Cadouri fete 20 de ani

Idei cadouri fete 20 ani. Bijuterii handmade, brățări pentru prietene, șosete amuzante, cosmetice naturale

Idei cadouri fete 20 ani

  • La 20 de ani „love is in the air”, așadar oferă-i cu încredere cadouri cu fluturi și bijuterii inimă!

Știi care este simbolul fluturelui? „Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndragostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

Idei cadouri fete 20 ani BIJUTERII CU FLUTURI

Inima este recunoscută ca un simbol al iubirii în toate formele ei, reprezintă afectivitatea, locul de unde pornesc toate sentimentele și unde se află sufletul. De asemenea, forma sub care este reprezentat acest simbol, un triunghi cu vârful în jos, semnifică principiul feminin. Bijuteriile inimă sunt oferite, de cele mai multe ori, între îndrăgostiți.

Idei cadouri fete 20 ani BIJUTERII INIMĂ

Bijuteriile din argint sunt însoțite de certificat de garanție valabil 1 an de la data achiziției.

🚛 Livrare GRATUITĂ 24h 🔁 Retur și Schimb GRATUIT 🎁 Cutie CADOU

Idei cadouri fete 20 ani

Brățara înseamnă uniune și dorința ca relația să evolueze. Citește mai multe despre simbolul și semnificația brățării »

bratari argint personalizate BRĂȚĂRI ARGINT PERSONALIZATE

Magazine partenere

 

  • La vârsta pasiunilor nebunești, culoarea roșie trebuie asortată sub toate formele!

Culoare foarte puternică, roșu atrage atenția ca un magnet. Este indicat de purtat ceva roșu atunci când trebuie luate decizii rapide sau finalizate proiecte amânate.

Culoarea roșie mărește curajul și puterea voinței. Folosit cu moderație, este un stimulator general deosebit mai ales pentru persoanele pasive, încurajează acțiunea și încrederea în sine.

bluze roșii elegante BLUZE ROȘII ELEGANTE

 

Topurile de damă sunt cele mai ingenioase articole vestimentare. De ce? Pentru că se pot purta atât individual, fără alte piese vestimentare, cât și în combinație cu sacouri sau trenciuri, în zilele mai răcoroase. Îți recomand topuri din material vaporos sau din materiale precum pielea ecologică.

TOPURI DAMĂ

 

  • Îmbrăcăminte sportivă funcțională, fuziunea perfectă între modă și sport!

tinute sport fete 20 ani TRICOURI CHIC

 

rochie-dyfashion-neagra-din-piele-ecologica-in-croi-conic ROCHII DIN PIELE

 

La 20 de ani orice este permis – cu condiția să avantajeze trăsăturile și să fie de bun gust. O foarte bună idee de cadou o reprezintă fardurile bio. Recomandare – fond de ten într-o nuanţă cât mai apropiată de cea a tenului, rimel waterproof, gloss. Pentru orice buget ai AICI cele mai bune variante de la Fleurance Nature.

Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice și suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii producției cosmetice din Franța.

Idei cadouri fete 20 ani

Când vine vorba de latura practică, puține genți se pot compara cu un rucsac. Din acest motiv îți recomand să alegi rucsacuri pentru fete de 20 de ani.

Idei cadouri fete 20 ani VERIFICĂ GAMĂ ȘI PREȚURI

 

Ți-am prezentat câteva idei cadouri fete 20 ani, idei chic cu buget mic.

Alege cadouri fete 20 ani recomandate de Cufărul Cu Dichiseli!

Lasă un răspuns