Folosește ulei din nucă de cocos! Top beneficii

Beneficiile uleiului de cocos

 

Uleiul de cocos nu este doar foarte bun pentru gatit dar are si deosebite beneficii pentru ten si corp;

nu degeaba i se mai spune si „uleiul minune”.

Este un ulei solid la temperatura camerei, alb, inodor.

Contine un procent ridicat de antioxidanti care previn imbatranirea pielii si care constituie un filtru UV

natural. 

Beneficiile uleiului de cocos

1. Ingrijeste pielea 

Actionand ca puternic hidratant pentru piele, uleiul din nuca de cocos este folosit cu succes pentru

masaj corporal. Este absorbit rapid si actioneaza ca un hidratant eficient.

Datorita proprietatilor antioxidante, previne si intarzie formarea ridurilor. 

Ajuta in tratarea diferitelor probleme ale pielii inclusiv psoriazis, dermatita, eczeme şi alte infectii

ale pielii. Prin urmare, uleiul de nuca de cocos este ingredientul de baza in diverse produse de ingrijire

corporala, cum ar fi sapunuri, lotiuni, creme.

Foloseste cu incredere crema antirid cu ulei de cocos, deosebit de buna pentru tenul uscat si pielea

descuamata si iritata. In Cufarul Cu Dichiseli, aici >>>  

 

Uleiul de cocos este folosit in proportie de pana la 30% in compozitia sapunurilor naturale din

Cufarul Cu Dichiseli.

Datorita spumei bogate acestea curata bland, hidrateaza si protejeaza pielea in acelasi timp. 

Alege din variantele parfumate, disponibile aici >>>

 

beneficiile uleiului de cocos

 

beneficiile uleiului de cocos

 

2. Ajuta la detoxifierea organismului si albeste dintii

Folosit cu regularitate, uleiul de cocos inlatura bacteriile, lasandu-ti respiratia proaspata si dintii

vizibil mai albi si stralucitori.

 

3. Datorita compozitiei sale, uleiul de nuca de cocos intareste sistemul imunitar.

Contine lipide antimicrobiene, acid lauric, acid capric și

acid caprilic, care au proprietati antifungice, antibacteriene si antivirale. 

 

3. Uleiul de nuca de cocos reduce colesterolul. Datorita continutului de grasimi hranitoare benefice

organismului, ajuta la reducerea colesterolului si contribuie la tratarea problemelor digestive.

 

4. Ingrijirea parului si tenului

Uleiul din nuca de cocos este unul dintre cele mai bune alimente naturale pentru par, ajutand la

cresterea parului si stralucire.

Este un balsam excelent si ajuta la refacerea parului deteriorat, oferindu-i proteine esentiale.

Masajul regulat al capului cu ulei de nuca de cocos asigura ca scalpul sa fie lipsit de matreata, chiar

daca acesta este uscat.

In plus, curatarea blanda cu sampon solid natural contribuie mult la sanatatea firului si previne

aparitia matretii si descumarea scalpului.

 

Recomandarea Cufarul Cu Dichiseli, cele mai vandute 

Desi beneficiarul principal al vitaminelor si mineralelor din bere este parul, samponul solid poate fi

folosit pe piele ca un sapun natural obisnuit. Pielea va fi mai catifelata si detoxifiata.

Contine bere blonda, ulei de ricin, ulei de cocos, macerat de plante medicinale, uleiuri esentiale de

menta si busuioc, toate actionand impotriva caderii parului.

Uleiul de cocos este parte importanta si in sapunul de casa pentru par gras.

Contine ichtiol, un ulei sulfuros, obtinut prin distilarea unor sisturi ce contin resturi de pesti.

In medicina este folosit datorita proprietatilor antifungice si antiseptice, eficient in tratarea unor

afectiuni dermatologice (erizipel, psoriazis, lupus eritematos, inflamatii cronice).

Deosebit in calmarea iritatiilor, pruritului si descuamarilor scalpului.

 

beneficiile uleiului de cocos

 

Uleiul de cocos este un ingredient important folosit in cremele naturale.

Utilizat impreuna cu uleiul de galbenele calmeaza pielea iritata si reduc roseata, hidrateaza

si catifeleaza.

Folosit in crema calmanta dupa ras aici >>> 

Beneficiile ingredientelor

  • unt de cacao, nutritiv si reparator,

  • ulei de galbenele, antiinflamator si regenerant al pielii. Are actiune calmanta, cicatrizanta, reduce

iritatiile. Deosebit de bun pentru ingrijirea pielii sensibile.

  • unt de shea, calmeaza iritatiile si reduce roseata,

  • ulei de cocos, emolient, lasa pielea fina si hidratata,

  • vitamina E, conservant natural,

  • apa de hamamelis, dezinfecteaza micile taieturi si rani, prevenind infectiile si aparitia firelor

crescute sub piele.

  • uleiuri esentiale de lavanda si menta, pentru efect racoros.

 

beneficiile uleiului de cocos

 

Crema de calcaie, un produs natural excelent pentru regenerarea pielii ingrosate si crapate!

Realizata exclusiv din ingrediente naturale, are actiune emolienta si hidratanta. 

Contine exclusiv uree cosmetica (5%), ulei de ricin, unt de shea, ulei de cocos, ceara cosmetica,

ulei esential de menta.  

Timp de 30 de minute inmoaie picioarele in apa calda cu adaos de sare grunjoasa.

Dupa baie exfoliaza usor cu zat de cafea sau malai, sterge bine si aplica crema cu generozitate.

Maseaza pana la absorbtie completa si protejeaza cu sosete. Repeta de cate ori este necesar pana la

remediere.

 

Usoara, este foarte repede absorbita de piele; tenul capata o textura neteda si catifelata, fiind si o

baza excelenta de machiaj. 

Contine si ulei de cocos, care ajuta la calmarea pielii afectate de cuperoza si este deosebit de bun si in

cazul iritatiilor solare.

 

5. Uleiul din nuca de cocos este benefic pentru inima. Datorita continutului de acid lauric, ajuta la

prevenirea diferitelor probleme cardiace, inclusiv a hipertensiunii arteriale.

Grasimile saturate prezente din uleiul de nuca de cocos nu sunt daunatoare.

 

6. Cantitati recomandate. In ciuda tuturor acestor beneficii, nu este indicat consumul a mai mult de 1-2

lingurite zilnic.

 

Multumesc ca ai citit acest articol. Daca ti-a placut distribuie-l si prietenilor tai!

Lasă un răspuns