Bijuteriile Femeii Pește

Simbolul peștelui este găsit încă din Biblie: Isus a folosit doi pești pentru a hrăni o mulțime de peste 5000 de persoane.

O altă interpretare ar fi cuvintele Lui: „Veniți după mine, și vă voi face pescari de oameni.”

În diverse culturi, peștele are diverse simboluri: simbol al fertilității (depune icre), reîncarnare (zodia peștilor, așezată înaintea echinocțiului de primăvară), longevitate și noroc.

Așadar, Femeia Pește. Apă.

Apa Femeii Pește pare îmbietoare și pașnică, dar dacă te duci prea în larg o să descoperi cât este de înșelatoare. Te poți îneca foarte ușor.

Este visătoare, are imaginație bogată, la prima vedere pare sensibilă. Din acest motiv bijuteriile preferate sunt cele în stil romantic.

 

Cadouri pentru Femeia Pești, click aici >>>

 

O mică bijuterie este un cadou perfect pentru Femeia Pește pentru că o poate purta tot timpul asupra ei, amintindu-și de tine de fiecare dată când o atinge și o privește. Așadar, dacă vrei cu adevărat s-o impresionezi, alege bijuterii inima.

În toate culturile, inima este simbolul iubirii. Astfel de bijuterii reprezintă atracție, afecțiune, feminitate, senzualitate.

Bijuterii inimă, click aici >>>

 

Bijuteriile cu simbol sunt pe placul Femeii Pește. Însoțește cadoul tău cu un mărțișor trifoi cu patru foi.

Se crede că purtarea unui talisman un trifoi cu patru foi ține norocul aproape, fiecare frunză reprezentă ceva: credință, speranță, iubire și noroc.

Bijuterii cu pandantiv trifoi, click aici >>>

 

 

 

 

Mizează și pe bijuterii cu fluturi.

„Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

Bijuterii cu fluturi, click aici >>>

 

 

 

Ametistul este una dintre pietrele preferate de Femeia Pește iar bijuteriile în nuanțe de verde și indigo cu detalii florale se vor afla mereu printre favoritele ei.

Oferă-i în dar o broșă vintage, recomdată din Cufărul Cu Dichiseli

Broșe vintage, click aici >>>

Bijuterii email, click aici >>>

Ceasuri cu brățară, click aici >>>

Culorile preferate ale Femeii Pește sunt albastru și alb. Din nou, apă, liniște și pericol.

Alunecoasa Femeie Pește se simte foarte bine purtând culorile care-o reprezintă. Însă mare atenție! apele line sapă adânc…

Talismanele norocoase sunt reprezentări de apă, valuri, râuri, cascade. Metalul norocos este argintul și ca pietre – smaraldul.

 

Cu siguranță nu greșești dăruindu-i cosmetice naturale handmade marca RețeteDeFrumusețe.

Semn de apă, reprezentată de culorile albastru și verde, reușitele Femeii Pește depinde de forța de a înota contra curentului. La fericirea ei contribuie tămâia și santalul, la rezolvarea problemelor ajută lavanda. Poate și o aromă de rozmarin, pentru a evita multe greșeli în viață.

Găsești buchetul de arome dedicat Femeii Pește într-un parfum solid natural.

Numit și parfum de puls sau “parfum de budoar”, este un răsfăț creat numai din ingrediente naturale și uleiuri prețioase. Se poartă în poșetă și este prietenul parfumat care aduce mereu prospețimea. Se aplică în zonele de puls – încheietura mâini, gât, după ureche, în spatele genunchilor, sub sâni, și oferă o parfumare de intensitate medie, senzual aromată, un adevarat parfum afrodisiac. Un parfum solid handmade este un cadou deosebit, de la o persoană specială pentru o persoană specială!

 

 

Din Cufărul Cu Dichiseli ți-am propus cadouri pentru Femeia Pești, idei dichisite cu preț prietenos. Accesoriile prezentate în articol sunt disponibile în stoc. Comandă online sau telefonic la 0735946250.

Te-ar putea interesa și…

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă ți-a plăcut, distribuie-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns