☎️  0735 946 250

📩  contact@cufarulcudichiseli.ro

📩  cufarulcudichiseli@gmail.com

Bine ați venit pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro!

Serviciile site-ului https://cufarulcudichiseli.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu expusele “Termeni și Condiții”. Navigarea, înregistrarea și plasarea unei comenzi pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro reprezintă acordul dvs. cu termenii și condițiile prezentate în cele ce urmează. Dacă nu acceptați acești „Termeni și Condiții” NU FOLOSIȚI site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

1. Generalități

1.1 Site-ul https://cufarulcudichiseli.ro (numit în continuare CufărulCuDichiseli) și subdomeniile acestuia sunt proprietatea Zamfirescu Liliana PFA cu sediul social în București, sector 3, Nr. Reg. Comerțului F40/1240/2015, CUI 34260030, telefon 0735946250, numită în continuare Administrator. 

1.2 În funcție de situațiile apărute și necesitățile proprii, Administratorul CufărulCuDichiseli își rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă acești „Termeni și Condiții”. Prin urmare sunteți invitați să verificați acest lucru de fiecare dată când vizitați CufărulCuDichiseli. Sunteți de acord și acceptați ca, fără nicio notificare prealabilă, Administratorul CufărulCuDichiseli să poată șterge sau adăuga orice informație pe site, să poată întrerupe orice activitate pe site și să arhiveze din conținutul site-ului CufărulCuDichiseli.

2. Înregistrarea contului de client

2.1 Înregistrarea pe site-ul CufărulCuDichiseli reprezintă acceptul dvs. pentru primirea de corespondență comercială în conformitate cu legea. Prin acceptarea „Termenilor și Condițiilor”, utilizatorul își dă acordul pentru a primi mesaje de informare și newslettere periodice la adresa de e-mail folosită pentru înregistrare.

2.2 Pe site-ul CufărulCuDichiseli este permisă înregistrarea unui singur cont. Înregistrarea și/sau folosirea mai multor conturi duce la suspendarea acestora. Pentru înregistrare aveți nevoie de un nume de utilizator, o adresa de e-mail validă și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a datelor de acces pe site (nume utilizator și parolă) și sunteți de acord să  înștiințați imediat Administratorul CufărulCuDichiseli despre pierderea parolei și/sau orice semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator. Înștiințarea se va face prin e-mail la adresa cufarulcudichiseli@gmail.com

2.3 Pentru utilizarea serviciului de comandă și livrare, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt specificate în secțiunea de înregistrare. În situația în care Administratorul CufărulCuDichiseli consideră că nu este respectată această cerință, este rezervat dreptul de a nu expedia produsele comandate.

3. Înregistrarea comenzilor

3.1 Prin intermediul legăturilor de redirecționare, CufărulCuDichiseli promovează prin afiliere produse ale producătorilor și comercianților din diverse categorii. CufărulCuDichiseli nu comercializează, nu vinde și nu revinde produsele afiliate listate pe site precum nu încasează, nu livrează sau returnează produsele comandate de dvs. Dacă întâmpinați probleme cu vreun produs descoperit pe site-ul CufărulCuDichiseli și achiziționat prin legăturile de redirecționare, contactați magazinul care a făcut livrarea. 

3.2 Produsele afișate pe site și comercializate de CufărulCuDichiseli sunt noi și însoțite de documente în conformitate cu legislația în vigoare. Prețurile sunt prețuri de vânzare finale și nu includ cheltuielile legate de livrarea acestora. Taxele de livrare sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.

3.3 Comenzile se efectuează online. Cumpărătorul trebuie să se asigure că a efectuat corect comanda și a furnizat date complete, așa cum sunt specificate în formularul de comandă.

3.4 Înainte de livrare, comanda se confirmă telefonic. Comanda se poate refuza dacă s-au depistat erori legate de prețul sau descrierea produsului, nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală sau ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați onorat), nu este posibilă validarea telefonică a comenzii (număr de telefon incorect sau incomplet, lipsă răspuns).

4. Livrare

4.1 Livrarea este gratuită pentru comenzile de minim 499 lei (valoare produse, exclusiv taxa de transport).

4.2 Dacă valoarea comenzii este mai mică de 499 lei, costul livrării este 15 lei, pentru livrare prin curier rapid, tarif valabil pentru orice localitate din România. În cazul plății la livrare (ramburs), se aplica o taxă de procesare plată la livrare în valoare de 4 lei, pentru comenzile care conțin cel puțin un produs CufărulCuDichiseli, taxă introdusă automat în costul livrării.

