Cadouri de Ziua Copilului

Cadouri de ziua copilului

Fără copii casa ar fi mai ordonată, portofelul mai plin dar inima ar fi mai goală. Copiii fac viața mai frumoasă și mai interesantă. Din Cufărul Cu Dichiseli îți propun câteva cadouri de ziua copilului, accesorii dedicate tinerelor domnișoare.

Cadouri de Ziua Copilului

Șosete colorate, șosete brodate, șosete cu dantelă, sosete cu fundă.

Cadouri de Ziua Copilului

Basca dama 90% lana, diverse culori Berete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universală Berete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universală

În mitologia greacă, bufnițele erau simbolul zeiței Atena, un simbol al înțelepciunii imprimat pe amulete. Bufnița mai este și un simbol al bogăției și cunoașterii. Designerii au reinterpretat semnificația acestor elemente și au creat colecții de accesorii colorate, pline de veselie.

Cadouri de Ziua CopiluluiCadouri de Ziua Copilului

Cadouri de Ziua Copilului >>>

Cadouri de Ziua Copilului

Cadouri de Ziua Copilului

Cadouri de Ziua Copilului

Cercei cu pisici din argint Cercei cu pisici din argint

Cadouri de Ziua Copilului

Cadouri de Ziua Copilului >>>

Copiii au nevoie de activități cu ajutorul cărora să își dezvolte diverse abilități și deprinderi. Pictura pe numere este soluția ideală pentru părinții ce doresc pentru ai lor copii o activitate recreativă și, în același timp, benefică. Un univers de poveste, guvernat de o explozie de culori își deschide porțile pentru a fi descoperit de copiii curioși să încerce o astfel de experiență. Curiozitatea transformată în pasiune poate fi un bun stimulent pentru copii, pentru că nu se știe niciodată cum pot ieși la iveală noi talente.

Și pentru că animalele sunt cei mai buni prieteni ai copiilor, picturile pe numere ce au această tematică îi vor atrage cu siguranță. Pisici, căței, maimuțe, arici, ursuleți, dar și multe alte animale simpatice abia așteaptă să fie descoperite cu fiecare atingere de pensulă. Pictura pe numere pentru copii poate deveni cu ușurință o activitate preferată și de părinții care vor ca o  astfel de  experiență sa fie una împărtășită.

Cadouri de Ziua Copilului

Dulciuri >>>

Fructe trase în ciocolată >>>

Turtă dulce >>>

fructe trase în ciocolată Turtă dulce cu caise

 

Comandă cadouri 1 Iunie pentru copii din Cufărul Cu Dichiseli

Gama completă aici >>> 

Nu uita de livrarea prin curierat rapid. Azi comanzi, mâine primești!

Lasă un răspuns