Cufărul cu Bufnițe

Bufnița este o pasăre cu o simbolistică bogată, trezind un amalgam de sentimente confuze care variază de la admirație și până la spaimă.

De-a lungul vremurilor bufnițele au fost venerate, disprețuite, iubite, investite cu înțelepciune sau din contră, purtătoare de vrăji și semne negre.

 

Curiozități despre bufniță

Caracteristica inconfundabilă a bufniței este capul rotund cu un bogat penaj al feței, ochii mari așezați în față, ciocul scurt, curbat și foarte puternic.

Datorită poziției ochilor s-ar crede că bufnițele privesc doar înainte… și totuși au capacitatea de a vedea totul în jurul lor pentru că își pot roti gâtul scurt aproape în cerc complet.

Ochii mari sunt sensibili la lumina și, din acest motiv, bufnița este rar văzută din cauza vieții sale nocturne. Doar îi auzim țipătul în noapte, care sună înfricoșător, iar zborul ei lin și fără zgomot contribuie la perceperea reală a fricii de întuneric și necunoscut.

 

Ce simbolizează bufnița?

Alura feței este fascinantă și faptul că bufnița închide ochii, mișcându-și pleoapele de sus în jos peste globii oculari, exact ca noi, îi dă o expresie aproape omenească.

Pentru că se aseamănă cu noi îi atribuim o parte din propria noastră inteligență. De altfel, în mitologia greacă, bufnițele erau simbolul zeiței Atena, un simbol al înțelepciunii imprimat pe amulete.

Bufnița este si un simbol Feng Shui al înțelepciunii și cunoașterii, ajutând la dispersarea ignoranței și dezvoltarea capacitățile în planul carierei.

Se mai spune că ele te pot ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară, asta probabil datorită faptului ca în Grecia Antica chipul bufniței era bătut pe reversul monedelor, veghiind comerțul de la aceea vreme. Grecii au fost primii care au desemnat bufnița drept reprezentanta înțelepciunii, cunoașterii și intuiției.

 

Designerii au reinterpretat semnificația acestor simboluri ale bufniței și au creat colecții de accesorii prietenoase și colorate pentru spirite zglobii și pline de veselie.

Se spune că dacă porți bijuterii bufniță îndepărtezi răul și aduci norocul.

Multă lume alege să poarte astfel de simboluri pentru a se păzi de accidente și pentru a îndepărta spiritele rele.

 

În Cufărul Cu Dichiseli găsești accesorii cu bufnițe numai bune de purtat în zilele de decizii grele, contracte importante de semnat, înțelegeri complicate de parafat. Sau numai pentru protecție generală.

 

cadouri cu bufnițe

Ce simbolizează bufnița

Ce simbolizează bufnița

Ce simbolizează bufnița

Ce simbolizează bufnița

Ce simbolizează bufnița

Ce simbolizează bufnița

Ce simbolizează bufnița

Ce simbolizează bufnița

Alege ce-ți place, comandă online sau sună la 0735946250. Enjoy!

 

Cadouri cu bufnițe, aici >>>

 

Te-ar putea interesa și…

Tot ce trebuie să știi despre talismane norocoase, click aici >>>

Talismane norocoase pentru zodii, aici >>>

Află ce bijuterii îți poartă noroc, aici >>>

Mulțumesc că ai citit acest articol. Daca ți-a plăcut distribuie-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns