Îngrijirea tenului toamna

Zilele sunt mai scurte, nopțile mai reci, cald la prânz, răcoare seara. Struguri, nuci, gogoșari și munți de varză în piețe. Toamna e preluat ștafeta!

Zodiile în anul Mistrețului de Pământ

Anul 2019 este anul Mistretului de Pamant, an caracterizat de bunavointa, generozitate si dragoste, o perioada mult asteptata si binevenita dupa turbulentul an al Cainelui. Anul Mistretului de Pamant, cu debut in 4 Februarie ora 03:50, se anunta un an al iertarii celor care ne-au gresit, un an al intoarcerii catre familie si prieteni, catre spiritualitate. Se impune […]

Cadouri de Crăciun până în 50 lei

Idei cadouri de Crăciun asortate, împreună sub 50 lei!  

Accesorii la modă în 2019

Ce se poarta in 2019

Moda 2019 aduce din nou in prim plan bijuteriile masive, opulente si, in premiera, multe afisate impreuna. Din Cufarul Cu Dichiseli iti prezint tendinte moda 2019, accesorii chic cu pret prietenos si livrare rapida.

Cadouri pentru Profesoare

Se apropie finalul de an scolar si, ca de fiecare data, eterna problema: ce cadou ar fi potrivit pentru invatatoarea, diriginta sau educatoarea copilului meu? Iti propun cateva idei de cadouri pentru doamna educatoare, sau doamna diriginta, sau profesoara preferata.