Cadouri de Sf. Gheorghe

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe a fost oștean de vază, remarcându-se în multe bătălii prin îndemânarea în mânuirea armelor și curajul său.

În ciuda interdincțiilor vremii și-a mărturisit public credința, de care nu s-a lepădat nici supus celor mai crude torturi. Sfântul Gheorghe este ocrotitorul Armatei Române.

Sfântul Gheorghe este un protector al naturii înflorite, al vitelor și oilor, vestitor al primăverii și biruitor al iernii.

În tradiția populară se spune că, atunci când aude primele broaște cântând, Sfântul Gheorghe ia cheile de la Sfântul Dumitru pentru a deschide drumul naturii spre viață și pentru a înverzi totul.

În 23 Aprilie își serbează onomastica cele care poartă numele de Geta, Georgeta, Georgiana și Gherghina.

Onomastica este prilejul perfect de a-i arăta sărbatoritei că este importantă pentru tine și merită un cadou.

Cadourile consistente se oferă la ocazii mai importante, deci nu cheltuiala va fi problema, ci acel cadou care să transmită cât mai clar mesajul tău.

Pentru sărbătoritele zilei, din Cufărul Cu Dichiseli și partenerii îți propun câteva idei de cadouri de Sf Gheorghe, cu urări de bine și sănătate! La mulți Ani de Sfântul Gheorghe!

Cadouri de Sf Gheorghe

Bluze și cămăși chic

 

Cadouri de Sf Gheorghe

Eșarfe mici

Cadouri de Sf Gheorghe

Bijuterii argint

 

cadouri cu fluturi

 

Cadouri de Sf Gheorghe

Cadouri de Sf Gheorghe

cercei argint lungi

Rucsacuri damă

Când vine vorba de latura practică, puține genți se pot compara cu un rucsac.

Din acest motiv îți recomand să alegi rucsacuri, dacă vrei să-ți mărești colecția de genți, dar și când cauți cadouri de Sf Gheorghe pentru cele dragi!

 

 

 

rucsac piele albastră

rucsac piele galben maro

Ceasuri damă

Cadouri de Sf Gheorghe

Cadouri de Sf Gheorghe

Cadouri de Sf Gheorghe

Cadouri de Sf Gheorghe

Portmonee damă

Atunci când dăruiești un portofel, nu uita să pui un ban în el.Tradiția spune că numai așa beneficiara cadoului o să aibă parte de bani pe viitor!

Cadouri de Sf Gheorghe

Cadouri de Sf Gheorghe

Picturi pe numere

Pictura pe numere este o activitate dedicată copiilor și adulților. Ajută la o percepere mai bună a culorilor, relaxează după o zi grea de muncă, dezvoltă spiritul artistic. Setul pentru pictură pe numere conține pânza canvas, pensule, culori pe bază de apă și acril. Tablourile sunt schițate și numerotate. Fiecare număr corespunde unei culori. Pentru a realiza tabloul trebuie aplicată culoarea aferentă fiecărui număr. Nimic mai simplu!

Picturile pe numere reprezintă un cadou relaxant, creativ și colorat. Alege din sute de modele!

Picturi pe numere

Din Cufărul Cu Dichiseli și partenerii ți-am propus câteva idei de cadouri chic, toate la un click distanță.

Gama completă AICI. Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns