Zodiile și zilele săptămânii

CUFARUL CU DICHISELI

Luni

Este ziua gesturilor pripite: gândește-te bine înainte de-a lua decizii importante!  Ascultă de superstiția care spune ca lunea să nu împrumuți bani – vei cheltui toată săptămâna!

Lunea este zi benefică pentru zodia Rac, culorile zilei sunt argintiu, alb și gri, pietrele cu noroc sunt perlele și piatra lunii.

Poartă lunea o brățară handmade, recomandată de Cufărul Cu Dichiseli

 

Marți

Este ziua deciziilor și a rezolvărilor amânate în celelalte zile. Însă ai grijă! Marțea este ziua Zeului Marte, vezi să nu fii impulsivă și prea agitată. Păstrează-ți calmul, ai mai mult de câștigat.

Zodiile favorizate marțea sunt Berbecii și Scorpionii, energia zilei este activată de culorile roșu, grena și violet, pietrele norocoase sunt rubin, granat și safir.

Poartă un set colier și cercei în nuanțele zilei, recomandați de Cufărul Cu Dichiseli.

 

Miercuri

Un pic mai liniștită după agitata zi de marți, miercurea este ziua în care poți să joci un bilet la lotto. Miercurea vine la pachet cu rezultate bune în tot ce întreprinzi. Însă are și-o parte mai puțin plăcută: din exces de zel poți să fii un pic rautacioasă… și cam prea cochetă!

Zodiile favorizate miercurea sunt Gemeni și Fecioară, culorile zilei sunt portocaliu, albastru, galben și verde, pietrele norocoase rubin și ametist.

Poartă o broșă fluture, recomandată de Cufărul Cu Dichiseli.

Știi care este simbolul fluturelui?

„Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți.

Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

Cadouri cu fluturi >>>

 

Joi

Suntem deja cu un picior în weekend! Ziua de joi este echilibrată, ar fi bine s-o ajuți și tu să fie cumpătată.

Serile de joi sunt cele mai plăcute din toată săptămâna, e minunat să-ți faci planuri pentru zilele de vineri, sâmbăta și duminică.

Zodiile favorizate joia sunt Pești și Săgetător, culorile zilei sunt albastru și indigo, pietrele norocoase sunt safir și ochi de tigru.

Joia poartă o pereche de cercei eleganți recomandați de Cufărul Cu Dichiseli.

 

Vineri

Vinerea vine cu chef de distracție și fără chef de muncă. Trebuie să ținem în frâu tentația de-a cheltui excesiv, mare grijă la buget! Vinerea este cea mai importantă zi după duminică, se spune că cei născuți vinerea sunt mai norocoși.

Zodiile favorizate sunt Taur și Balanță, culorile zilei sunt verde, albastru și roz, piatra norocoasă este smaraldul.

Vinerea poartă coliere handmade recomandate de Cufărul Cu Dichiseli.

 

Sâmbătă

Ziua lui Saturn. Ziua hobby-urilor, ziua gândurilor, ziua introspecției. Ziua este avantajoasă din toate punctele de vedere dar ai grijă să nu fii prea curioasă!

Zodiile favorizate sâmbata sunt Capricorn și Vărsător, culorile zilei sunt negru și indigo, pietrele norocoase sunt diamant și turcoaz.

Sâmbăta poartă bijuterii email recomandate de Cufărul Cu Dichiseli.

 

Duminică

După ce-a creat Cerul și Pământul, este ziua în care Dumnezeu s-a odihnit. Duminica ne tragem sufletul înainte de o nouă săptămână și ne odihnim mintea și trupul.

Zodia favorizată duminica este Leu, culorile zilei sunt auriu, galben și portocaliu, pietrele norocoase sunt chihlimbar și piatra soarelui.

Poartă o eșarfă elegantă în nuanțe, recomandată de Cufărul Cu Dichiseli

 

Ți-am prezentat câteva accesorii inspirate, disponibile în stoc, să-ți poarte noroc în fiecare zi a săptămânii.

Comandă online sau telefonic la 0735946250. Gama completa aici >>> Enjoy!

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă ți-a plăcut, distribuie-l și prietenilor tăi!

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns