Cerceii și forma feței

Cercei în funcție de forma feței

Știi istoria cerceilor ?

A fost odată un rege și o regină care traiau într-un castel minunat, înconjurați de servitoare unele mai frumoase ca altele.

Regele s-a îndrăgostit de una dintre ele; regina, aflând, a pedepsit-o pe servitoare punând să-i fie străpunși lobii urechilor. Regele îndrăgostit a mers la cel mai priceput bijutier din regat și a cumpărat două diamante, ca să împodobească urechile nefericitei servitoare.

Așa au apărut primii cercei… și de atunci și până în zilele noastre, femeile poartă cercei. Dincolo de legendă, alegem cerceii potriviți adaptându-i formei feței.

 

Cele mai bune sfaturi ca să alegi cerceii potriviți trăsăturilor feței

Cercei în funcție de forma feței

Cercei pentru fața rotundă

Potriviți sunt cerceii care dau lungime chipului, adică cerceii alungiți, eventual cu linii curbate, cerceii în forme geometrice cu unghiuri drepte (pătrate, dreptunghiuri). Evită cerceii de mici dimensiuni și pe cei foarte mari.

Cercei în funcție de forma feței

Cercei pentru fața ovală

Fiind una dintre cele mai întâlnite forme, fața ovală poate fi completată cu aproape orice fel de cercei: forme alungite, curbate, perle, etc. Evită totuși cerceii extrem de alungiți, potriviți mai degrabă fețelor rotunde.

Cercei în funcție de forma feței

Cercei pentru fața inimă

Poartă cercei cu volum în partea inferioară precum cei în formă de lacrimi, candele, cei triunghiulari sau piramidali. Se potrivesc și cerceii ovali, cu condiția să nu se îngusteze spre capătul inferior. Evită cerceii foarte scurți.

Cercei în funcție de forma feței

Cercei pentru fața pătrată 

Cerceii cu capete rotunjite se vor potrivi de minune chipului pătrat deoarece ajută la  egalizarea trăsăturilor. Evită unghiurile și formele patrulaterice care accentuează fața pătrată.

Cercei în funcție de forma feței

Cercei pentru fața alungită

Poartă cercei care dau volum feței alungite: în formă de butoane, tridimensionali, circulari sau triunghiulari (cu baza triunghiului în jos). Însă evită pe cât posibil cerceii plați sau cei construiți din mai multe elemente.

Cercei în funcție de forma feței

Cercei pentru fața diamant

Poartă întotdeauna cercei scurți dar cuprinzători în lățime precum cei sferici sau în formă de butoane, nasturi. De asemenea, combinația de linii drepte și curbe, ți se va potrivi de minune. Evită cerceii lungi sau subțiri.

Cercei în funcție de forma feței

Cercei pentru fața triunghiulară

Poartă cercei mari și ovali sau mici și circulari, care să mascheze unghiurile ascuțite.

Cercei în funcție de forma feței

 

Vezi aici >>> mai multe modele de cercei din colecția Cufărul Cu Dichiseli. Enjoy!

 

Cercei la modă >>>

 

Cercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma feței

Seturi colier și cercei >>>

Cercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma fețeiCercei în funcție de forma feței

Accesoriile prezentate în articol sunt disponibile în stoc. Comandă online sau telefonic la 0735946250.

Gama completă aici >>>

Mulțumesc că ai citit acest articol! Dacă ți-a plăcut, distribuie-l și prietenilor tăi.

Te-ar putea interesa și…

Idei cadouri femei 50 ani >>>

Idei cadouri femei 40 ani >>>

Accesorii rochie neagră >>>

Lasă un răspuns