Dulciuri de Paște

Iubim mâncarea bună, suntem pofticioși și ne place să ne răsfățăm din când în când cu preparate delicioase, care ne fac viața mai frumoasă. Din acest motiv, o idee bună este să oferim cadouri dulci persoanelor dragi.

Pentru sârbătorile pascale și nu numai îți propun dulciuri din Spania, Belgia și Franța, pline de aromă, gust deosebit, culoare, amintire și dragoste. Nu în ultimul rând, sunt special ambalate și prezentate.

Dulciuri de Paște

Alege fructe trase în ciocolatătrufe în ciocolată cu caramel săratpanettone și ouă de ciocolată. Trufele de ciocolată sunt foarte potrivite pentru un cadou sofisticat. Alege trufele franțuzești de la Mathez – fine, cu praf de cacao delicat, cu gust intens de ciocolată și cu after taste dulce – amar. Alege dintre variantele cu ciocolată neagră, fructe de pădure sau caramel sărat.

Bune de te lingi pe degete!

Însoțește-le cu o sticlă de vin alb demidulce și ai cadoul dulce perfect.

Recomandări

Panettone

Pentru cei care preferă panettone, acest deliciu de la Loison Italia este varianta perfectă! Pufos, aerat, se desface în fâșii moi și fragede. Se obține din aluat moale și parfumat, prin dospire lentă și naturală. O prăjitură fluffy acoperită cu crustă de zahăr, crescută în mod natural, cu ouă adevărate și cremă de vanilie, ciocolată și fructe confiate. Doar italienii puteau să inventeze ceva atât de bun!

dulciuri de paște

dulciuri de paște

dulciuri de paște

dulciuri de paște

Recomandări

Dulciuri de Paște

Ouă de ciocolată

Oferă copiilor ouă de ciocolată (albă, cu lapte și neagră) umplute cu cremă de pralină (ciocolată, lapte și alune). O bunătate într-o feerie de culori!

ouă ciocolată paște

oua de ciocolata

Recomandări

Fructe în ciocolată

Fructe trase în ciocolată neagră de calitate – o gustare delicioasă alături de o cafea aromată! Alege dintre portocale, caise, prune, curmale – sau colecția Royale de smochine în ciocolată albă, ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și caramel sărat. Un cadou original, elegant dar, cel mai important, absolut delicios! Smochinele sunt umplute cu mousee de ciocolată și coniac, scufundate manual în ciocolată neagră, ambalate individual în folie, astfel încât păstrează gustul proaspăt și aromat. Această capodoperă culinară a obținut premii la expoziții celebre de food și este desemnat cel mai bun desert în 2017. Smochinele în ciocolată Rabitos Royale sunt cunoscute peste tot în lume și savurate cu espresso, cheese cakes sau cu clătite. Oferă-le cadou și vei impresiona pe oricine. Gustă-le și vei fi de acord cu noi – sunt absolut minunate! 

Smochine în ciocolată și caramel sărat

Smochine trase în ciocolată Choc&Choc

Dulciuri de Paște

Cafea cu arome

dulciuri de paște

Fructe în lichior

smochine în lichior

 

 

Vișine în lichior

Smochine în sirop

Smochinele însiropate, produs vedetă în gama dulciuri din Spania. Smochine cărnoase, culese de pe plantațiile spaniole din Murcia, însiropate și absolut delicioase. Noi le-am încercat simple, direct din borcan, și sunt extraordinare, însă pot fi la fel de bune cu înghețată, mascarpone, frișcă, brânză proaspătă, brânza cottage, sau pot fi o atingere de geniu într-o salată fresh!

smochine în sirop

 

Trufe de ciocolată

Trufele de ciocolată sunt foarte potrivite pentru un cadou sofisticat dar mai ales pentru răsfăț personal. Degustă trufele franțuzești de la Mathez – fine, cu praf de cacao delicat, cu gust intens de ciocolată și cu after taste dulce – amar. Alege dintre variantele cu ciocolată neagră, fructe de pădure sau caramel sărat. Bune de te lingi pe degete!

Dulciuri de Paște

Prăjituri festive

Prăjituri delicioase încărcate cu migdale și cireșe glasate și foarte fragede datorită aportul generos de unt – 100% răsfăț! Lângă un Earl Grey de calitate sau cu ciocolată caldă, aceste prăjituri suculente sunt tot ce poate fi mai bun într-o seară de sărbătoare sau un cadou dulce special!

Dulciuri de Paște

Dulciuri de Paște Praline

dulciuri de paște

dulciuri de paște

 

Îți mulțumesc că alegi dulciurile cadou din prăvălia noastră! O să faci impresie garantat!

Urmărește-ne pe facebook și fii la curent cu noutăți și reduceri de preț! 

Lasă un răspuns