Bine ați venit pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro!

Serviciile site-ului https://cufarulcudichiseli.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu expusele “Termeni și Condiții”. Navigarea, înregistrarea și plasarea unei comenzi pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro reprezintă acordul dvs. cu termenii și condițiile prezentate în cele ce urmează. Dacă nu acceptați acești „Termeni și Condiții” NU FOLOSIȚI site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

1. Generalități

1.1 Site-ul https://cufarulcudichiseli.ro (numit în continuare CufărulCuDichiseli) și subdomeniile acestuia sunt proprietatea Zamfirescu Liliana PFA cu sediul social în București, sector 3, Nr. Reg. Comerțului F40/1240/2015, CUI 34260030, telefon 0735946250, numită în continuare Administrator. 

1.2 În funcție de situațiile apărute și necesitățile proprii, Administratorul CufărulCuDichiseli își rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă acești „Termeni și Condiții”. Prin urmare sunteți invitați să verificați acest lucru de fiecare dată când vizitați CufărulCuDichiseli. Sunteți de acord și acceptați ca, fără nicio notificare prealabilă, Administratorul CufărulCuDichiseli să poată șterge sau adăuga orice informație pe site, să poată întrerupe orice activitate pe site și să arhiveze din conținutul site-ului CufărulCuDichiseli.

2. Înregistrarea contului de client

2.1 Înregistrarea pe site-ul CufărulCuDichiseli reprezintă acceptul dvs. pentru primirea de corespondență comercială în conformitate cu legea. Prin acceptarea „Termenilor și Condițiilor”, utilizatorul își dă acordul pentru a primi mesaje de informare și newslettere periodice la adresa de e-mail folosită pentru înregistrare.

2.2 Pe site-ul CufărulCuDichiseli este permisă înregistrarea unui singur cont. Înregistrarea și/sau folosirea mai multor conturi duce la suspendarea acestora. Pentru înregistrare aveți nevoie de un nume de utilizator, o adresa de e-mail validă și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a datelor de acces pe site (nume utilizator și parolă) și sunteți de acord să  înștiințați imediat Administratorul CufărulCuDichiseli despre pierderea parolei și/sau orice semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator. Înștiințarea se va face prin e-mail la adresa cufarulcudichiseli@gmail.com

2.3 Pentru utilizarea serviciului de comandă și livrare, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt specificate în secțiunea de înregistrare. În situația în care Administratorul CufărulCuDichiseli consideră că nu este respectată această cerință, este rezervat dreptul de a nu expedia produsele comandate.

3. Înregistrarea comenzilor

3.1 Prin intermediul legăturilor de redirecționare, CufărulCuDichiseli promovează prin afiliere produse ale producătorilor și comercianților din diverse categorii. CufărulCuDichiseli nu comercializează, nu vinde și nu revinde produsele afiliate listate pe site precum nu încasează, nu livrează sau returnează produsele comandate de dvs. Dacă întâmpinați probleme cu vreun produs descoperit pe site-ul CufărulCuDichiseli și achiziționat prin legăturile de redirecționare, contactați magazinul care a făcut livrarea. 

3.2 Produsele afișate pe site și comercializate de CufărulCuDichiseli sunt noi și însoțite de documente în conformitate cu legislația în vigoare. Prețurile sunt prețuri de vânzare finale și nu includ cheltuielile legate de livrarea acestora. Taxele de livrare sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.

3.3 Comenzile se efectuează online. Cumpărătorul trebuie să se asigure că a efectuat corect comanda și a furnizat date complete, așa cum sunt specificate în formularul de comandă.

3.4 Înainte de livrare, comanda se confirmă telefonic. Comanda se poate refuza dacă s-au depistat erori legate de prețul sau descrierea produsului, nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală sau ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați onorat), nu este posibilă validarea telefonică a comenzii (număr de telefon incorect sau incomplet, lipsă răspuns).

4. Livrare

4.1 Livrarea este gratuită pentru comenzile de minim 499 lei (valoare produse, exclusiv taxa de transport).

4.2 Dacă valoarea comenzii este mai mică de 499 lei, costul livrării este 15 lei, pentru livrare prin curier rapid, tarif valabil pentru orice localitate din România. În cazul plății la livrare (ramburs), se aplica o taxă de procesare plată la livrare în valoare de 4 lei, pentru comenzile care conțin cel puțin un produs CufărulCuDichiseli, taxă introdusă automat în costul livrării.

4.2 Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 15:00

5. Modalități de plată pe site-ul CufărulCuDichiseli

5.1 Plată ramburs, în baza mandatului poștal sau a chitanției emise de curierul rapid,

5.2 Plata cu cardul. În cazul în care clientul optează pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, autorizarea și remiterea spre decontare a tranzacțiilor de acceptare card se realizează exclusiv prin intermediul EuroPayment Services SRL în baza contractului de facilitare a comerțului eletronic. Site-ul CufărulCuDichiseli și Zamfirescu Liliana PFA nu solicită şi nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

6. Condiții de retur

6.1 „Clienți” sau „consumatori” sunt doar persoanele fizice. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

6.2 În conformitate cu O.G.130/2000 „consumatorul persoană fizică are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 10 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

6.3 Produsul (produsele) trebuie returnat(e) folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea (curier rapid), în ambalajul original, fără să fi fost utilizat(e), deteriorat(e) sau desfăcut(e). Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului.

6.4 Suma va fi returnată după cum urmează:
6.4.1 pentru comenzile achitate cu card online – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata,
6.4.2 pentru comenzile achitate ramburs – prin virament bancar în contul cumpărătorului.

6.5 Înapoierea contravalorii produselor returnate (exceptând cheltuielile de livrare) se va face în maxim 14 zile lucrătoare de la dată returnării. Rambursarea poate întârzia în cazul în care nu a fost primit returul sau cel puțin dovada expedierii acestuia.

6.6 Înainte de retur este absolut necesar să anunțați intenția prin email la cufarulcudichiseli@gmail.com sau telefonic la 0735946250.

7. Informare privind protecția datelor cu caracter personal

Va informăm că începând cu 25 Mai 2018 au intrat în vigoare și sunt aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation, abvr. GDPR). Deoarece colectăm datele Dvs. personale, dorim să va informăm în ce scopuri le folosim și care sunt drepturile de care dispuneți, conform Regulamentului.

7.1 Cine este entitatea care prelucrează datele Dvs. personale

Site-ul CufărulCuDichiseli este proprietatea Zamfirescu Liliana PFA, Nr. Reg. Comertului F40/1240/2015, CUI 34260030, înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) că operator de date cu caracter personal cu numărul 35641.

7.2 Ce date personale prelucrăm prin intermediul site-ului CufărulCuDichiseli

Procesăm date cu caracter personal în vederea desfășurării activităților comerciale de vânzare – cumpărare prin intermediul CufărulCuDichiseli prin plasarea comenzilor în contul online creat de dvs. și în scop de marketing și statistică, respectiv: nume și prenume (în vederea identificării consumatorului), adresa (în vederea livrării mărfurilor comandate), număr de telefon (în vederea confirmării telefonice privind produsele comandate și detalii legate de livrare), adresa de poștă electronică (în vederea transmiterii de corespondență comercială și status livrare).

7.3 În ce scop colectăm datele Dvs cu caracter personal

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal:

 • Facturarea și livrarea mărfurilor comandate prin intermediul CufărulCuDichiseli la domiciliul dvs, respectiv adresa pe care o precizați în formularul de comandă,
 • Informarea dvs. electronică și telefonică privind stadiul livrării (număr AWB, status livrare),
 • Activități de marketing online, respectiv transmiterea de corespondență comercială prin intermediul poștei electronice.

7.4 Cine are acces la datele cu caracter personal furnizate de Dvs. site-ului CufărulCuDichiseli

În vederea realizării scopurilor menționate mai sus, la datele Dvs. cu caracter personal furnizate prin intermendiul CufărulCuDichiseli au acces:

 • firmele de curierat rapid și C.N.Poșta Română S.A, prin intermediul cărora se livrează mărfurile comandate, în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare,
 • autoritățile publice, în baza și în limitele prevederilor legale.

7.5 Cât timp prelucrăm datele Dvs cu caracter personal furnizate prin intermediul site-lui CufărulCuDichiseli

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

7.6 Ce drepturi aveți și cum se pot exercita

Pe lângă drepturile existente, de la dată aplicării Regulamentului, beneficiați de drepturi adiționale.

Iată lista completă a drepturilor pe care le aveți:

 • Dreptul la informare – puteți solicită informații privind activitățile de prelucrare a datelor Dvs. personale,
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifică datele personale inexacte sau le puteți completă,
 • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege,
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege,
 • Dreptul de opoziție – puteți să vă opuneți, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim,
 • Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita că respectivele date să fie transmise altui operator,
 • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,
 • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul Dvs. vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă,
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectivă prelucrare, vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia.

Puteți exercita aceste drepturi fie individual, fie cumulat, prin simpla transmitere a unei solicitări prin E-mail la contact@cufarulcudichiseli.ro

8. Campanii promoționale și concursuri

8.1 Pe site-ul CufărulCuDichiseli se poate publica orice campanie promoțională, condițiile de desfășurare fiind stabilită de Administrator și magazinele partenere. Concursurile și promoțiile sunt eligibile doar pentru acele comenzi care respectă întocmai regulile specifice și sunt înregistrate în perioada de timp validă și numai în limita stocului disponibil.

9. Conflicte

9.1 Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul CufărulCuDichiseli și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

9.2 Orice conflict apărut va fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu a fost stins pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române.

9.3 Accesând site-ul CufărulCuDichiseli sunteți de acord că legile române în vigoare guvernează aceste condiții de utilizare și toate disputele de orice natură care pot apărea între dvs. și site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

10. Răspundere limitată

10.1 Administratorul CufărulCuDichiseli nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau orice terță parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către CufărulCuDichiseli a obligațiilor sale conform comenzii recepționate și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor după livrare și pentru pierderea produselor.

10.2 Administratorul CufărulCuDichiseli nu își asumă niciun fel de responsabilități pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite că urmare a unei consecințe legate în orice fel de accesul Dvs. la site incluzând, dar fără a se limita la, orice pierdere sau pagubă cauzată de viruși ce va pot afecta calculatorul sau datorită încrederii Dvs. în informația provenită prin intermediul CufărulCuDichiseli.

Lasă un răspuns