Talismane norocoase în funcție de zodie

Talismane pentru fiecare zodie, simboluri ale norocului sau protectoare.

Purtăm zilnic talismane, simboluri ale norocului sau protectoare. Bijuterii sau obiecte, de la pandantive, lănțișoare și brățări, și până la portchei, decorațiuni pentru casă și mașină. Funcție de personalitate, fiecare zodie are simboluri protectoare diferite. Vezi recomandările pentru zodia ta!

Talismane norocoase în funcție de zodie

Talismane argint pentru fiecare zodie >>>

🚛 Livrare 24-48h 🔁 Retur & Schimb Gratuit 🎁 Cutie CADOU

Bijuteriile din argint sunt însoțite de certificat de garanție valabil 1 an de la data achiziției.

Talismane argint cu zodiicoliere zodiac

Semn de foc, pentru tine sunt recomandate culorile puternice gen roșu și portocaliu. Simbolurile norocoase sunt soarele, luna și stelele, recomandate sunt bijuteriile cu pietre roșii. Poartă broșe vintage, accesorii chic pentru rever sau eșarfa preferată.

Accesoriile tale norocoase sunt din cupru, metalul preferat al zeiței Venus, protectoarea Taurilor. Dar orice metal este acceptat pentru că Taurii sunt semn de pământ, locul unde se găsesc metalele de orice fel. Sfat: pentru noroc, pune o potcoavă deasupra ușii. Sau pune la chei un breloc Feng Shui.

Brelocuri Feng Shui >>>

Talismane norocoase în funcție de zodie

Talismane norocoase în funcție de zodie >>>

Semn de aer, îți poartă noroc orice zboară: păsări, fluturi, libelule.

„Fluturi în stomac”… Știai? Fluturele este cel mai bine asociat cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche. Nu uita să pui în casă un talisman cu pene, mai ales din cele care alungă visele rele. Și poartă mereu la tine o oglindă, ca să alungi ghinionul. Îți recomand bijuterii cu fluturi.

Semn de apă, îți poartă noroc orice înoată – pești, delfini, broaște… în fine, orice este legat de apă. Broasca țestoasă este talisman de noroc, sănătate și longevitate, protecție împotriva energiilor negative și a pericolelor de orice fel, prosperitate și înțelepciune. Colierele de perle sau de scoici îți aduc noroc, iar pentru succes în carieră poartă bijuterii din argint în formă de lună.

talisman argint broască țestoasătalisman argint broască

Ca tine nu e nimeni. Soarele, luna, stelele sunt simbolurile tale norocoase. Îții poartă noroc bijuterii aurii. Din Cufărul Cu Dichiseli îți recomand cercei pietre semiprețioase.

Talismane norocoase în funcție de zodieTalismane norocoase în funcție de zodie

Semn de pământ, talismanele tale norocoase sunt pietrele semiprețioase, mai ales cele care simbolizează pământul. Pentru prosperitate, poartă accesorii care simbolizează fructe: mere, prune, piersici, struguri. Îți recomand bijuterii pietre semiprețioase.

Semn de aer, talismanele tale norocoase sunt cele care simbolizează păsări. Și nu uita de ametist, piatra ta protectoare. Se spune că, în caz de pericol, ametistul își schimbă culoarea, avertizând persoana.

Talismane norocoase în funcție de zodieTalismane norocoase în funcție de zodie

Semn de apă, luna este simbolul tău norocos. Bijuteriile din argint în formă de stea de mare îți aduc succesul profesional. Ai grijă de viața amoroasă, ține aproape un simbol gen șarpe. Sau un măr.

Ca și pentru celelalte semne de foc, talismanele tale norocoase sunt reprezentări de soare și stele. Pentru noroc în general sunt recomandate arcul și săgețile. Pentru noroc în dragoste poartă accesorii din sidef, iar pentru a îți găsi jumătatea poartă bijuterii inimă.

Talismane norocoase în funcție de zodie

Talismane norocoase în funcție de zodie >>>

Pentru tine, cele mai norocoase elemente sunt pietrele semiprețioase, în special cuarț roz. Te vor ajuta să te concentrezi mai bine pe chestiunile importante din viața ta. De asemenea, ametist: nu prea ai prieteni devotați! Îți recomand broșe handmade asortate.

Ca și pentru celelalte semne de aer, talismanele tale norocoase sunt reprezentări de păsări. Poartă accesorii cu bufnițe. Bufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției.

Accesorii cu bufnițe >>>

Talismane norocoase în funcție de zodie

Talismane norocoase în funcție de zodie >>>

Talismanele tale norocoase sunt reprezentări de apă, valuri, rîuri, cascade. Metalul norocos este argintul și ca pietre, smaraldul.

Indiferent de zodie, în 2021, anul Bivolului de Metal, protejează-te de accidente, boli sau ghinioane și atrage prosperitatea de partea ta cu ajutorul amuletelor norocoase

talismane norocoase în funcție de zodie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?