Bijuteriile Femeii Capricorn

Cadouri pentru Femeia Capricon

Femeia Capricorn are stil și maniere perfecte, în funcție de situație poate să fie deschisă sau rezervată, e practică și cu bun simț.

Pentru că veșnic își face planuri cu bătaie lungă, vrea un partener puternic și ambițios care să-i susțină planurile solide pentru viitor dar… e snoabă. 

Îșii dorește mereu doar cele mai bune restaurante, cele mai scumpe magazine și, din acest motiv, salariul și familia partenerului sunt două dintre criteriile de bază când iese cu cineva. Statutul social contează enorm. O să facă orice pentru asta, indiferent de preț și de sentimentele ei personale.

Cadouri pentru Femeia Capricorn

Îi plac cadourile scumpe, îi place să fie răsfățată și curtată.

Femeia Capricorn este ambițioasă, organizată și perfectionistă. Ajut-o să fie și practică cu un cadou trendy și util. Deși înnebunită să fie în centrul atenției, Femeia Capricorn adoptă un stil mai conservator, iar culorile cel mai des întâlnite în garderoba sa sunt în nuanțe de verde pal, maro și negru.

bluze și cămăși elegante BLUZE ȘI CĂMĂȘI ELEGANTE
ii tradiționale românești II TRADIȚIONALE

Din Cufărul Cu Dichiseli îți propun câteva accesorii în nuanțe pe gustul Femeii Capricorn.

Femeile Capricorn apreciază lucrurile de calitate și elegante. Un inel, un pandantiv sau o pereche de cercei clasici și rafinați ar putea fi o alegere potrivită. Optați pentru piese simple, dar cu detalii fine și materiale de calitate.

Bijuteriile alese pentru ea îi vor completa stilul funcțional, fiind piese din piele, perle, email sau argint.

Bijuteriile din argint sunt însoțite de certificat de garanție valabil 1 an de la data achiziției.

Cadouri pentru Femeia Capricorn

Femeia Capricorn iubește detaliile.

Pentru ea ambalajul este la fel de important ca și cadoul, de aceea oferiți-l frumos, pentru că ambalajul ajută la crearea unei atmosfere de sărbătoare.

Capricornii sunt cunoscuți pentru gustul lor impecabil în modă. O geantă de designer, o eșarfă din mătase sau un ceas elegant ar putea fi cadouri apreciate de o femeie Capricorn. Asigurați-vă că alegeți accesorii care se potrivesc stilului și preferințelor ei personale.

Capricornul este zodie de pământ, cu mare atracție pentru mirosurile florale, vegetale: un amestec de rozmarin pentru putere de convingere și mirt, revigorează spiritul, deschide sufletul.

Poți impresiona Femeia Capricorn cu un parfum natural personalizat pentru ea.

Parfumuri naturale EC Parfum PARFUMURI NATURALE

Asortează parfumului natural și cosmetice naturale franțuzești, 100% garantate și special create pentru fiecare tip de piele.

Femeile Capricorn își acordă o importanță mare în a-și păstra aspectul și sănătatea. Produsele naturale de îngrijire personală, uleiurile de masaj sau produsele de aromaterapie, reprezintă opțiuni de cadouri bune.

Cremă de Față Nutritivă cu Argan Fleurance Nature COSMETICE FRANȚUZEȘTI

Femeile Capricorn sunt mereu în căutarea oportunităților de învățare și dezvoltare personală. Ia în considerare achiziționarea unui abonament la un curs online sau la o conferință pe un subiect care o interesează. De asemenea, o carte motivațională sau de dezvoltare personală ar putea fi un cadou inspirațional și util pentru o Femeie Capricorn.

Dacă ești în căutarea unui cadou memorabil, optează pentru o experiență de lux, cum ar fi un weekend la un hotel de 5*, un masaj la un spa exclusivist sau o cină la un restaurant rafinat. Capricornii apreciază calitatea și atenția la detalii, astfel încât o experiență specială ar putea fi o alegere minunată.

Ți-am propus câteva cadouri pentru Femeia Capricorn, numai bune de apreciat și de cele mai pretențioase reprezentante ale zodiei.

Te-ar putea interesa și lucruri mai puțin știute despre capricorni »

 

Zodia și parfumul potrivit

Dar te-ai gândit vreodată că și parfumul poate fi ales în funcție de zodie? Știai [...]

Citește mai departe »
Culoriile zodiilor

Culorile asociate fiecărei zodii pot varia în funcție de diferite tradiții sau interpretări astrologice și, [...]

Citește mai departe »

Lasă un răspuns