Accesorii rochie roz

accesorii rochie roz

Culoarea roz este una dintre cele mai îndrăgite culori, asociată în mod natural cu fetele de vârstă mică. Trusoul de botez este roz, lumânarea purtată de nași este roz.

Culoarea roz este cea mai romantică și liniștitoare culoare, ajută la stimularea sistemului imunitar. Calmează și îmbunează sentimentele.

Se spune că în unele cazuri, antrenorii echipelor de sport zugrăveau pereții vestiarelor folosite de echipele adverse în roz aprins, puternic, astfel încât aceștia, în loc să fie concentrați la meciul care urma să înceapă, se relaxau până la moleșeala.

Culoarea roz este asociată cu feminitatea și candoarea. Rozul exprimă fericire și, din acest motiv, este o culoare ideală pentru dormitoarele copiilor.

Culoarea roz este derivată din culoarea roșie. Cei care preferă culoarea roz sunt romantici, talentați, cu o conversație spumoasă și cuceritoare. Se spune că rozul este preferata persoanelor care iubesc flirtul, a cuceritorilor de profesie.

Nu strică să ai în garderobă câteva rochii roz, indiferent de nuanță: roz pudră, pastelate, uni sau combinații de roz cu roz sau roz cu mov.

accesorii rochie roz

accesorii rochie roz

accesorii rochie roz

accesorii rochie roz

De principiu, rochia roz merge cu accesorii roz sau roșii. Potrivirea nu trebuie să fie exactă, important este ca aceastea să se integreze bine cromatic. De exemplu, pantofii roz închis sunt potriviți la o rochie uni roz deschis sau în combinație cu alte culori. La o rochie roz cu flori albe și albastre, alege accesorii roz sau albastre. Aceasta este o modalitate foarte bună de a-ți accesoriza rochia într-un mod nuanțat și vesel

Din Cufărul Cu Dichiseli îți propun câteva accesorii rochie roz, numai bune de purtat în zile cu nevoie de calm și relaxare.

eșarfe dungi mov VERIFICĂ MODELE ȘI PREȚ

 

Basca dama, 90% lana, diverse culori VERIFICĂ STOC ȘI PREȚ


Accesorii rochie roz

Rochia roz merge de minune cu pereche de pantofi bleumarin, albastru cobalt sau roșu bordo. Dacă preferi o abordare neutră, alege pantofi și accesorii în nuanțe neutre, lila, nude sau negru.

Pantofi eleganți

pantofi lila eleganți

accesorii rochie roz

pantofi eleganți

Accesoriile pentru rochia roz sunt foarte versatile și înveselesc orice ținută. În plus, nu se demodează. Așadar, investește în accesorii rochie roz de calitate!

Indiferent de ocazie, piesele roz te fac remarcată și aduc un plus de luminozitate întregii ținute.​

Lasă un răspuns