4.2 Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 15:00

5. Modalități de plată pe site-ul CufărulCuDichiseli

5.1 Plată ramburs, în baza mandatului poștal sau a chitanției emise de curierul rapid,

5.2 Plata cu cardul. În cazul în care clientul optează pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, autorizarea și remiterea spre decontare a tranzacțiilor de acceptare card se realizează exclusiv prin intermediul EuroPayment Services SRL în baza contractului de facilitare a comerțului eletronic. Site-ul CufărulCuDichiseli și Zamfirescu Liliana PFA nu solicită şi nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

6. Condiții de retur

6.1 „Clienți” sau „consumatori” sunt doar persoanele fizice. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

6.2 În conformitate cu O.G.130/2000 „consumatorul persoană fizică are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 10 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

6.3 Produsul (produsele) trebuie returnat(e) folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea (curier rapid), în ambalajul original, fără să fi fost utilizat(e), deteriorat(e) sau desfăcut(e). Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului.

6.4 Suma va fi returnată după cum urmează:
6.4.1 pentru comenzile achitate cu card online – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata,
6.4.2 pentru comenzile achitate ramburs – prin virament bancar în contul cumpărătorului.

6.5 Înapoierea contravalorii produselor returnate (exceptând cheltuielile de livrare) se va face în maxim 14 zile lucrătoare de la dată returnării. Rambursarea poate întârzia în cazul în care nu a fost primit returul sau cel puțin dovada expedierii acestuia.

6.6 Înainte de retur este absolut necesar să anunțați intenția prin email la cufarulcudichiseli@gmail.com sau telefonic la 0735946250.

7. Informare privind protecția datelor cu caracter personal

Va informăm că începând cu 25 Mai 2018 au intrat în vigoare și sunt aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation, abvr. GDPR). Deoarece colectăm datele Dvs. personale, dorim să va informăm în ce scopuri le folosim și care sunt drepturile de care dispuneți, conform Regulamentului.

7.1 Cine este entitatea care prelucrează datele Dvs. personale

Site-ul CufărulCuDichiseli este proprietatea Zamfirescu Liliana PFA, Nr. Reg. Comertului F40/1240/2015, CUI 34260030, înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) că operator de date cu caracter personal cu numărul 35641.

7.2 Ce date personale prelucrăm prin intermediul site-ului CufărulCuDichiseli

Procesăm date cu caracter personal în vederea desfășurării activităților comerciale de vânzare – cumpărare prin intermediul CufărulCuDichiseli prin plasarea comenzilor în contul online creat de dvs. și în scop de marketing și statistică, respectiv: nume și prenume (în vederea identificării consumatorului), adresa (în vederea livrării mărfurilor comandate), număr de telefon (în vederea confirmării telefonice privind produsele comandate și detalii legate de livrare), adresa de poștă electronică (în vederea transmiterii de corespondență comercială și status livrare).

7.3 În ce scop colectăm datele Dvs cu caracter personal

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal:

 • Facturarea și livrarea mărfurilor comandate prin intermediul CufărulCuDichiseli la domiciliul dvs, respectiv adresa pe care o precizați în formularul de comandă,
 • Informarea dvs. electronică și telefonică privind stadiul livrării (număr AWB, status livrare),
 • Activități de marketing online, respectiv transmiterea de corespondență comercială prin intermediul poștei electronice.

7.4 Cine are acces la datele cu caracter personal furnizate de Dvs. site-ului CufărulCuDichiseli

În vederea realizării scopurilor menționate mai sus, la datele Dvs. cu caracter personal furnizate prin intermendiul CufărulCuDichiseli au acces:

 • firmele de curierat rapid și C.N.Poșta Română S.A, prin intermediul cărora se livrează mărfurile comandate, în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare,
 • autoritățile publice, în baza și în limitele prevederilor legale.

7.5 Cât timp prelucrăm datele Dvs cu caracter personal furnizate prin intermediul site-lui CufărulCuDichiseli

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

7.6 Ce drepturi aveți și cum se pot exercita

Pe lângă drepturile existente, de la dată aplicării Regulamentului, beneficiați de drepturi adiționale.

Iată lista completă a drepturilor pe care le aveți:

 • Dreptul la informare – puteți solicită informații privind activitățile de prelucrare a datelor Dvs. personale,
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifică datele personale inexacte sau le puteți completă,
 • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege,
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege,
 • Dreptul de opoziție – puteți să vă opuneți, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim,
 • Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita că respectivele date să fie transmise altui operator,
 • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,
 • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul Dvs. vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă,
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectivă prelucrare, vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia.

Puteți exercita aceste drepturi fie individual, fie cumulat, prin simpla transmitere a unei solicitări prin E-mail la contact@cufarulcudichiseli.ro

8. Campanii promoționale și concursuri

8.1 Pe site-ul CufărulCuDichiseli se poate publica orice campanie promoțională, condițiile de desfășurare fiind stabilită de Administrator și magazinele partenere. Concursurile și promoțiile sunt eligibile doar pentru acele comenzi care respectă întocmai regulile specifice și sunt înregistrate în perioada de timp validă și numai în limita stocului disponibil.

9. Conflicte

9.1 Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul CufărulCuDichiseli și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

9.2 Orice conflict apărut va fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu a fost stins pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române.

9.3 Accesând site-ul CufărulCuDichiseli sunteți de acord că legile române în vigoare guvernează aceste condiții de utilizare și toate disputele de orice natură care pot apărea între dvs. și site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

10. Răspundere limitată

10.1 Administratorul CufărulCuDichiseli nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau orice terță parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către CufărulCuDichiseli a obligațiilor sale conform comenzii recepționate și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor după livrare și pentru pierderea produselor.

10.2 Administratorul CufărulCuDichiseli nu își asumă niciun fel de responsabilități pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite că urmare a unei consecințe legate în orice fel de accesul Dvs. la site incluzând, dar fără a se limita la, orice pierdere sau pagubă cauzată de viruși ce va pot afecta calculatorul sau datorită încrederii Dvs. în informația provenită prin intermediul CufărulCuDichiseli.


DESPRE COOKIES, CE SUNT ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ

Informațiile prezentate în continuare au scopul de a informa utilizatorul despre plasarea, utilizarea și administrarea „cookie-urilor” utilizate de site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile următoare:

Website-ul https://cufarulcudichiseli.ro folosește cookie-uri proprii cât și cookie-uri adăugate de terți, pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
În ceea ce numim „web modern” sau „web 2.0”, cookie-urile sunt esențiale în facilitarea accesului și livrării personalizate a multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe Internet, cum ar fi:
• Personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat site-ul, dată și ora, păstrarea opțiunilor/setărilor (inclusiv memorarea acestora) și păstrarea preferințelor mai vechi prin accesarea diferitelor butoane/funcții.
• Cookie-urile oferă dețînătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente ori mai accesibile pentru utilizatori.
• Cookie-urile permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse (inserate/embed) în anumite pagini pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai plăcută.

Ce este un „cookie”?

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut şi că „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori pur și simplu „cookie„) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.

Cookie-ul este trimis printr-o solicitare emisă de către web-server pe care este găzduit site-ul, către browser-ul utilizatorului (Ex: Firefox, Internet Explorer, Chrome etc.) și este complet „pasiv”, adică nu conține cod executabil de niciun fel, programe software, viruși sau spyware și nici nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul utilizatorului.

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului și este asociat în mod unic cu domeniul pe care este găzduit site-ul care l-a trimis către browserul utilizatorului (ex: https://retetedefrumusete.ro). Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată precis și doar webserver-ul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou, numai în momentul în care utilizatorul se întoarce pe site-ul asociat webserver-ului respectiv.

Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și nici nu pot identifica personal utilizatorii de internet.

Există două categorii principale de cookie-uri:
Cookie-uri de sesiune – care sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web până când utilizatorul părăsește siteul respectiv sau închide fereastră browserului.
Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate în computer sau echipamentul folosit pe hard pentru o perioada mai lungă și rămân stocate inclusiv după părăsirea site-ului sau după închiderea browserului web (iar în general depind de durata de viață prestabilită pentru cookie).
Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de „third party cookies” (cookie-uri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizator, potivit intereselor acestuia, interese desprinse din obiceiurile de căutare .

Avantajele cookie-urilor

Un cookie conține informații care fac legătură între un browser (utilizatorul) și un anumit server web (site-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțîn eforturile multor site-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor. Exemple – preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului sau publicitate relevanță etc.

Durata de viață a unui cookie

Cookie-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune („session cookies”) şi nu sunt reținute după ce utilizatorul a părăsește site-ul, iar unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel site („cookie-uri permanente”).
Cu toate acestea, cookie-urile pot fi șterse de utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Cookie-urile plasate de terți

Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (Ex: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului și ele se numesc „third party cookies”, pentru că nu sunt plasate de site-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie să respecte de asemenea legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale dețînătorului site-ului.

