Cufărul cu Bufnițe

Bufnita este o pasare cu o simbolistica bogata, trezind un amalgam de sentimente confuze care variaza de la admiratie si pana la spaima.

De-a lungul vremurilor bufnitele au fost venerate, dispretuite, iubite, investite cu intelepciune sau din contra, purtatoare de vraji si semne negre.

 

Ce simbolizeaza bufnita?

Caracteristica inconfundabila a bufnitei este capul rotund cu un bogat penaj al fetei, ochii mari asezati in fata, ciocul scurt, curbat si foarte puternic.

Datorită pozitiei ochilor s-ar crede ca bufnitele privesc numai inainte… si totusi au capacitatea de a vedea totul in jurul lor pentru ca isi pot roti gatul scurt aproape in cerc complet.

Ochii mari sunt sensibili la lumina si, din acest motiv, bufnita este vazuta rar din cauza vietii sale nocturne. Doar ii auzim tipatul in noapte, ceea ce suna infricosator, iar zborul ei lin si fara zgomot contribuie la perceperea reala a fricii de intuneric si necunoscut.

Alura fetei este fascinanta si faptul ca bufnita inchide ochii, miscandu-si pleoapele de sus in jos peste globii oculari, exact ca noi, ii da o expresie aproape omeneasca.

Pentru ca se aseamana cu noi ii atribuim o parte din propria noastra inteligenta. De altfel, in mitologia greaca, bufnitele erau simbolul zeitei Atena, un simbol al intelepciunii imprimat pe amulete.

Bufnita este si un simbol Feng Shui al intelepciunii si  cunoasterii, ajutand la dispersarea ignorantei si dezvoltarea capacitatile in planul carierei.

Se mai spune ca ele te pot ajuta sa-ti imbunatatesti situatia financiara, asta probabil datorita faptului ca in Grecia Antica chipul bufnitei era batut pe reversul monedelor, veghind comertul de la aceea vreme. Grecii au fost primii care au desemnat bufnita drept reprezentanta intelepciunii, cunoasterii si intuitiei.

Designerii au reinterpretat semnificatia acestor simboluri ale bufnitei si au creat colectii de accesorii prietenoase si colorate pentru spirite zglobii si pline de veselie.

Se spune ca daca porti bijuterii bufnita indepartezi raul si aduci norocul.

Multa lume alege sa poarte astfel de simboluri pentru a se pazi de accidente si pentru a indeparta spiritele rele.

In Cufarul Cu Dichiseli gasesti accesorii cu bufnite numai bune de purtat in zilele de decizii grele, contracte importante de semnat, intelegeri complicate de parafat. Sau numai pentru protectie generala.

cadouri cu bufnite

cadouri cu bufnite

cadouri cu bufnite

cadouri cu bufnite

cadouri cu bufnite

cadouri cu bufnite

cadouri cu bufnite

cadouri cu bufnite

Cadourile cu bufnite din articol sunt disponibile in stoc. Comanda online sau suna la 0735946250.

Gama completa aici >>>

Citeste si urmatoarele articole pentru mai multe informatii despre acelasi subiect:

Multumesc ca ai citit acest articol. Daca ti-a placut distribuie-l si prietenilor tai!

Lasă un răspuns