5 lucruri mai puțin știute despre argint

  • Se stie din cele mai vechi timpuri ca argintul este un antioxidant natural extrem de eficient. Vechii egipteni, romanii si grecii stiau de puterea tamaduitoare a argintului. Bogatii foloseau la masa vesela din argint, astfel fiind feriti de bolile vremii. Celebrul medic si alchimist Paracelsus folosea argint ca ingredient secret in remediile contra infectiilor.

  • Preotii impart Sfanta Impartasanie din lingurita de argint, apa sfintita rezista timp indelungat daca e tinuta in recipiente de argint.

  • Argintul este utilizat si pentru a inlocui clorul din piscinele de inot deoarece are o actiune germicida mai puternica si nu are mirosul si efectele neplacute ale acestuia. Se practica lipirea foitei din argint pe peretii bazinelor, operatiune destul de costisitoare dar cu efecte extrem de benefice timp indelungat.

  • In unele centre de cercetare medicala apa de argint a fost prescrisa ca adjuvant in tratamentul unor boli ale sistemului de reproducere feminin si ale sistemului circulator, precum si pentru tratarea eficienta a unor complicatii de natura infectioasa, tratamente realizate insa numai sub atenta supraveghere medicala.

  • Se zice ca argintul protejeaza impotriva deochiului si de multe ori se foloseste in descantece pentru deochi. Poarta o cruciulita de argint sau pune in portofel un banut. Te va apara de energii negative, iar cei care poarta bijuterii din argint sunt mai calmi.

Asadar argintul este considerat a fi un remediu bun pentru organism si cei care poarta bijuterii din argint au o sanatate mai buna.

In fotografiile atasate iti propun cateva bijuterii disponibile in stocul Cufarul Cu Dichiseli.

Comanda online sau suna la 0735946250. Gama completa aici >>>

Alege ce ti se potriveste!

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

Daca ti-a placut articolul distribuie-l si prietenilor tai. Multumesc!

Lasă un răspuns