >>>

Curiozități despre bufnițe >>>

5 lucruri mai puțin știute despre argint >>>

 

Alege remediile Feng Shui din Cufărul Cu Dichiseli!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?