Utilizarea cookie-urilor de către acest site

Vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:
• Cookie-uri de performanță a site-ului
• Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
• Cookie-uri de înregistrare sau autentificare
• Cookie-uri ale terțelor părți
Cookie-uri de performanță

Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, astfel încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Ex: setările volumului pentru video player.

Cookie-uri de analiză a vizitatorilor

De fiecare dată când un utilizator vizitează acest site, software-ul analytics furnizat de o terță parte (Google, în cazul de față) generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie ne spune dacă ați mai vizitat acest site până acum. Browserul comunică dacă există acest cookie, iar dacă nu, este generat unul. Acest lucru permite monitorizarea utilizatorilor unici care vizitează site-ul și cât de des o fac.
Acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic.

Cookie-uri pentru înregistrare sau autentificare

Când va înregistrați ori va autentificati pe acest site, se generează un cookie care ne anunță dacă sunteți înregistrat sau nu. Server-ul nostru utilizează aceste cookie-uri pentru a identifica contul cu care sunteți înregistrat(a) și dacă aveți permisiunile necesare pentru un anumit serviciu ori pentru accesul la secțiuni ale site-ului. De asemenea, permite asocierea comentariilor pe care le postați pe site cu username-ul contului dvs.

Cookie-uri ale terțelor părți

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei reclame/aplicații sau pentru customizarea unei aplicații.
Exemplu: când distribuiți un articol folosind butoanele rețelelor de socializare aflate pe acest site, rețeaua socială va înregistra acțiunea dvs.

Publicitatea online ce aparţine terțelor părți. Unele dintre acestea folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza câte persoane au vizualizat un mesaj publicitar, ori pentru a vedea câte persoane au vizualizat de mai multe ori aceeași reclamă.
Companiile care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate, iar acest site nu are acces la aceste cookie-uri. Cookie-urile parţilor terțe sunt folosite pentru a va arată publicitate targetata și pe alte site-uri, bazându-se pe navigarea dvs. pe acest site.

Tipul de informații stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor

Cookie-urile pastrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui site să recunoască un browser. Web-serverul va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters.
Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiență de navigare pe Internet. Ex: setările privind limba în care se dorește accesarea unui site, păstrarea unui user logat în contul de membru ori contul de mail, securitatea online, păstrarea și memorarea unor setări etc.

Importantă cookie-urilor pentru Internet

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționarii eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare plăcută și eficientă în același timp, adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de utilizat.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs. evidențiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
• Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de știri, vreme, sport, hărți, servicii publice și guvernamentale, site-uri de entertainment și servicii de călătorie.
• Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor, preferințele privind limba (Ex: afișarea rezultatelor căutărilor în limba română).
• Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conţinutul de tip „adult”pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
• Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
• Furnizarea de publicitate relevanță pentru utilizator.
• Măsurarea, optimizarea și caracteristicile de analytics – cum sunt confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un site, ce tip de conținut este vizualizat mai mult și modul cum un utilizator ajunge pe site (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte site-uri etc). Site-urile derulează aceste analize a utilizării lor pentru a îmbunătăți informațiile oferite în beneficiul utilizatorului.

Securitatea și problemele legate de confidențialitate

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc un format de tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate și nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replică pe alte rețele pentru a rula sau replică din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.
Cookie-urile pot fi totuși folosite în scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe site-uri, cookie-urile pot fi folosite că o formă de spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
Browserele moderne au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ştergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri

Având în vedere că protecția identității este foarte importantă și reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat să se știe care sunt eventuale probleme ce pot apărea în legătură cu cookie-urile. Întrucât prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informații între browser și site, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întampla dacă browserul se conectează la server folosind o reţea necriptată (Ex: o rețea Wi-Fi nesecurizată).

Alte atacuri bazate pe cookie implică setări greșite ale cookie-urilor pe servere

Dacă un site nu solicită browserului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a păcăli browserele în a trimite informații prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizează apoi informațiile în scopul de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important să fiți atenți în alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale, ex. managere de parole, aplicații de tip wallet, etc.

Sugestii pentru o navigare sigură și responsabilă, bazată pe cookies

Datorită flexibilității lor și a faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate și cele mai mari site-uri folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai răspândite și utilizate printre care amintim YouTube, Gmail, Yahoo, Google și multe altele.

