Bijuteria numită Femeie

Sfaturi pentu femeiSe zice că româncele sunt cele mai frumoase femei dar nu se precizează de unde: România, Europa sau din lume.
Tot așa se spune că englezoaicele și grecoaicele sunt cele mai urâte.
Eu aș îndrăzni să adaug și franțuzoaicele. Am stat ceva vreme la Paris și nu prea mi-a plăcut ce-am vazut.

Se mai zice că nu există femei urâte ci doar bărbați care n-au băut suficient.

 

Într-o formă sau alta, cu cât se bate mai mult monedă pe frumusețea care vine din interior, cu atât mai abitir contează mărimea cupei la sutien, grosimea taliei și posteriorul bombat.

 

Ne place sau nu, chiar dacă femeile sunt gâtul, tot bărbații sunt capul.

Și pe undeva mai bine așa. Dacă femeile ar conduce lumea ar fi mai puține războaie și niște țări invidioase care nu-și vorbesc.

Nu ne alegem înfățișarea. Ironia sorții numită genetică își face de cap.

Din părinți bruneți tăciune iese prunc bălan cu ochi albaștri, câștigători de premiu Nobel au copii cu sindrom Down.

 

Dar alegem cum ne prezentam nouă și lumii. Și nu este deloc complicat. Trebuie doar să ne pese.

Câteva sfaturi simple, cu efect maxim:

–          Aspectul general contează!
Oricât de elegante ar fi hainele și de scumpi pantofii, o mână cu unghii neîngrjite sau părul nespălat și îmbâcsit cu fixativ aruncă totul în derizoriu.
Cuvintele cheie sunt curat și îngrijit. Trebuie să avem mereu pantofii curați, hainele să nu fie mototolite sau pătate, dușul zilnic este obligatoriu.

–          Grija pentru păr!
Nu ruinează pe nimeni o tunsoare bine făcută, părul spalat și vopsit când trebuie. Avem la discreție o multitudine de produse de îngrijire personală, la cele mai variante prețuri. Pentru un păr sănătos și viguros îți recomand șampon solid natural.

–          Îmbrăcăminte corespunzătoare!
Nu avem nevoie de zeci de haine și pantofi ci doar de ceva clasic care să se potrivească cu statura și conformația corpului. Nu există nimic mai dezagreabil decât o femeie plinuță etalându-și cu mândrie colanții albi și tricoul plasă. Indiferent că are 18 ani sau 40 de ani.

–          Alege accesoriile potrivite!
Un colier special, o eșarfă veselă, geanta în culorile ținutei, fiecare în parte și toate împreună fac diferența dintre o ținută ternă și una cu dichis.
Feminitatea vine la pachet cu o boare de parfum, cămașa albă vaporoasă și eșarfa multicoloră, ceasul vintage și accesoriile asortate cu momentul zilei.
În Cufărul Cu Dichiseli ai variante pentru momentele de zi sau de seară.

–          Modul de a vorbi!
„Bună ziua”, „Îmi pare rău” și „Mulțumesc”. Cele mai grele cuvinte.
Odată însușite, restul vine de la sine.

–          Informează-te!
Nu lăsa mintea să lenevească, chiar dacă timpul ne-a ajuns cel mai mare inamic. Este important să știm ce se întâmplă în lumea în care trăim. Să avem subiecte de conversație, să găsim cuvintele potrivite momentelor potrivite.

–          Fă mișcare!
Oricum ar fi, de la mers pe jos și până la înot, mișcarea este deosebit de importantă. Cu vârsta, din ce în ce mai important.

 

Cu alte cuvinte: Dragelor, aveți grijă de voi și de sănătatea voastră, fiți puse la punct și complimentele și starea de bine vor veni de la sine.

Cu foarte puțin, puteți face atât de mult!

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă ți-a plăcut, distribuie-l și prietenelor tale.

 

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns