Bijuteriile Femeii Vărsător

Femeia Vărsător este un spirit liber, veșnic curioasă, prietenoasă, cu un delicios farmec enigmatic.

Nu e posesivă sau geloasă, crede că dragostea se naște dintr-o prietenie frumoasă dar… este amabilă și amiabilă pentru că, de fapt, face numai ceea ce are ea chef.

Cadouri pentru Femeia Vărsător

Femeia Vărsător este guvernată de planeta Uranus și adoră pietrele albastre și violete precum turcoazul, acvamarinul și ametistul.

Ametistul are un puternic rol protector pentru cei care nu se simt în siguranță sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Se spune, dacă un rău voitor face ceva împotriva purtătorului acestei pietre, ametistul își schimbă culoarea și avertizează asupra pericolului. Un cadou perfect pentru Femeia Vărsător – bijuterii cu pietre semiprețioase, în magazin aici >>>

Bijuterii pietre semiprețioase >>>

Cercei pietre semiprețioaseBroșe vintage cu mărgele și pietre semiprețioasebroșă ametist

Cadoul ideal pentru Femeia Vărsător trebuie să fie ceva unic, pe care îl are doar ea și nimeni altcineva. Acel cadou unic poate fi un obiect ultramodern sau, dimpotrivă, ceva vintage.

Cu siguranță nu greșești oferindu-i bijuterii handmade si un parfum solid natural, special personalizat pentru Femeia Vărsător.

Femeia Vărsător iubește aromele ușoare și proaspete: rozmarin pentru forță și protecție, santal pentru succes în viața de familie și în afaceri. În viața personală aceste arome provoacă Femeii Vărsător o adevărată explozie de pasiune. Când și când, este bună o adiere de levănțică, îi aduce echilibru și liniște.

Parfum solid natural marca ReteteDeFrumusete.ro

Asortează bijuteriilor și parfumului un balsam de buze și o cremă naturală marca RețeteDeFrumusețe.

Cosmetice naturale handmade >>>

Balsamul de buze natural este hidratant, oferă protecție eficientă față de soare, vânt și ploaie. Conține ulei de catină, o minune pentru piele! În boabele de cătină se găsește o cantitate de 10 ori mai mare de vitamina C decât în portocale și cea mai mare concentrație de vitamina E dintre toate fructele. Grație acestora, uleiul de catină este unul dintre cei mai puternici aliați ai pielii!

cosmetice naturale handmade marca Rețete De Frumusețe

Atenție! fiind o imprevizibilă, niciodată să nu întrebi Femeia Vărsător ce cadou își dorește. O să-i strici tot cheful de sărbătoare.

Femeia Vărsător poartă cu stil bijuterii din materiale lucioase, interesante, poate chiar cu design futuristic, în special în culori acvatice.

Seturi colier și cercei >>>

set colier și cerceibijuterii emailbijuterii email

Cu o imaginație bogată, ea este cea care pornește trenduri și poartă mai mereu cele mai interesante accesorii. Cadourile vintage se potrivesc perfect cu firea Femeii Vărsător, pentru că ele o fac să se simtă unică.

Semn de aer, talismanele norocoase pentru Femeia Vărsător sunt reprezentări de păsări.

Oferă-i cadouri cu bufnițe. Bufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției.

Cadouri cu bufnițe >>>

Cadouri cu bufnițe. Bijuterii bufniță și decorațiuniset solnițe bufniță

Din Cufărul Cu Dichiseli și Rețete De Frumusețe ți-am propus câteva idei de cadou, accesorii dichisite cu preț prietenos, numai bune de apreciat de imprevizibila Femeie Vărsător. Gama completă aici >>>

Îți mulțumesc că alegi să cumperi cadouri pentru Femeia Vărsător din Cufărul Cu Dichiseli!

Îți mulțumesc că susții micile afaceri din România!

Te-ar putea interesa și… 

Idei de Cadou pentru Femeia Vărsător

Lasă un răspuns