Ulei de cocos bio

9,00 lei

Uleiul de cocos certificat bio este procesat la rece si nemodificat genetic, produs din pulpă crudă de cocos. Extrem de nutritiv, uleiul de cocos este un ingredient culinar delicios și unul dintre cele mai bune uleiuri pentru gătit. Datorită conținutului bogat în acizi grași saturați, uleiul de cocos este utilizat și în cosmetică pentru îngrijirea pielii uscate, iritate, și la fabricarea săpunurilor naturale.

Pentru ce este bun uleiul de cocos, aici >>>