Ce înseamnă culoarea roz

Ce înseamnă culoarea roz

Culoarea roz este una dintre cele mai îndrăgite culori, asociată în mod natural cu fetele de vârstă mică. Trusoul de botez este roz, lumânarea purtată de nași este roz.

Culoarea roz este cea mai romantică și liniștitoare culoare, ajută la stimularea sistemului imunitar. Calmează și îmbunează sentimentele.

Se spune că în unele cazuri, antrenorii echipelor de sport zugrăveau pereții vestiarelor folosite de echipele adverse în roz aprins, puternic, astfel încât aceștia, în loc să fie concentrați la meciul care urma să înceapă, se relaxau până la moleșeala.

Ce înseamnă culoarea roz

Culoarea roz este asociată cu feminitatea și candoarea. Rozul exprimă fericire și, din acest motiv, este o culoare ideală pentru dormitoarele copiilor.

Cei care preferă culoarea roz sunt romantici, talentați, cu o conversație spumoasă și cuceritoare.

Culoarea roz este derivată din culoarea roșie, poate și din acest motiv rozul este culoarea sexualității.

Se spune că rozul este preferata persoanelor care iubesc flirtul, a cuceritorilor de profesie.

Din Cufărul Cu Dichiseli îți propun câteva accesorii roz, numai bune de purtat în zile cu nevoie de calm și relaxare. Gama completă aici >>>

Cercei roz >>>

set colier și cercei

Cercei rose gold >>>

cercei rose goldcercei rose gold

Ce înseamnă culoarea roz >>>

Beretă roz >>>

Eșarfă roz >>>

Ce înseamnă culoarea rozCe înseamnă culoarea roz

Broșe supradimensionate >>>

ce înseamnă culoarea rozce înseamnă culoarea roz

Ce înseamnă culoarea roz >>>

Pantofi roz >>>

Rochii roz >>>

ce înseamnă culoarea rozce înseamnă culoarea roz

Nu strică să ai în garderobă câteva rochii roz, indiferent de nuanță: roz pudră, pastelate, uni sau combinații de roz cu roz sau roz cu mov. Pantofii roz sunt de asemenea o alegere bună pentru că sunt foarte versatili și înveselesc orice ținută. În plus, nu se demodează. Așadar, investește în accesorii roz de calitate! Indiferent de ocazie, piesele roz te fac remarcată și aduc un plus de luminozitate întregii ținute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?