Cadouri de Moș Nicolae, direct în ghetuțele tale!

Dacă ai fost cuminte, vei găsi în ghetuțe cadouri de la Moș Nicolae iar dacă nu, vei găsi o nuia.

Evident toată lumea a fost cuminte, deci cum rezolvăm problema fără să cheltuim nici prea mult, nici prea puțin?

Trebuie să fim un pic cumpătați, în fond  Moș Nicolae vine chiar înainte de Moș Crăciun, ruda lui mai bogată și mai darnică.

Din Cufărul Cu Dichiseli îți propun câteva idei de cadou pentru femeia din fiecare zodie.

Nu în ultimul rând, să nu uităm de Niculina, Nina și Nicoleta; merită o atenție specială de ziua lor onomastică, deci și un cadou mai consistent.

Cadouri de Moș Nicolae

Femeia Berbec

Preferă cadourile scumpe și speciale și va căuta prin ghetuțe până o sa le facă harcea-parcea. Adoră culoarea roșie și bijuteriile retro, sigur nu greșești cu un colier vintage sau bijuterii cu pietre roșii.

Seturi colier și cercei >>>

seturi colier și cercei

Femeia Taur

Speră că anul ăsta e cu noroc. Anul trecut n-a primit mare lucru și, în plus, un tip din zodia Scorpion i-a stricat ghetuțele. Iubește culoarea verde și accesoriile pentru gât (coliere, eșarfe), apreciează cadourile mai mult pentru simbolul afectiv decât pentru valoare. Pune-i în ghetuțe o eșarfă brodată lângă un colier handmade.

Cadouri de Moș Nicolae

Femeia Gemeni

Speră în secret să nu primească iar bilete la concertele lui Hrușcă și Fuego.

Ține cont că adoră culoarea albastră (deh, zodie de aer!), păsările și fluturii. Mizează pe cadouri cu fluturi.

Știi care este simbolul fluturelui? „Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

Cadouri cu fluturi

Femeia Rac

În general Racul este o zodie destul de dificilă când vine vorba despre cadouri, dar primește bine un cadou legat de apă. Stă prost cu dragostea zilele astea, așadar oferă-i un simbol care să-i ridice moralul. Recomand bijuterii broască țestoasă.

Broasca țestoasă este simbolul fertilității, abundenței și longevității. Deși lentă, broasca țestoasă își continuă drumul cu o determinare și o hotărâre fantastice, iar simbolul Feng Shui cu înfățișarea ei este renumit pentru puterile sale.

bijuterii broască țestoasă

Femeia Leu

Cea mai puternică zodie, ai nevoie de cel mai frumos cadou. Femeia Leu este guvernată de Soare, extravagantă și prețioasă, mare iubitoare de accesorii și bijuterii aurii. Oricum nu contează ce-i oferi, nu se va ridica la nivelul pretențiilor. Încearcă cu o brățară vintage sau bijuterii pietre semiprețioase, s-ar putea să-i placă.

Brățări vintage >>>

Cadouri de Moș Nicolaebijuterii pietre semipretioase

Bijuterii pietre semiprețioase >>>

bijuterii pietre semipretioase

Femeia Fecioară

Un sfat dezinteresat: să nu intre în conflict cu Moș Nicolae, care-i Săgetător.

Daca da, o să-i umple ghetuțele cu nuiele. Măcar din Cufărul Cu Dichiseli să primească ceva drăguț și neapărat în nuanțe de mov, culoarea preferată a Fecioarelor. Recomand bijuterii email.

bijuterii email

Femeia Balanță

Banii nu aduc fericirea și nici Moș Nicolae n-o să-i aducă mare lucru. Mizează pe bijuterii care să reprezinte semne de aer și pe accesorii în nuanțe de portocaliu.

Pun pariu că va fi impresionată de cadouri cu bufnițe, doar se știe că bufnița este simbolul bogăției, atât de apreciată de Femeia Balanță!

Cadouri cu bufnițe. Bijuterii bufniță și decorațiuni

Femeia Scorpion

Dacă vrei să-i intri în grații, fă-i un cadou inedit, care să arate că ai umblat mult pentru a-l găsi. Nu uita că Femeia Scorpion este foarte sentimentală, așa că un cadou handmade va fi extrem de apreciat.

brose handmade cu perle

Femeia Săgetător

Încă speră ca anul acesta să primească cel mai frumos cadou din viața ei.

Destul de greu de realizat, ținând cont că este mare iubitoare de lux, indigo și roșu. Dacă nu ai prea mulți bani, amestecă informațiile și alege o o pereche de cercei de seară.

Știi povestea cerceilor?

A fost odată un rege și o regină care trăiau într-un castel minunat, înconjurați de servitoare unele mai frumoase ca altele. Regele s-a îndrăgostit de una dintre ele; regina, aflând, a pedepsit-o pe servitoare punând să-i fie străpunși lobii urechilor. Regele îndrăgostit a mers la cel mai priceput bijutier din regat și a cumpărat două diamante, ca să împodobească urechile nefericitei.

Așa au apărut primii cercei… și de atunci și până în zilele noastre, femeile poartă cercei.

Cercei pietre semiprețioase

Femeia Capricorn

Deșteaptă, știe că Moșul n-o să vină pentru că rudele n-au bani.

Împrumută-te și pune-i în ghetuțe un cadou util la locul de muncă sau în dezvoltarea financiară proprie. Nu greșești oferindu-i un ceas elegant. Le găsești pe toate aici >>>

ceasuri dama ieftine

Femeia Vărsător

Zodie extrem de sensibilă, apreciază fiecare gest frumos. Originală, se simte atrasă de lucrurile inovatoare, haioase și nonconformiste. Recomand șosete amuzante și decorațiuni de Crăciun.

Șosete amuzante cu model de CrăciunIdei cadouri Secret Santa

Femeia Pește

Pentru ea nu contează foarte mult ce conține cadoul. Contează gestul tău și faptul că ai vrut să îi arăți cât de mult contează pentru tine. O să-i placă o atenție în culorile apei sau, mai bine, un cadou pentru casă.

Fețe de pernă decorative >>>

fețe de pernă decorative

Completează cadoul ales și cu:

Beretă franțuzească, pentru un look chic cu aspect parizian. Profită de prețul redus!

Bască damă >>>

Berete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universalăBerete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universală

Seturi bască și eșarfă asortată >>>

seturi bască și fular

Șosete amuzante >>>

șosete amuzanteȘosete haioase cu broderie

Balsam de buze natural >>>

balsam de buze natural

Parfum solid natural >>>

Parfum solid natural marca ReteteDeFrumusete.ro

Îți mulțumesc că alegi accesoriile din Cufărul Cu Dichiseli și susții micile afaceri din România!

Plătește comanda online prin card bancar și livrăm cadourile direct la persoana aleasă de tine – surpriză de la Moș Nicolae!

Accesoriile prezentate sunt disponibile în stoc. Comandă online sau telefonic la 0735946250

Gama de cadouri handmade din Cufărul Cu Dichiseli aici >>>

Gama de cosmetice naturale marca RețeteDeFrumusețe aici >>>

cosmetice naturale handmade

Te-ar putea interesa și…

PRODUSE RECOMANDATE

Lasă un răspuns