Tu știi ce spune baba despre tine?

Babele de Martie vestesc venirea primăverii. Se spune că în aceste zile Baba Dochia, cea care-a adus iarna, începe să-și dea jos unul câte unul cele 9 cojoace, astfel încât în fiecare zi se face puțin mai cald, iarna lăsând loc primăverii.

Se spune că fiecare trebuie să ne alegem o babă între 1 și 9 Martie.

O veche tradiție de mărțișor mai spune că așa cum va fi vremea în ziua babei tale, tot așa îți este firea. O altă versiune spune că noul an va fi similar cu baba fiecăruia. O babă senină și călduroasă îți va aduce un an plin de împliniri și liniște în suflet. Dimpotrivă, o babă friguroasă și ploioasă va aduce un an rău și o inimă înghețată.

Cum îți alegi baba și ce semnificație are fiecare zi?

Baba se alege în funcție de ziua de naștere.

De exemplu, dacă ești născut(ă) în 25 ale lunii, ziua în care pică baba ta se calculează prin însumarea cifrelor, adică 2+5=7 martie.

Dacă ziua ta se află între 1 și 9 ale oricărei luni, atunci și baba ta va fi în ziua respectivă.

Puțină lume știe semnificația numărului babei. Conform principiilor numerologice, numărul spune detalii despre energia interioară a fiecăruia dar și culoarea benefică.

Cifra 0. Reprezintă totul și nimic, începutul și sfârșitul, Alfa și Omega

Se consideră că cifra 0 aparține persoanelor care nu cred în superstiții și nu-și aleg baba. Sunt persoane perfecționiste care văd viața în alb și negru, totul sau nimic. Culoarea care le stimulează energia este albul pur.

Cifra 1. Puțin peste 0, reprezintă evoluția

Baba zilei de 1 anunță un an incert, plin de neprevăzut, care vine la pachet cu o serie de încercări nu tocmai plăcute. Energia cifrei 1 este stimulată de culoarea neagră, culoarea vidului de la care pornește totul.

Cifra 2. Yin și Yang, femeie și bărbat, plus și minus, lumină și întuneric

Simbolul celor care aleg această cifră este energia care menține tot Universul în armonie. Culoarea benefică este galben. Bucură-te de baba ta, ea anunță un an cu sănătate și fără griji!

Cifra 3. Simbolul Treimii (Tată, Fiul, Sfântul Duh) și energia inimii

Baba cifrei 3 este deosebit de norocoasă și plină de mistere. Un secret al acestui an îți va putea schimba viața în bine pentru totdeauna. Nu uita să joci la Loto în acest an. Culoarea care stimulează energia cifrei trei este portocaliu.

Cifra 4. Baba ta este o babă cu puteri magice!

Anul se anunță interesant din toate punctele de vedere. Succes! dar grijă mare! Poate fi cu două tăișuri! Culoarea care stimulează energia cifrei 4 este maro.

Cifra 5. Este cifra conflictului, a adevărului căutat cu orice preț

Baba cifrei 5 aduce din trecut niște ocazii pe care le credeai pierdute. Acum e timpul să profiți de ele – dacă nu, ocaziile nu vor mai reveni, energia se va echilibra greu. Culoarea cifrei 5 este roșu aprins.

Cifra 6. Baba cifrei 6 este o baba fericită și fără nicio grijă!

Te așteaptă un an de petreceri și veselie. Cifra 6 te ajută să înțelegi mai bine lucrurile complicate, energizeaz-o cu ceva verde, culoarea benefică. cifrei 6.

Cifra 7. Baba zilei este blândă și are grijă de tine și în acest an

… dar și tu trebuie să ai grijă tine și sănătatea ta. Culoarea care deblochează energia cifrei este indigo.

Cifra 8. Simbolizează creația, construcția propriei vieți și a altora 

Baba îți aduce un an frumos și plin de realizări, de care aveai maxim nevoie. Culoarea benefică este violet.

Cifra 9. Reprezintă finalizarea tuturor etapelor de înțelegere, încheierea ciclului de învățare

Cei (cele) care aleg această cifră ajung până la urmă să înțeleagă esența lucrurilor și să-și găsească echilibrul. Baba zilei de 9 este una cu puteri vechi și magice, care te anunță că urmează 99 de zile de bucurie. Culoarea care ajută la găsirea armoniei este mov.

Te-ar putea interesa și…

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă ți-a plăcut distribuie-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns