Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

În 14 Februarie îl sărbătorim pe Sfântul Valentin, dar oare câtă lume știe cine a fost Sfântul Valentin?

Se spune, într-o vreme soldații romani preferau să lucreze pământul, să stea cu soțiile și să facă copii, decât să meargă în războaie. Împaratul, total nemulțumit de acest fapt, decide să interzică căsătoriile, idee care nu a fost pe placul unui preot creștin Valentin, mare iubitor de Dumnezeu, convins că mariajul este un dar sfânt și niciun om, de rând sau Împărat, nu are dreptul să-l interzică. Valentin a continuat să casătorească în secret tinerii îndragostiți.

Doar că, așa cum se întâmplă, Împăratul află și poruncește arestarea preotului Valentin, care a ales moartea în locul renunțării la credință. Execuția are loc pe 14 Februarie și, înainte de a muri, Valentin le-a scris o scrisoare tuturor celor dragi: “ Adu-ți aminte de Valentin al tău…”

Odată, cineva a spus: „a iubi înseamnă să te dăruiești pe tine… și ceva în plus”. Nimic mai adevărat!

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru Ea

  • Neapărat o brățară! 

Atunci când oferi sau primești o brățară înseamnă uniune și dorința ca relația să evolueze. Poti alege brățări pereche sau numai pentru ea. Nu uita să-i spui care este simbolul și semnificația brățării, vai fi încântată de cadoul primit. Îți propun brățări pentru îndrăgostiți »

  • Oferă-i în dar inima ta! Fie că-i lanț cu pandantiv sau cercei!

Inima este recunoscută ca un simbol al iubirii în toate formele ei. Inima reprezintă afecțiunea, locul de unde pornesc toate sentimentele și unde se află sufletul. De asemenea, forma sub care este reprezentat acest simbol – triunghi cu vârful în jos – semnifică principiul feminin. Bijuteriile inimă simbolizează dragostea și pasiunea și sunt oferite, de cele mai multe ori, între îndrăgostiți. O coroană peste inimă – „stăpâna inimii mele.” O inimă în flăcări – „dragoste pasională”.

cercei inima

Știi istoria cerceilor?

A fost odată un rege și o regină care trăiau într-un castel minunat, înconjurați de servitoare unele mai frumoase ca altele. Într-o bună zi, regele s-a îndrăgostit de una dintre ele; regina, aflând, a pedepsit-o pe servitoare punând să-i fie străpunși lobii urechilor. Regele îndrăgostit a mers la cel mai priceput bijutier din regat și a cumpărat două diamante, ca să împodobească urechile nefericitei.

Astfel, au apărut primii cercei… și de atunci și până în zilele noastre, femeile poartă cercei. Așadar, o pereche de cercei va fi foarte apreciată!

Cadouri cu fluturi. Fluturele este cel mai bine asociat cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture va atrage puternice energii senzuale și își va spori semnificativ șansele să găsească și păstreze sufletul pereche.

Broșă fluture din cristal broșe fluturași email

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru El

Bărbații nu sunt amatori de cadouri romantice, așadar orientează-te spre un cadou practic, inspirat din plăcerile, nevoile și pasiunile pe care le are.

Pentru soțul și iubitul poți comanda: vinuri de colecție, tricouri cu mesaj, aparate foto și accesorii pentru fotografie, îmbrăcăminte sport, lenjerie intimă,

Nu contează dacă jumătatea ta preferă boxerii, chiloții sau șorturile. Ceea ce contează cu adevărat este confortul, calitatea și designul!

maieu barbati boxeri barbati

 

Alege cadouri pentru îndrăgostiți din Cufărul Cu Dichiseli!

Te-ar putea interesa și…

Talismane norocoase în funcție de zodie »

Lasă un răspuns