Cadouri 8 Martie pentru fiecare zodie

Indiferent de zodie, însoțește cadoul 8 Martie cu un mărțișor inimă!

Inima este recunoscută ca un simbol al iubirii în toate formele ei, reprezintă afectivitatea, locul de unde pornesc toate sentimentele și unde se află sufletul. De asemenea, forma sub care este reprezentat acest simbol, un triunghi cu vârful în jos, semnifică principiul feminin. Mărțișorul sub formă de inimă este oferit, de cele mai multe ori, între îndrăgostiți.

Mărțișoare inimă >>>

Mărțișor inimă

Idei cadouri 8 martie

pentru Femeia fiecărei zodii!

Cadouri pentru Femeia Berbec

Semn de foc, mare iubitoare de roșu și portocaliu. Precise și punctuale, le poți încânta cu un ceas de buzunar sau un ceas cu brățară. Gama completă aici >>>

ceasuri dama ieftine

Cadouri pentru Femeia Taur

Optimistă și voluntară, adoră culoarea verde în toate nuanțele posibile.

Va purta cu drag o eșarfă la modă și cercei eleganți asortați.

cercei lacrimăeșarfe mici de pus pe cap

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Semn de aer, îi poartă noroc tot ce zboară. Legătura cu cerul este dată și de culoarea albastră, preferata zodiei. Va aprecia maxim cadouri cu fluturi. Fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture va atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

Cadouri cu fluturi >>>

cadouri cu fluturi

Cadouri pentru Femeia Rac

Semn de apă, îi poartă noroc orice înoată. Familistă convinsă, iubitoare de adevăr și situații clare, va aprecia un cadou în alb sau argintiu, culoarea zodiei. De mare efect un breloc broască țestoasă. Broasca reprezintă partea yin a naturii, simbolizează Luna și aduce prosperitate celei ce-o poartă.

breloc broască țestoasă

Cadouri pentru Femeia Leu

Femeia Leu e numai una! Aproape de soare, lună și stele, iubitoare de accesorii și bijuterii aurii. Va purta cu plăcere brățări vintage marca Cufărul Cu Dichiseli

Atunci când oferi sau primești o brățară înseamnă uniune și dorința ca relația să evolueze.

Foma brățării fiind cerc, oamenii purtau brățări pentru a fi protejați de ghinion. Înainte de luptă, războinicii trasau în jurul lor un cerc și purtau diferite brățări, în speranța că moartea îi va ocoli. Cercul – și implicit brățara – mai înseamnă armonie între trup și suflet, legătura cu divinitatea, legătura între cel ce oferă și cea ce primește. Cercul este simbolul divinității, al soarelui, perfecțiunea și echilibrul.

Brățări vintage >>>

idei cadouri 8 martie

Cadouri pentru Femeia Fecioară

Tipicară, melancolică. Semn de pământ, apreciază cadourile în nuanțe de mov.

Îți propun bijuterii email, le găsești pe toate aici >>>

bijuterii email

Cadouri pentru Femeia Balanță

Cocheta zodiacului, mereu în centrul atenției, iubește culoarea portocalie și semnele de aer. Pentru protecție și inspirație, nu greșești dăruindu-i cadouri cu bufnițe. Bufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției… atât de iubită de Femeia Balanță.

Cadouri cu bufnițe >>>

Idei cadouri Secret Santa

Cadouri pentru Femeia Scorpion

Iubitoare a culorii maro, este stabilă până la proba contrarie. Ai de ales: n-o supăra sau dacă ai făcut-o, ocolește-o etern. Altfel te va înțepa rău. O vei impresiona cu bijuterii pietre semiprețioase. Mai ales ochiul de tigru, protectorul zodie Scorpion, îi conferă frumusețe, sănătate, atitudine pozitivă față de viață.

Bijuterii pietre semiprețioase >>>

bijuterii pietre semiprețioase

Cadouri pentru Femeia Săgetător

Iubitoare de lux, indigo și roșu. Nu greșești cu un set colier și cercei.

seturi colier și cercei

Cadouri pentru Femeia Capricorn

Cele mai apreciate cadouri sunt cele protectoare cu cuarț roz și ametist sau albastru pal, culoarea favorită. Pentru Femeia Capricorn propun cercei lungi eleganți, în magazin aici >>>

cercei lungi eleganți

Cadouri pentru Femeia Vărsator

Semn de aer, iubitoare a culorii albastru-azur și a nuanțelor de verde.

Cercei vintage>>>

Cercei pietre semiprețioase

Cadouri pentru Femeia Pești

Zodie de apă. Liniște și pericol. Alb și albastru, când și când bleumarin. Niciodată nu știi cum stai…

Recomandarea Cufărul Cu Dichiseli

Berete franțuzești >>>

Berete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universalăBerete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universală

Fiecare zodie va aprecia un parfum solid natural marca RețeteDeFrumusețe

Dichisit ambalat și oferit împreună cu o zambilă parfumată.

parfum solid natural

Te-ar putea interesa și…

Idei cadouri 8 Martie >>>

Cadouri de Ziua Mamei >>>

Îți mulțumesc că alegi să cumperi cadouri de 8 Martie din Cufărul Cu DichiseliÎți mulțumesc că susții micile afaceri din România!

IDEI CADOURI 8 MARTIE

Lasă un răspuns