Bijuterii vindecătoare

Bijuterii vindecatoare

Bijuteriile vindecătoare sunt considerate a avea proprietăți curative sau terapeutice pentru sănătatea și bunăstarea unei persoane. Aceste bijuterii sunt adesea confecționate din pietre prețioase, cristale sau minerale cu culori și proprietăți specifice care sunt asociate cu diverse efecte benefice asupra corpului și minții.

Bijuterii pentru rochii decoltate

Bijuterii pentru rochii decoltate

Rochiile decoltate pot fi purtate într-o varietate de ocazii, de la evenimente formale la întâlniri casual. Aici sunt câteva exemple de ocazii în care rochiile decoltate sunt potrivite, precum și propuneri de bijuterii pentru rochii decoltate.

Cadouri de Moș Nicolae

Cadouri de Moș Nicolae

Dacă ai fost cuminte, vei găsi în ghetuțe cadouri de Moș Nicolae iar dacă nu, vei găsi o nuia. Evident toată lumea a fost cuminte, deci cum rezolvăm problema fără să cheltuim nici prea mult, nici prea puțin?

Cum se poartă bereta franțuzească

Cum se poartă bereta franțuzească

Ești gata să spui „oui” uneia dintre cele mai populare tendințe? Beretele franțuzești pentru femei sunt un accesoriu clasic care pot da o tușă chic chiar și celei mai simple ținute. Beretele franțuzești reprezintă combinația de eleganță vintage cu aspectul modern.