Culorile săptămânii

Culorile zilelor săptămânii

Știi care sunt culorile zilelor săptămânii? Culorile ne influențează viața mai mult decât ne imaginăm. Purtând anumite nuanțe ne simțim mai tonici, mai optimiști, conform temperamentului fiecăruia. Important este să descoperim ce culoare ne influențează în bine, în fiecare zi a săptămânii.

Culorile săptămânii

Care sunt culorile benefice din fiecare zi a săptămânii?

Luni

În general, ziua de luni este cea mai neplacută din toată săptămâna.

În particular, cea mai neplacută zi de luni este cea de după concediu (recomandare: dacă se poate, începeți prima zi de lucru de după concediu într-o vineri – astfel, aveți la dispoziție weekend-ul, pentru a face trecerea mai ușoară de la repaus la acțiune).

Se zice că persoanele care aleg să se îmbrace lunea în culori închise, de fapt își manifestă nemulțumirea că a început o nouă săptămână de muncă.

Din acest motiv propun ca albul să fie culoarea zilei de luni! Albul este asociat cu puritatea și calmul atât de necesare pentru a duce treburile la bun sfârșit.

Așadar, lunea poartă ceva alb! O eșarfă albă, o bluză albă, un set colier și cercei sunt opțiuni ideale!

Recomandări din Cufărul Cu Dichiseli

Berete franțuzești - aici

Culorile zilelor săptămâniiCulorile zilelor săptămânii
Bluze albe - aici
Culorile zilelor săptămâniiCulorile zilelor săptămânii

Culorile săptămânii >>>

Marți

Mai bine decât luni, deși se zice că marțea sunt 3 ceasuri rele și implicit trebuie să sacrificăm ceva (timp, o idee, bani, etc). Recomand pentru marți culoarea roșie.

Roșu emană forță, ne face să luăm decizii mai ușor, dar trebuie folosit cu moderație. Agită spiritele!

Seturi colier și cercei - aici
Cadouri cu bufnițeSet colier și cercei

Miercuri

Miercurea ne tragem puțin sufletul după agitația zilei de marți și purtăm ceva verde, pentru destinderea stării de spirit. Aaaa… și să nu uit: verde este culoarea fertilității!

Așadar miercuri poartă verde: o eșarfă verde și o broșă vintage asortată.

Broșe vintage - aici
Culorile zilelor săptămâniiCulorile zilelor săptămânii

Culorile săptămânii >>>

Joi

Joia suntem deja cu un picior în weekend! Starea de spirit este bună, deci s-o facem și mai bună purtând ceva galben. Orice nuanță de galben este recomandată pentru ziua de joi – ne luminează mintea și sufletul, ne aduce o stare generală de bine.

Bijuterii pietre semiprețioase - aici

Vineri

Vinerea se poartă ținute lejere, casual, în nuanțe prietenoase de albastru deschis, alb, argintiu. Toate aceste culori sunt minunate vinerea pentru starea de liniște și detașare de care avem nevoie la final de săptămână.

Bijuterii argint - aici

Știai? Argintul protejează împotriva deochiului și de multe ori se folosește în descântece pentru deochi. Poartă o cruciuliță din argint sau pune un bănuț în portofel. Te va apăra de energii negative, iar cei care poartă bijuterii din argint sunt mai calmi.

Culorile săptămânii >>>

Sâmbătă

Weekend!!! Zi de repaus, pe cât se poate! Poartă diverse nuanțe de negru, albastru închis și mov, în combinații îndrăznețe.

Bijuterii email - aici
Set colier și cerceiSet colier și cercei

Duminică

Începând de duminică după amiază ne încearcă un pui de tristețe. Astfel că duminica sunt potrivite culori în nuanțe de roz și portocaliu, mai intense sau mai deschise, care să ne mențină starea de bine.

Culorile zilelor săptămânii

Rochii chic - aici

Îți mulțumesc că alegi cadouri pentru femei din Cufărul Cu Dichiseli!

Gama completă aici >>> 

Te-ar putea interesa și…

Urmărește-ne pe facebookCu un simplu like fii prima care află noutățile și reducerile din Cufărul Cu Dichiseli!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?