Bijuteriile Femeii Berbec

Cadouri pentru Femeia Berbec

Femeia Berbec. Independentă, îi place să se distreze, adoră romantismul și bărbații curajoși.

Element focul. Femeia Berbec te arde când mocnit, când vălvătaie, după care adoarme fericită.

Dacă nu suporți căldura, nu te apropia!

O guvernează Marte, zeul războiului nesfârșit, care-a blagoslovit-o cu defecte grele, printre care impulsivitatea și energia peste limită. Zodie de foc, o reprezină cel mai bine accesoriile și pietrele de culoare roșie.

Cadouri pentru Femeia Berbec

Femeia Berbec iubește accesoriile unicat, în nuanțe îndrăznețe, de culoare roșie. Fie că sunt simple mărgele, rubine, opal sau diamante, accesoriile afișate de Femeia Berbec vor atrage mereu atenția!

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Inel din argint Garnet Drop

109,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Inel din argint Oval Garnet

109,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Cercei din argint Oval Garnet

109,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Colier din argint Garnet Drop

159,00 lei
Detalii aici >>>

Se zice că argintul protejează împotriva deochiului și de multe ori se folosește în descântece pentru deochi. Poartă un talisman din argint, o cruciuliță sau pune în portofel un bănuț. Te va apăra de energii negative, iar cei care poartă bijuterii din argint sunt mai calmi.

Magazine unde găsești bijuterii argint

Femeia Berbec apreciază bijuteriile inimă. Inima este recunoscută ca un simbol al iubirii în toate formele ei, reprezintă afectivitatea, locul de unde pornesc toate sentimentele și unde se află sufletul. De asemenea, forma sub care este reprezentat acest simbol, un triunghi cu vârful în jos, semnifică principiul feminin. Bijuteriile inimă sunt oferite, de cele mai multe ori, între îndrăgostiți.

Cadouri pentru Femeia Berbec

Femeia Berbec este foarte aprinsă, energică și sociabilă și, tocmai din această cauză, bijuteriile și pietrele tradiționale nu sunt pentru ea. Ea caută lucruri interesante unicat sau handmade.

Atunci când oferi sau primești o brățară înseamnă uniune și dorința ca relația să evolueze. Citește mai multe despre simbolul și semnificația brățării »

Femeii Berbec îi place să poarte accesorii care o fac remarcată în mulțime.

Cum perioada pe care o traversează zodia este între mijlocul lui martie și aprilie, Femeia Berbec adoră cadourile în legatură cu sezonul primavară-vară: culori vesele, haine și accesorii în nuanțe fresh.

bluze albe BLUZE CHIC
rochie brodată verde cu croi vaporos ROCHII TRADIȚIONALE

Cadouri pentru Femeia Berbec

Zodie guvernată de cap, față și creier, Femeii Berbec îi place orice cadou care are legătură cu aceastea: o beretă elegantă, cercei cu piatră roșie, ochelari de soare, eșarfe la modă. Doar cu condiția să fie impunătoare.

Cadouri pentru Femeia Berbec Cadouri pentru Femeia Berbec

 

Cadouri pentru Femeia Berbec Cadouri pentru Femeia Berbec

Cadouri pentru Femeia Berbec

Cu siguranță nu greșești însoțind cadoul tău cu un parfum natural personalizat pentru zodia berbec.

Zodie de foc, Femeii Berbec îi pică bine aromele îndrăznețe și picante de lămâie și santal. Uleiul de santal calmează și limpezește mintea agitaților Berbeci și este foarte bun armonizant psihic. Datorită proprietăților terapeutice deosebite, uleiul de santal este numit “aurul negru”. Exclus trandafir, nucșoară și crin, adevărate semințe de scandal!

Femeia Berbec este cunoscută pentru personalitatea puternică, aventuroasă și independentă. Iubește să încerce lucruri noi, așadar poți să-i oferi cursuri de surfing, parașutism sau escaladă.

Femeia Berbec este adesea foarte interesată de dezvoltare personală și de a învăța lucruri noi. Poți să îi oferi o carte motivațională care să o inspire și să o motiveze. Consultă idei din raftul pentru sănătate și dezvoltare personală »

Din Cufărul Cu Dichiseli ți-am propus câteva idei de cadouri pentru Femeia Berbec, accesorii dichisite cu preț prietenos, numai bune de apreciat de independenta Femeie Berbec.

Te-ar putea interesa și…

Semnificația culorii roșu »

Talismane norocoase pentru fiecare zodie »

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie »

Horoscopul zodiei Berbec »

Lasă un răspuns