Bine ați venit pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro!

Va rugăm să citiți cu atenție „Termenii și Condițiile” menționate mai jos.

Serviciile site-ului https://cufarulcudichiseli.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu expusele “Termeni și Condiții”.

Navigarea, înregistrarea și plasarea unei comenzi pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro reprezintă acordul Dumneavoastră cu termenii și condițiile prezentate în cele ce urmează.

Dacă nu acceptați acești „Termeni și Condiții” NU FOLOSIȚI site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

1. Generalități

1.1 Site-ul https://cufarulcudichiseli.ro este proprietatea Zamfirescu Liliana PFA cu sediul social în București, sector 3, Nr. Reg. Comertului F40/1240/2015, CUI 34260030, telefon 0735946250, numită în continuare administratorul site-ului.

1.2 În funcție de situațiile apărute și necesitățile proprii, administratorul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro își rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă acești „Termeni și Condiții”. Prin urmare sunteți invitați să verificați acest lucru de fiecare dată când vizitați site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

1.3 Sunteți de acord și acceptați ca, fără nicio notificare prealabilă:

1.3.1 administratorul site-ului să poată șterge sau adăuga orice informație pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

1.3.2 administratorul site-ului să poată întrerupe orice activitate pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

1.3.3 administratorul site-ului să arhiveze din conținutul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro

2. Înregistrarea contului de client

2.1 Înregistrarea pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro reprezintă acceptul Dvs. pentru primirea de corespondență comercială în conformitate cu legea. Prin acceptarea „Termenilor și Condițiilor”, Utilizatorul își dă acordul pentru a primi mesaje de informare și newslettere periodice la adresa de email folosită pentru înregistrare.

2.2 Pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro este permisă înregistrarea unui singur cont. Înregistrarea și/sau folosirea mai multor conturi duce la suspendarea acestora.

2.3 Pentru înregistrare aveți nevoie de un nume de utilizator, o adresa de e-mail validă și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a datelor de acces pe site (nume utilizator și parolă) și sunteți de acord să  înștiințați administratorul site-ului imediat despre pierderea parolei și/sau orice semn de activitate neautorizată sub numele Dvs. de utilizator. Înștiințarea se va face prin email la adresa contact@cufarulcudichiseli.ro

2.4 Pentru utilizarea serviciului de comandă și livrare, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt specificate în secțiunea de înregistrare. În situația în care administratorul site-ului consideră că nu este respectată această cerință, este rezervat dreptul de a nu expedia produsele comandate.

3. Înregistrarea comenzilor pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

3.1 Produsele afișate pe site sunt noi și sunt însoțite de documente în conformitate cu legislația în vigoare. Prețurile produselor afișate pe site sunt prețuri de vânzare finale. Prețurile nu includ cheltuielile de livrare. Cheltuielile de livrare (taxa de transport) sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.

3.2 Comenzile pot fi efectuate online, telefonic sau email, recomandăm însă efectuarea comenzilor online pe site. Cumpărătorul trebuie să se asigure că a efectuat corect comanda și a furnizat date complete, așa cum sunt specificate în formularul de comandă.

3.3 Înainte de livrare, comanda se confirmă telefonic. 

3.4 Comanda se poate refuza dacă

3.4.1 s-au depistat erori legate de prețul sau descrierea produsului,

3.4.2 nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală sau ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați onorat),

3.4.3 nu este posibilă validarea telefonică a comenzii (număr de telefon incorect sau incomplet, lipsă răspuns).

4. Livrare

4.1 Livrarea este gratuită pentru o comandă de produse cu valoarea de cel puțin 299 lei, exclusiv taxa de transport. Dacă valoarea comenzii este mai mică de 299 lei, costul livrării este

 • 15 lei, pentru livrare prin C.N.Poșta Română S.A, valabil pentru orice localitate din România
 • 19 lei, pentru livrare prin curier rapid, valabil pentru orice localitate din România.

4.2 Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00

5. Modalități de plată pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

5.1 Plată ramburs, în baza mandatului poștal sau a chitanției emise de curierul rapid

5.2 Plata prin virament bancar, se poate face doar după confirmarea comenzii și doar în baza facturii fiscale emise de Zamfirescu Liliana PFA în calitate de administrator și proprietar al site-ului https://cufarulcudichiseli.ro

5.3 Plata cu cardul. În cazul în care clientul optează pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, autorizarea și remiterea spre decontare a tranzacțiilor de acceptare card se realizează exclusiv prin intermediul EuroPayment Services SRL în baza contractului de facilitare a comerțului eletronic. Site-ul https://cufarulcudichiseli.ro și Zamfirescu Liliana PFA nu solicită şi nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

6. Condiții de retur

6.1 „Clienți” sau „consumatori” sunt doar persoanele fizice. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

6.2 În conformitate cu O.G.130/2000 „consumatorul persoană fizică are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de livrare și returnare a produselor”.

6.3 Produsul (produsele) trebuie returnat(e) folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, în ambalajul originalfără să fi fost utilizat(e), deteriorat(e) sau desfăcut(e). Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediatcu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului.

6.4 Suma va fi returnată după cum urmează:
6.4.1 pentru comenzile achitate cu card online – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
6.4.2 pentru comenzile achitate ramburs sau bancă – prin mandat poștal sau virament bancar în contul cumpărătorului.

