Semnificația culorii roșu

Roșu este culoarea sângelui și a jertfei, culoarea iubirii și a focului purificator. Fiind o culoare intensă, simbol al pasiunii și entuziasmului, este generatoare de sentimente extreme. Nu degeaba se spune despre persoanele furioase că „au văzut roșu în fața ochilor”.

Din acest motiv, temperamentelor sanguine și colerice le este recomandat să utilizeze culoarea roșie în mod gradat și în doze reduse.

 

Ce semnifică culoarea roșie

 

Culoare foarte puternică, roșu atrage atenția ca un magnet. Tocmai pentru că te poziționează în centrul atenției, nu este recomandat persoanelor timide și introvertite.

Roșu este un stimulator general deosebit, specific persoanelor active și competitive. Deși sinonim cu pasiunea, este totuși indicat să fie folosit cu moderație, mai ales de persoanele colerice sau agitate nativ.

Simbol al focului, culoarea roșie mărește presiunea sângelui și ritmul respirației, stimulează regenerarea celulară.

 

Maxim indicat să purtați ceva roșu atunci când trebuie să luați decizii rapide sau să finalizați proiecte amânate, mărește curajul și puterea voinței. Folosit cu moderație, este un stimulator general deosebit mai ales pentru persoanele pasive, încurajează acțiunea și încrederea în sine.

 

Marțea poartă ceva roșu! Se zice că marțea sunt 3 ceasuri rele pentru că, de regulă, pierdem ceva (bani, timp) sau pe cineva. Așadar, să purtăm marțea accesorii roșii: ne determină să luăm decizii mai repede, sa fim mai reactivi.

Însă atenție! Hainele și accesoriile roșii dau senzația de putere dar, folosit în exces, instigă la conflict și agresivitate. Prea mult roșu agită spiritele.

 

Recomandări de accesorii roșii din Cufărul Cu Dichiseli

 

Eșarfe damă elegante, aici >>>

Bijuterii inimă, aici >>>

 

Semnificația culorii roșu

Bijuterii pietre semiprețioase, aici >>>

 

Semnificația culorii roșu

Bijuterii email, aici >>>

 

Semnificația culorii roșu

Semnificația culorii roșu

Brățări handmade, aici >>>

 

 

Bască roșie, aici >>>

 

Semnificația culorii roșu

 

Ceasuri damă curea piele, aici >>>

 

Semnificația culorii roșu

Cercei vintage, aici >>>

 

Semnificația culorii roșu

Șosete haioase, aici >>>

 

Semnificația culorii roșu

Afișează accesorii cu bufnițe, le găsești pe toate aici >>>

Bufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției.

Cadouri cu bufnițe, aici >>>

Semnificația culorii roșu

Ți-am prezentat câteva accesorii roșii din Cufărul Cu Dichiseli, numai bune de atras atenția, toate ușor de asortat și foarte elegante.

Accesoriile propuse în articol sunt disponibile in stoc. Comandă online sau telefonic la 0735946250

Gama completă aici >>>

Dacă ți-a plăcut articolul distribuie-l și prietenilor tăi. Mulțumesc!

Lasă un răspuns