Săpun natural Brown Windsor, săpunul regilor

Săpunul Brown Windsor este un săpun natural dintr-un amestec de condimente exotice, bun pentru bărbati dacă-l folosesc femeile!

Conține unturi vegetale și uleiuri saponificate de măsline, cocos, palmier, cacao, shea, uleiuri esențiale de scorțișoară și cuișoare, pulberi de cafea și scorțișoară.

Rezultat: un săpun natural cu cafea dens, cu parfum picant.

Cu aspect și miros caracteristic, oferă o spumă bogată, de culoare brun deschis. Lasă pielea catifelată, hidratată și este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Săpunul Brown Windsor a fost preferatul Reginei Victoria și al Împăratului Napoleon – se zice că acesta ar fi plătit 2 franci pentru o bucată de săpun Brown Windsor, sumă fabuloasă pentru aceea vreme.

 

Brown Windsor Soap” se mai fabrică și astăzi, tot 100% natural. În mod tradițional este parfumat cu uleiuri esențiale de scorțișoară (afrodisiac, stimulant și tonic), cuișoare (folosit pentru a calma arsurile și zgârieturile) și chimen (proprietăți antiseptice și astringente).

 

Cum chimenul se găsește foarte rar, săpunului Brown Windsor marca RețeteDeFrumusețe i-am adăugat un strop de lavandă, pentru a îndepărta stresul.

Predomină mirosul de scorțișoară, afrodisiac natural folosit încă de pe vremea reginei Sheba, care îl seducea astfel pe regele Solomon atunci când primea vizita acestuia. Uleiul de scorțișoară este deseori folosit în masajul erotic, în combinație cu un ulei  purtător (măsline, cocos, jojoba, etc)

De asta spun că săpunul Brown Windsor este bun pentru bărbați doar dacă îl folosesc femeile!

 

Săpun natural Brown Windsor, click aici >>>

 

Te-ar putea interesa și…

Beneficii unt de cacao, aici >>>

Beneficiile uleiului de măsline, aici >>>

Rețeta săpun natural cu cafea, aici >>>

Curiozități despre cafea, aici >>>

Beneficiile uleiului de cocos pentru piele, aici >>>

Dacă ți-a plăcut articolul distribuie-l și prietenilor tăi. Mulțumesc!

Lasă un răspuns