Bijuteriile Femeii Scorpion

Cadouri pentru Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este încrezătoare și rafinată. Stilul ei este clasic, uneori îndrăzneț dar totuși discret, asa cum îi este și personalitatea: prietenoasă dar oarecum rezervată.

Empatică, poate sa îți detecteze toate stările speciale și să își dea seama ce le-a provocat dar… n-o supăra.

Se va răzbuna crunt și te va lovi c-o forță pe care n-o intuiești nici în visele tale cele mai negre.

Are un stil de a-și exprima părerile care îți strivesc personalitatea și îți distrug mândria. Nu se teme de nimic, pune sub semnul întrebării orice și ar merge până în pânzele albe pentru cei dragi. E femeia care i-ar citi Biblia dracului și ăla ar asculta-o de frică.

 

Femeia Scorpion are un foarte bun simț politic.

Poate doar să se uite la un om și să zică câte parale face, poate să te ajute să ajungi în vârf și la fel de repede să te dea jos, dacă nu-i servești interesele așa cum are nevoie. Adoră puterea și mai mult ca sigur are și ea un plan în direcția asta. Dacă ai vreun dubiu, uită-te la Bill Clinton și draga lui nevastă scorpion, Hillary.

 

Și apropo, Femeia Scorpion își dorește un bărbat care să îi fie egal dar, din nefericire, nu crede să existe vreunul care s-o merite. În consecință, bărbații din viața ei sunt pe post de mop.

 

Cadouri pentru Femeia Scorpion

 

Chiar dacă este foarte ancorată în realitate, Femeia Scorpion iubește lumea fanteziei, așadar cadoul ideal trebuie să-i trezească și satisfacă curiozitatea. De exemplu, numește o stea cu numele ei sau oferă-i o bucățică de piatră de pe Lună. Va fi surprinsă dar nu prea bucuroasă. Una peste alta, marchezi un punct cu plus.

 

Îndrăgostită de mister și ezoterism, se dă în vânt după amulete, globuri de cristal și accesorii cu simbolistică magică.

Cristalul norocos al Scorpionilor este Ochi de Tigru, care simbolizează puterea asupra sexului opus.

Femeia Scorpion va purta  mult și bine un accesoriu legat de zodia ei, de exemplu un opal, malachit, rubin sau turcoaz. Sau pur și simplu bijuterii cu pietre semiprețioase.

 

Cadouri pentru Femeia Scorpion

Cadourile practice sunt întotdeauna binevenite, mai ales dacă sunt și elegante, astfel încât să îmbine utilul cu plăcutul.

Accesoriile exprimă puterea și încrederea în sine a Femeii Scorpion, deci sigur nu greșești cu o eșarfă mătase și o broșă vintage asortată.

 

Cadouri pentru Femeia Scorpion

Cadouri pentru Femeia Scorpion

Culorile energizante ale zodiei Scorpion sunt violet, roșu, maro și negru, deci Femeia Scorpion trebuie să se îmbrace sau să poarte accesorii cu nuanțe cât mai diverse ale acestor culori. Noaptea, când se odihnește, trebuie de asemenea să poarte aceste culori pentru a-și reface energiile necesare zilei următoare.

Recomandare asortată din Cufărul Cu Dichiseli

Cadouri pentru Femeia Scorpion

Cadouri pentru Femeia Scorpion

De fapt culoarea zodiei Scorpion este maro: culoare a pământului, stabilității și securității, care simbolizează întoarcerea la origini, atașamentul față de familie…evident, până la proba contrarie.

Metalul caracteristic zodiei Scorpion este fierul, de aceea este recomandabil ca nativul Scorpion să dețină în preajmă sa o cantitate cât de mică din acest metal.

Scorpionul este zodie de apă. Are nevoie de lavandă pentru a lua decizii corecte și geranium, uleiul esențial cu cea mai mare putere de echilibrare. Geranium (sau popular, mușcată) încurajează comunicarea, relaxează tensiunea nervoasă, în cantitate mică calmează sistemul nervos, în cantitate mai mare stimulează.

Poți impresiona Femeia Scorpion cu un parfum solid natural personalizat pentru ea, în cutie ceramică (foto cu link)

 

Cadouri pentru Femeia Scorpion

Din Cufărul Cu Dichiseli ți-am propus câteva cadouri pentru Femeia Scorpion.

Accesoriile prezentate în articol sunt disponibile in stoc. Comandă online sau sună la 0735946250

Gama completă aici >>>

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă ți-a plăcut distribuie-l și prietenilor tăi!

Și nu uita să urmarești pe facebook Cufărul Cu Dichiseli!

Lasă un răspuns