Bijuteriile Femeii Capricorn

BIJUTERII CAPRICORN, CUFARUL CU DICHISELI

Femeia Capricorn are stil si maniere perfecte, in functie de situatie poate sa fie deschisa sau rezervata, e practica si cu bun simt.

Pentru ca vesnic isi face planuri cu bataie lunga, vrea un partener puternic si ambitios care sa-i sustina planurile solide pentru viitor dar… e snoaba.

Isi doreste mereu doar cele mai bune restaurante, cele mai scumpe magazine si, din acest motiv, salariul si familia partenerului sunt doua dintre criteriile de baza cand iese cu cineva. Statutul social conteaza enorm. O sa faca orice pentru asta, indiferent de pret si de sentimentele ei personale.

 

Cadouri pentru Femeia Capricorn

 

Ii plac cadourile scumpe, ii place sa fie rasfatata si curtata.

Femeia Capricorn este ambitioasa, organizata si perfectionista. Ajut-o sa fie perfecta cu ajutorul unui cadou trendy si practic. Desi innebunita sa fie in centrul atentiei, Femeia Capricorn adopta un stil mai conservator, iar culorile cel mai des intalnite in garderoba sa sunt in nuante de verde pal, maro si negru.

Din Cufarul Cu Dichiseli iti propun cateva accesorii in nuante pe gustul Femeii Capricorn.

Bijuteriile ideale pentru ea ii vor completa stilul functional, fiind piese din piele, perle, email sau argint.

Femeia Capricorn iubeste detaliile.

Pentru ea ambalajul este la fel de important ca si cadoul, de aceea oferiti-l frumos, pentru ca ambalajul ajuta la crearea unei atmosfere de sarbatoare.

Sigur nu dai gres cu cosmetice naturale handmade marca Retete De Frumusete, 100% garantate si special create pentru fiecare tip de piele.

 

Capricornul este zodie de pamant, cu mare atractie pentru mirosurile florale, vegetale: un amestec de rozmarin pentru putere de convingere si mirt, revigoreaza spiritul, deschide sufletul. Poti impresiona Femeie Capricorn cu parfum afrodisiac personalizat pentru ea.

 

Asorteaza parfumului solid cateva cosmetice naturale: sapun handmade, balsam de buze,  creme naturale hidratante.

Ti-am propus cateva idei de cadou pentru EA, numai bune de apreciat de pretentioasa Femeie Capricorn.

Acum este randul tau: ce i-ai cumparat Femeii Capricorn din viata ta? Cum ai ales cadoul potrivit?

Ce cadouri i-au placut cel mai mult?

Spune-ne si noua si da-ne idei de cadou pentru viitor!

Daca ti-a placut articolul distribuie-l si prietenilor tai. Multumesc!

Lasă un răspuns