Zodiile și zilele săptămânii

Zodiile și zilele săptămânii

Zodiile și zilele săptămânii

Luni

Este ziua gesturilor pripite: gândește-te bine înainte de-a lua decizii importante!  Ascultă de superstiția care spune ca lunea să nu împrumuți bani – vei cheltui toată săptămâna!

Lunea este zi benefică pentru zodia Rac, culorile zilei sunt argintiu, alb și gri, pietrele cu noroc sunt perlele și piatra lunii.

Poartă lunea o brățară handmade, recomandată de Cufărul Cu Dichiseli

Marți

Este ziua deciziilor și a rezolvărilor amânate în celelalte zile. Însă ai grijă! Marțea este ziua Zeului Marte, vezi să nu fii impulsivă și prea agitată. Mănâncă ceva dulce și păstrează-ți calmul, ai mai mult de câștigat.

Favorizate marțea sunt zodia Berbec și zodia Scorpion, energia zilei este activată de culorile roșu, grena și violet, pietrele norocoase sunt rubin, granat și safir.

Poartă un set colier și cercei în nuanțele zilei, recomandați de Cufărul Cu Dichiseli.

Zodiile și zilele săptămânii >>>

Miercuri

Un pic mai liniștită după agitata zi de marți, miercurea este ziua în care poți să joci un bilet la lotto. Miercurea vine la pachet cu rezultate bune în tot ce întreprinzi. Însă are și-o parte mai puțin plăcută: din exces de zel poți să fii un pic rautacioasă… și cam prea cochetă!

Favorizate miercurea sunt zodia Gemeni și zodia Fecioară, culorile zilei sunt portocaliu, albastru, galben și verde, pietrele norocoase rubin și ametist.

Poartă o broșă fluture, recomandată de Cufărul Cu Dichiseli.

Știi care este simbolul fluturelui?

„Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

Joi

Suntem deja cu un picior în weekend! Ziua de joi este echilibrată, ar fi bine s-o ajuți și tu să fie cumpătată.

Serile de joi sunt cele mai plăcute din toată săptămâna, e minunat să-ți faci planuri pentru zilele de vineri, sâmbăta și duminică.

Zodiile favorizate joia sunt zodia Pești și zodia Săgetător, culorile zilei sunt albastru și indigo, pietrele norocoase sunt safir și ochi de tigru.

Joia poartă o pereche de cercei eleganți marca Cufărul Cu Dichiseli.

Zodiile și zilele săptămânii >>>

Vineri

Vinerea vine cu chef de distracție și fără chef de muncă. Trebuie să ținem în frâu tentația de-a cheltui excesiv, mare grijă la buget! Vinerea este cea mai importantă zi după duminică, se spune că cei născuți vinerea sunt mai norocoși. Zodiile favorizate sunt zodia Taur și zodia Balanță, culorile zilei sunt verde, albastru și roz, piatra norocoasă este smaraldul.

Vinerea poartă coliere handmade la modă în Cufărul Cu Dichiseli.

Sâmbătă

Ziua lui Saturn. Ziua hobby-urilor, ziua gândurilor, ziua introspecției. Ziua este avantajoasă din toate punctele de vedere dar ai grijă să nu fii prea curioasă!

Zodiile favorizate sâmbata sunt zodia Capricorn și zodia Vărsător, culorile zilei sunt negru și indigo, pietrele norocoase sunt diamant și turcoaz.

Sâmbăta poartă bijuterii email recomandate de Cufărul Cu Dichiseli.

Zodiile și zilele săptămânii >>>

Duminică

După ce-a creat Cerul și Pământul, este ziua în care Dumnezeu s-a odihnit. Duminica ne tragem sufletul înainte de o nouă săptămână și ne odihnim mintea și trupul.

Favorizată duminica este zodia Leu, culorile zilei sunt auriu, galben și portocaliu, pietrele norocoase sunt chihlimbar și piatra soarelui.

Poartă o eșarfă elegantă în nuanțe, recomandată de Cufărul Cu Dichiseli

Ți-am prezentat câteva accesorii inspirate, disponibile în stoc, să-ți poarte noroc în fiecare zi a săptămânii.

Comandă online sau telefonic la 0735946250. Gama completa aici >>> Enjoy!

Te-ar putea interesa și…

Cadouri pentru Femeia Berbec >>>

Cadouri pentru Femeia Taur >>>

Cadouri pentru Femeia Gemeni >>>

Cadouri pentru Femeia Rac >>>

Cadouri pentru Femeia Leu >>>

Cadouri pentru Femeia Fecioară >>>

Cadouri pentru Femeia Balanță >>>

Cadouri pentru Femeia Scorpion >>>

Cadouri pentru Femeia Săgetător >>>

Cadouri pentru Femeia Capricorn >>>

Cadouri pentru Femeia Vărsător >>>

Cadouri pentru Femeia Pești >>>

Lasă un răspuns