Bijuterii norocoase

Amuleta este un obiect mic sau o bijuterie căreia vechi superstiții îi atribuie puterea magică de-a aduce noroc și apăra pe cei care le poartă de influențele malefice ale duhurilor rele.

Purtăm zilnic talismane, simboluri ale norocului sau protectoare.

Bijuterii sau obiecte, de la pandantive, lănțișoare și brățări, și până la portchei, decorațiuni pentru casă și mașină.

 

Află ce bijuterii îți poartă noroc și care este semnificația lor!

 

Din Cufărul Cu Dichiseli iti prezint bijuterii norocoase și semnificația lor.

 

Bufnița este un simbol Feng Shui al înțelepciunii și  cunoașterii, ajutând la dispersarea ignoranței și dezvoltarea capacitățile în planul carierei. Bufnița are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției. Poartă accesorii cu bufnite, îți poți îmbunătăți situația financiară.

bijuterii norocoase

bijuterii norocoase

 

Semnificația broaștei țestoase

În plan general este un talisman de noroc, sănătate, protecție împotriva energiilor negative și a pericolelor de orice fel. Broasca țestoasă este simbolul fertilității, abundenței și longevității. Deși lentă, broasca țestoasă își continuă drumul cu o determinare și o hotărâre fantastice, iar simbolul Feng Shui cu înfățișarea ei este renumit pentru puterile sale. Poartă accesorii cu pandantiv broască țestoasă, toate aici >>>

 

Afla ce bijuterii iti poarta noroc si care este semnificatia lor

bijuterii norocoase

Elefant. Simbol Feng Shui de putere, fertilitate și inteligență.

Înainte de nașterea lui Buddha, mama acestuia a avut vise despre un elefant alb pur, acesta fiind unul din motivele pentru care elefantul este acum un simbol al fertilității, fiind folosit în cupluri sau de persoanele singure care doresc un nou nascut. Este un semn de bun augur, oferind protecție pentru viitor. Dintre bijuterii elefant alege o broșă vintage.

 

bijuterii norocoase

 

Trifoi. Fiecare frunză pe care o are trifoiul cu patru foi reprezintă un tip distinct de noroc (faimă, bogăție, dragoste, sănătate). Dacă porți trifoiul cu patru foi în piept, iubirea ta adevărată va veni la tine. Daca îl ții cu tine într-un loc sigur, niciun rău nu te poate atinge, iar daca visezi trifoiul cu patru foi vei trăi fericit până la adânci bătrâneți!

bijuterii norocoase

Se zice că argintul protejează împotriva deochiului și de multe ori se folosește în descântece pentru deochi. Poartă o cruciuliță de argint sau pune un bănuț în portofel. Te va apăra de energii negative, iar cei care poartă bijuterii din argint sunt mai calmi.

 

bijuterii norocoase

Buburuza este vestitoare de noroc și prosperitate.

Cine poartă o amuletă gărgăriță, va avea răbdare cu cei din jur, va rămâne mereu în lumina zilei iar greutățile sale vor dispărea ca prin minune. Dacă o buburuză se așează pe mâna unei femei proaspăt căsătorite, numărul bulinelor de pe aripioare este egal cu numărul copiilor ce vor veni în aceea căsnicie.

 

Turturelele, simbolul Feng Shui al iubirii perfecte. Un cuplu de turturele este simbolul dragostei pentru că se împerechează pe viață și par foarte drăgăstoase în viața de cuplu.

 

Pisica. Simbolul pisicii este des întâlnit ca simbol care atrage banii, norocul și situațiile favorabile.

Rezerva ori distanțarea emoțională a pisicii ne poate semnala că ar trebui să ne îndepărtăm de anumite situații de viață sau de anumiți oameni. Poartă accesorii cu pisici și ține departe dușmanii și persoanele negative!

 

bijuterii norocoase

Perle. Numite și „lacrimile lui Dumneze” perlele sunt un simbol pentru feminitate.

Asigură o căsnicie fericită și sunt talisman pentru Raci, Gemeni și Săgetatori. Se spune că prin puterea lor perlele ajută la păstrarea tinereții, efect maxim au atunci când sunt purtate fără alte pietre.

bijuterii norocoase

Fluturi

„Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

bijuterii norocoase

 

Bijuteriile norocoase din articol sunt disponibile in stoc. Comandă online sau la telefon 07354946250.

 

Citește și alte articole pentru mai multe informații despre același subiect:

Lasă un răspuns