Cadouri de Paște în funcție de zodie

Cadouri de Paște pentru Femei

Cadouri pentru Femeia Berbec

Preferă cadourile scumpe și speciale. În general berbecii se bazează pe cap, față și creier, așadar îi va plăcea orice cadou care are legătură cu aceste părți ale corpului. Mizează pe cercei la modă și nu uita să-i alegi în funcție de forma feței. Cele mai bune sfaturi ca să alegi cerceii potriviți formei feței aici >>>

Cadouri de Paște pentru Femei

Cadouri pentru Femeia Taur

Pentru ea contează gestul. Se va bucura sincer, fie că îi cumperi ceva scump, fie că alegi un cadou ingenios și ieftin. Femeia Taur iubește accesoriile pentru gât, ca de exemplu eșarfe elegante, gama completă aici >>>

Cadouri de Paște pentru Femei

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Este o zodie practică, motiv pentru care apreciază cadourile utile, pe care să le folosească mai tot timpul. Sigur nu dai greș cu un ceas curea piele. În general Gemenii domină casa comunicării așa că le poți cumpăra un telefon, dacă ai bugetul necesar.

ceasuri cadran pătrat și curea piele, diverse culori

Cadouri pentru Femeia Rac

În general Racul este o zodie destul de dificilă când vine vorba despre cadouri, dar primește bine bijuterii pietre semiprețioase, în magazin aici >>>

bijuterii pietre semipretioase

Cadouri pentru Femeia Leu

Guvernată de Soare, extravagantă și prețioasă, mare iubitoare de accesorii și bijuterii aurii. Brățări vintage, recomandate din Cufărul Cu Dichiseli, aici >>>

cadouri de Paște pentru Femei

Cadouri pentru Femeia Fecioară

Fecioara este o zodie extrem de pretențioasă. Nici măcar ea nu știe ce își dorește, dar asigură-te că orice îi oferi este ambalat cât mai spectaculos. Fiind organizată și eficientă, nu greșești dăruindu-i un cadou pentru casă sau un portofel. Atunci când dăruiești un portofel, nu uita să pui un ban în el! Tradiția spune că numai așa beneficiara cadoului o să aibă parte de bani în viitor.

Sau mizează pe picturi pe numerePictura pe numere este o activitate dedicată copiilor și adulților. Ajută la o percepere mai bună a culorilor, relaxează după o zi grea de muncă, dezvoltă spiritul artistic. Setul pentru pictură pe numere conține pânza canvas, pensule, culori pe bază de apă și acril. Tablourile sunt schițate și numerotate. Fiecare număr corespunde unei culori. Pentru a realiza tabloul trebuie aplicată culoarea aferentă fiecărui număr. Nimic mai simplu! Picturile pe numere reprezintă un cadou relaxant, creativ și colorat. Alege din sute de modele!

Picturi pe numere

Cadouri pentru Femeia Balanță

Balanța este o zodie foarte deschisă, care de regulă spune direct ceea ce își dorește. Dacă nu spune, mizează pe cadouri cu fluturi care reprezintă semne de aer și pe accesorii în nuanțe de portocaliu, culoarea zodiei. Fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

broșe fluturi email colorați

Cadouri pentru Femeia Scorpion

Este destul de pretențioasă, preferă cadourile scumpe. Dacă vrei să-i intri în grații, fă-i un cadou inedit, care să arate că ai umblat mult pentru a îl găsi. Nu uita că Femeia Scorpion este foarte sentimentală, așa că bijuteriile inimă sunt foarte apreciate.

bijuterii inimă

Cadouri pentru Femeia Săgetător

Iubitoare de lux, indigo și roșu. Dacă nu ai prea mulți bani, asortează o eșarfă elegantă cu o broșă supradimensionată.

eșarfe uni Broșe mari elegante

Cadouri pentru Femeia Capricorn

Este practică și realistă. I se potrivește orice cadou care o ajută în carieră, la locul de muncă sau în dezvoltarea financiară proprie. Nu greșești oferindu-i un ceas de buzunar.

cadouri de Paște pentru Femei

Cadouri pentru Femeia Vărsător

Zodie extrem de sensibilă, apreciază fiecare gest frumos. Originală, se simte atrasă de lucrurile inovatoare, haioase și nonconformiste. Pentru ea, merge de minune un cadou pentru casă sau bucătărie. Pentru mici schimbări prin casă, fețele de pernă decorative sunt cea mai bună și accesibilă metodă.

fețe de pernă decorative

Cadouri pentru Femeia Pești

Pentru ea nu contează foarte mult ce conține cadoul, ci gestul tău și faptul că ai vrut să îi arăți cât de mult contează pentru tine.Nu greșești cu o atenție în nuanțe de albastru, culoarea zodiei.

cadouri de Paște pentru Femei

Însoțește cadourile alese cu un parfum solid natural personalizat pentru femeia fiecărei zodii. Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie, aici >>>

parfum solid natural

IDEI CADOURI DE PAȘTE PENTRU FEMEI

Lasă un răspuns