Câteva sfaturi care va pot asigura navigarea fără griji cu ajutorul cookie-urilor

• Particularizați-vă setările browserului în privinţa cookie-urile pentru a stabili un nivel confortabil al securității.
• Dacă nu vă deranjează cookie-urile și sunteţi singura persoană care utilizează computerul, puteţi seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și al datelor personale de acces.
• Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul; aceasta este varianta de a accesa site-urile care plasează cookie-uri sşi de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.
• Instalați-vă şi actualizați-vă constant aplicaţiile de securitate, antivirus și antispyware.
Multe dintre aplicaţiile pentru detectarea și prevenirea spyware-ului includ detectarea atacurilor de pe site-uri. Astfel, împiedică browserul să acceseze site-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browserului ori să descarce software periculos. Asiguraţi-vă că aveți browserul mereu actualizat (updatat).

Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând vulnerabilitățile unor versiuni vechi de browsere.
Cookie-urile sunt pretutindeni și deși este dreptul duneavoastra de a respinge acceptarea folosirii lor,nu pot fi evitate dacă doriți să vă bucurați de acces pe cele mai bune și cele mai mari site-uri de pe Internet, locale sau internaționale, dacă doriți să beneficiați de o experiență plăcută și personalizată de navigare, adaptată intereselor dumnaevoastra specifice. Cu o înțelegere clară a modului lor de operare și a beneficiilor pe care le aduc, puteți lua măsurile necesare de securitate astel încât să puteţi naviga cu încredere pe internet.

Dezactivarea cookie-urilor

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și utilizat. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi sau vedea publicitate online.
Este posibilă setarea browserului pentru că aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau poți seta browserul să accepte cookie-uri doar de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă nu ești inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasă comentarii.
Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în „Opțiuni” sau în meniul de „Preferințe” al browserului dvs. Alternativ, puteţi folosi opţiunea „Ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.


Va informăm că începând cu 25 Mai 2018 a intrat în vigoare și sunt aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (General Dată Protection Regulation, abvr. GDPR). Deoarece colectăm datele Dvs. personale, dorim să va informăm în ce scopuri le folosim și care sunt drepturile de care dispuneți, conform Regulamentului.

Cine este entitatea care prelucrează datele Dvs. personale

Site-ul https://cufarulcudichiseli.ro este proprietatea Zamfirescu Liliana Persoană Fizică Autorizată, înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) ca operator de date cu caracter personal cu numărul 35641.

Ce date personale prelucrăm prin intermediul site-lui https://cufarulcudichiseli.ro

Procesăm date cu caracter personal în vederea desfășurării activităților comerciale de vânzare – cumpărare prin intermediul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro prin plasarea comenzilor în contul online creat de Dvs. și în scop de marketing și statistică, respectiv:

 • nume și prenume, în vederea identificării consumatorului,
 • adresa, în vederea livrării mărfurilor comandate,
 • număr de telefon, în vederea confirmării telefonice privind produsele comandate și detalii legate de livrare,
 • adresa de poștă electronică (e-mail), în vederea transmiterii de corespondență comercială și status livrare.

În ce scop colectăm datele Dvs cu caracter personal

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal:

 • Facturarea și livrarea mărfurilor comandate prin intermediul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro la domiciliul Dvs, respectiv adresa pe care o precizați în formularul de comandă,
 • Informarea Dvs. electronică și telefonică privind stadiul livrării (număr AWB, număr prezentare, status livrare),
 • Activități de marketing online, respectiv transmiterea de corespondență comercială prin intermediul poștei electronice.

Cine are acces la datele cu caracter personal furnizate de Dvs. site-ului https://cufarulcudichiseli.ro

În vederea realizării scopurilor menționate mai sus, la datele Dvs. cu caracter personal furnizate prin intermendiul https://cufarulcudichiseli.ro au acces:

 • Firmele de curierat rapid și C.N.Poștă Română S.A, prin intermediul cărora se livrează mărfurile comandate, în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare,
 • Autoritățile publice, în baza și în limitele prevederilor legale.

Cât timp prelucrăm datele Dvs cu caracter personal furnizate prin intermediul site-lui https://cufarulcudichiseli.ro

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

Ce drepturi aveți și cum se pot exercită

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi de drepturi adiționale. Iată lista completă a drepturilor pe care le aveți:

 • Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor Dvs. personale,
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa,
 • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege,
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege,
 • Dreptul de opoziție – puteți să va opuneți, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim,
 • Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita că respectivele date să fie transmise altui operator,
 • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,
 • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul Dvs. vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă,
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, va puteți exprimă propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia.Puteți exercita aceste drepturi fie individual, fie cumulat, prin simpla transmitere a unei solicitări prin E-mail la contact@cufarulcudichiseli.ro


Informații detaliate despre drepturile cumpărătorului veți găsi pe site-ul Autorității Nationale pentru Protecția Consumatorilor