5 lucruri mai puțin știute despre argint

Curiozitati despre argint

  • Se știe din cele mai vechi timpuri că argintul este un antioxidant natural extrem de eficient. Vechii egipteni, romanii și grecii știau de puterea tămăduitoare a argintului. Bogații foloseau la masa veselă din argint, astfel fiind feriți de bolile vremii. Celebrul medic și alchimist Paracelsus folosea argint ca ingredient secret în remediile contra infecțiilor.

Curiozități despre argint

  • Preoții împart Sfânta Împărtășanie din linguriță de argint, apa sfințită rezistă timp îndelungat dacă e ținută în recipiente din argint.

  • Argintul este utilizat și pentru a înlocui clorul din piscinele de înot deoarece are o acțiune germicidă mai puternică și nu are mirosul și efectele neplăcute ale acestuia. Se practică lipirea foiței din argint pe pereții bazinelor, operațiune destul de costisitoare dar cu efecte extrem de benefice timp îndelungat.

  • În unele centre de cercetare medicală apa de argint a fost prescrisă ca adjuvant în tratamentul unor boli ale sistemului de reproducere feminin și ale sistemului circulator, precum și pentru tratarea eficientă a unor complicații de natură infecțioasă, tratamente realizate însă numai sub atenta supraveghere medicală.

  • Se zice că argintul protejează împotriva deochiului și de multe ori se folosește în descântece pentru deochi. Poartă o cruciuliță de argint sau pune în portofel un bănuț. Te va apăra de energii negative, iar cei care poartă bijuterii din argint sunt mai calmi.

Așadar argintul este considerat a fi un remediu bun pentru organism și cei care poartă bijuterii din argint au o sănătate mai bună.

In fotografiile atasate iti propun cateva bijuterii disponibile in stocul Cufarul Cu Dichiseli.

Comanda online sau suna la 0735946250. Gama completa aici >>>

Alege ce ti se potriveste!

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

 

Beneficiile argintului pentru sanatate

Daca ti-a placut articolul distribuie-l si prietenilor tai. Multumesc!

Lasă un răspuns