Cadouri pentru Constantin și Elena

cadouri de Sf Constantin și Elena

În 21 Mai îi sărbătorim pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, dar oare câtă lume știe cine au fost cei doi?

Constantin este primul împărat roman creștin. Prin legile adoptate a sprijinit precepte creștine fundamentale: a înlăturat din legile penale pedepsele contrare creștinismului (răstignirea, zdrobirea picioarelor, arderea cu fierul roșu), a decretat duminica zi de repaus și rugăciune, a dat legi care interziceau adulterul, avortul și abandonarea copiilor nou născuți, într-un cuvânt a susținut în totalitate biserica creștină.

Elena, mama sa, a descoperit la Ierusalim crucea pe care Mântuitorul a fost răstignit și locul Golgotei.

Elena s-a implicat direct în construcția a trei lăcașuri sfinte: Biserica Învierii, deasupra Sfântului Mormânt și a Golgotei, Biserica Nașterii de la Betleem și Biserica Înălțării Domnului de pe Muntele Măslinilor.

Pentru marea contribuție la răspândirea și înflorirea creștinismului, Constantin și mama sa, Elena, au fost trecuți de Biserica Ortodoxă în rândul sfinților și sunt socotiți „întocmai cu apostolii”.

Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt printre cei mai iubiți sfinți; așa se explică și faptul că aproximativ 2 milioane de români le poartă numele, direct sau prin derivate.

Pentru toate sărbatoritele zilei îți propun cadouri de Sf Constantin și Elena, accesorii chic din Cufărul Cu Dichiseli și produse naturale marca RețeteDeFrumusețe.

 

Comandă din timp cadouri de Sf Constantin și Elena!

Idei de cadou pentru Elena, Ileana, Eliana, Lenuța, Leana, Constanța, Constantina și Nuți

Deosebit de apreciate sunt cremele naturale și parfum solid natural. Pune-le alături de un ceai bio împachetat cu dichis și ai cadoul perfect!

Cadouri Constantin și Elena

Ceasuri de damă ieftine

Un set bijuterii va fi foarte bine primit! Mai ales dacă sunt bijuterii handmade, bijuterii email sau din mărgele!

set inele și brățări

Set colier și cercei

🚛 Livrare 24-48h 🔁 Retur & Schimb Gratuit 🎁 Cutie CADOU

brățară argint cu pietre

Amuleta este un mic obiect considerat ca având o forță magică care-i ajută pe cei care îl poartă. Alege amuleta de care are nevoie sărbătorita din viața ta!

Remedii Feng Shui 2021 >>>

Talismane norocoase >>>

Amulete pentru atragerea banilor >>>

Amulete pentru sănătate >>>

remedii Feng Shui 2021

Împreună reprezintă un cadou chic cu maxim 50 lei!

eșarfe uni Broșe mari elegante

Eșarfe mici de pus pe cap Broșă fluture email

Îți propun câteva cărți pentru inimă și suflet. Ce poate fi mai inspirat?

cărți gáspár györgy

Pictura pe numere este o activitate dedicată copiilor și adulților. Ajută la o percepere mai bună a culorilor, relaxează după o zi grea de muncă, dezvoltă spiritul artistic. Setul pentru pictură pe numere conține pânza canvas, pensule, culori pe bază de apă și acril. Tablourile sunt schițate și numerotate. Fiecare număr corespunde unei culori. Pentru a realiza tabloul trebuie aplicată culoarea aferentă fiecărui număr. Nimic mai simplu!

Picturile pe numere reprezintă un cadou relaxant, creativ și colorat. Alege din sute de modele!

Picturi pe numere

Din categoria cadouri pentru onomastică ți-am propus câteva idei de cadouri de Sf Constantin și Elena. Gama completă aici >>>

Comandă online sau telefonic la 0735946250.

Lasă un răspuns