6.5 Înapoierea contravalorii produselor returnate (exceptând cheltuielile de livrare) se va face în maxim 14 zile lucrătoare de la dată returnării. Rambursarea poate întârzia în cazul în care nu a fost primit returul sau cel puțin dovada expedierii acestuia.

6.6 Înainte de retur este absolut necesar să anunțați intenția de a returna unul sau mai multe produse prin email la contact@cufarulcudichiseli.ro sau telefonic la 0735946250.

7. Informare privind protecția datelor cu caracter personal

Va informăm că începând cu 25 Mai 2018 au intrat în vigoare și sunt aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation, abvr. GDPR). Deoarece colectăm datele Dvs. personale, dorim să va informăm în ce scopuri le folosim și care sunt drepturile de care dispuneți, conform Regulamentului.

7.1 Cine este entitatea care prelucrează datele Dvs. personale

Site-ul https://cufarulcudichiseli.ro este proprietatea Zamfirescu Liliana PFA cu sediul social în București, sector 3, Aleea Onisifor Ghibu nr. 9, Nr. Reg. Comertului F40/1240/2015, CUI 34260030, înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) că operator de date cu caracter personal cu numărul 35641.

7.2 Ce date personale prelucrăm prin intermediul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro

Procesăm date cu caracter personal în vederea desfășurării activităților comerciale de vânzare – cumpărare prin intermediul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro prin plasarea comenzilor în contul online creat de Dvs. și în scop de marketing și statistică, respectiv:

 • nume și prenume, în vederea identificării consumatorului,
 • adresa, în vederea livrării mărfurilor comandate,
 • număr de telefon, în vederea confirmării telefonice privind produsele comandate și detalii legate de livrare,
 • adresa de poștă electronică (e-mail), în vederea transmiterii de corespondență comercială și status livrare.

7.3 În ce scop colectăm datele Dvs cu caracter personal

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal:

 • Facturarea și livrarea mărfurilor comandate prin intermediul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro la domiciliul Dvs, respectiv adresa pe care o precizați în formularul de comandă,
 • Informarea Dvs. electronică și telefonică privind stadiul livrării (număr AWB, status livrare),
 • Activități de marketing online, respectiv transmiterea de corespondență comercială prin intermediul poștei electronice.

7.4 Cine are acces la datele cu caracter personal furnizate de Dvs. site-ului https://cufarulcudichiseli.ro

În vederea realizării scopurilor menționate mai sus, la datele Dvs. cu caracter personal furnizate prin intermendiul https://cufarulcudichiseli.ro au acces:

 • firmele de curierat rapid și C.N.Poșta Română S.A, prin intermediul cărora se livrează mărfurile comandate, în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare,
 • autoritățile publice, în baza și în limitele prevederilor legale.

7.5 Cât timp prelucrăm datele Dvs cu caracter personal furnizate prin intermediul site-lui https://cufarulcudichiseli.ro

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

7.6 Ce drepturi aveți și cum se pot exercita

Pe lângă drepturile existente, de la dată aplicării Regulamentului, beneficiați de drepturi adiționale.

Iată lista completă a drepturilor pe care le aveți:

 • Dreptul la informare – puteți solicită informații privind activitățile de prelucrare a datelor Dvs. personale,
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifică datele personale inexacte sau le puteți completă,
 • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege,
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege,
 • Dreptul de opoziție – puteți să vă opuneți, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim,
 • Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita că respectivele date să fie transmise altui operator,
 • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,
 • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul Dvs. vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă,
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectivă prelucrare, vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia.

Puteți exercita aceste drepturi fie individual, fie cumulat, prin simpla transmitere a unei solicitări prin E-mail la contact@cufarulcudichiseli.ro

8. Copyright

8.1 Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea site-ului https://cufarulcudichiseli.ro și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

8.2 Folosirea fără acord expres a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

8.3 Utilizatorii site-ului https://cufarulcudichiseli.ro sunt pe deplin și în totalitate de acord cu cele de mai sus.

9. Campanii promoționale și concursuri

9.1 Pe site-ul https://cufarulcudichiseli.ro se poate publica orice campanie promoțională pentru produsele prezentate, condițiile de desfășurare ale acestora fiind stabilite de Zamfirescu Liliana PFA în calitate de administrator și proprietar al site-ului.

9.2 Concursurile și promoțiile sunt eligibile doar pentru acele comenzi care respectă întocmai regulile specifice și sunt înregistrate în perioada de timp validă și numai în limita stocului disponibil.

10. Conflicte

10.1 Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul https://cufarulcudichiseli.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

10.2 Orice conflict apărut va fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu a fost stins pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române.

Accesând site-ul https://cufarulcudichiseli.ro sunteți de acord că legile române în vigoare guvernează aceste condiții de utilizare și toate disputele de orice natură care pot apărea între Dvs. și site-ul https://cufarulcudichiseli.ro

11. Răspundere limitată

11.1 Proprietarul și Administratorul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau orice terță parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către site-ul https://cufarulcudichiseli.ro a obligațiilor sale conform comenzii recepționate și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor după livrare și pentru pierderea produselor.

11.2 Proprietarul și Administratorul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro nu își asumă niciun fel de responsabilități pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite că urmare a unei consecințe legate în orice fel de accesul Dvs. la site incluzând, dar fără a se limita la, orice pierdere sau pagubă cauzată de viruși ce va pot afecta calculatorul sau datorită încrederii Dvs. în informația provenită prin intermediul site-ului https://cufarulcudichiseli.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?