Ce semnifică culoarea albastră

Ce semnifică culoarea albastră

Ce semnifică culoarea albastră. Lumea antică credea că spiritul omului corespunde culorii albastre, mintea- galben și corpul fizic – roșu. Culoarea albastru, preferată deopotrivă de bărbați și femei, are un puternic efect odihnitor. Culoarea albastru guvernează asupra Chakrei gâtului. Culoarea albastru aparține elementului apă, atât de iubită de nativii Rac, Scorpion și Pește.

Ce semnifică culoarea albastră

  • Culoarea albastru determină organismul să se liniștească

Acesta este motivul pentru care femeile privesc la nesfârșit valurile mării și bărbații adoră pescuitul… chiar dacă la finalul zilei sunt nevoiți să caute cu disperare o pescărie deschisă.

  • Culoarea albastru inspiră încredere. Dar atenție! nu toate nuanțele de albastru sunt benefice

Albastrul strălucitor agită spiritul și îl înviorează, folosirea în exces a culorii albastre determină răceală afectivă și distanțare. Nuanțele de albastru deschis exprimă liniște, tandrețe și spiritualitate, în timp ce tonurile de albastru închis inspiră prestigiu, forță, autoritate.

  • Asemenea oricărei culori, și culoarea albastru vorbește despre personalitatea noastră!

Dacă vă plac bijuteriile și accesoriile cu pietre de culoare albastru, înseamnă că sunteți o persoană inteligentă, rațională, responsabilă dar și sensibilă.

Ce semnifică culoarea albastră >>>

Câteva propuneri din Cufărul Cu Dichiseli

Accesorii cu bufnițe - aici

Știai? Bufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii. Atrage după sine un sentiment de siguranță și confort interior. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției. Poartă accesorii cu bufnițe și atrage norocul în viața ta!

Rucsac bufniță din petice colorateCadouri cu bufnițe

Bijuteriile și accesoriile albastre se potrivesc foarte bine femeilor cu părul șaten și ochii verzi, albaștri sau de culoarea chihlimbarului.

Brățări vintage - aici

Ce semnifică culoarea albastră

Ce semnifică culoarea albastră >>>

Seturi colier și cercei - aici

Ce semnifică culoarea albastră

Bijuterii pietre semiprețioase - aici

Ce semnifică culoarea albastră

Ce semnifică culoarea albastră >>>

Bijuterii argint - aici

🚛 Livrare 24-48h 🔁 Retur & Schimb Gratuit 🎁 Cutie CADOU

brățări argintInele argint reglabile
Cadouri cu fluturi - aici

„Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

broșe fluturi din email

Ce semnifică culoarea albastră >>>

Vis-a-vis de vestimentație, aceste bijuterii se asortează cu nuanțe de maro, auriu și portocaliu. Pentru tușa de originalitate, asortați bijuterii cu pietre albastre la o rochie argintie.  Albastrul se potrivește cu orice nuanță de gri sau argintiu.

Din Cufărul Cu Dichiseli ți-am prezentat câteva accesorii și bijuterii albastre numai bune de asortat ținutelor și de calmat spiritul. Gama completă aici >>>

Îți mulțumesc că alegi accesorii albastre din Cufărul Cu Dichiseli!

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns