Zodia și parfumul potrivit

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Dar te-ai gândit vreodată că și parfumul poate fi ales în funcție de zodie? Știai că sunt miresme care acționează asupra fiecărei zodii în mod diferit, și că mirosul care îi poartă cuiva noroc, poate aduce ghinion altcuiva? Îți ofer câteva sugestii aromate. De ce să nu încerci ceva nou?

Zodia și parfumul potrivit

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Zodia Berbec

Zodie de foc, roșu și galben, atitudine de învingător. I se potrivesc aromele îndrăznețe și picante de lămâie și santal. Uleiul de santal calmează și limpezește mintea agitaților Berbeci și este foarte bun armonizant psihic. Datorită proprietăților terapeutice deosebite, uleiul de santal este numit “aurul negru”. Exclus trandafir, nucșoară și crin, adevărate semințe de scandal!

Parfumuri pentru zodia berbec

Zodia Taur

Zodie de pământ, nuanțe de verde și maro, stabilitate. Îi vine mănușă parfumul de lavandă și patchouli. Lavanda calmează ieșirile nervoase, uleiul de patchouli este tonic și afrodisiac, un parfum de pământ încântător! Știai că mirosul de patchouli atrage banii?

Parfumuri pentru zodia taur

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Zodia Gemeni

Zodie de aer, imaginație, adiere de vânt. Se simte bine purtând parfumuri florale, proaspete. Combinațiile cu ulei de vetiver îi aduc cu picioarele pe pământ, îi pune în legătură cu corpul lor și sexualitatea. Stimulent al sistemului imunitar, uleiul de vetiver este antiseptic și afrodisiac. Pentru inspirație și nota de fresh, se combină cu lămâie. Exclus pelin, brad și levănțică; contribuie la rezolvarea unor probleme delicate dar le provoacă rapid oboseală.

Parfumuri pentru zodia gemeni

Zodia Rac

Zodie de apă, albastru, înot, mare. Îi fac bine parfumurile condimentate cu lămâie și un strop de santal, pentru o carieră de succes. Uleiul de lămâie crește puterea de concentrare, ajută la clarificarea ideilor și luarea unor decizii rapide, împrăștie confuzia și face ca îngrijorarea să dispară.

Parfumuri pentru zodia rac

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Zodia Leu

Zodie de foc, aur și portocaliu. Uleiul de mentă îi dă energia necesară, un strop de lavandă îi eliberează de stres, santalul ajută la recunoașterea meritelor în cercurile de afaceri. În același timp, santalul conferă noutate relațiilor sexuale atât de iubite de Lei!

Parfumuri pentru zodia leu

Zodia Fecioară

Zodie de pământ, își trage puterea din relațiile de orice fel. Tămâia îi protejează fericirea din familie și îi aduce succesul în dragoste, iar un strop de pelin o ferește de depresiile atât de bine cunoscute!

Parfumuri pentru zodia fecioară

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Zodia Balanță

Zodie de aer, artiști și cuceritori, acest semn trebuie să aibă mare grijă cu aromele pentru că reacționează destul de rapid la mirosuri. Are nevoie de lămâie pentru concentrare și decizii rapide, un strop de patchouli pentru armonie și echilibru și tămâie, ca se fie feriți de deochi.

Parfumuri pentru zodia balanță

Zodia Scorpion

Zodie de apă. Le trebuie lavandă pentru a lua decizii corecte și geranium, uleiul esențial cu cea mai mare putere de echilibrare. Geranium (sau popular, mușcată) încurajează comunicarea, relaxează tensiunea nervoasă, în cantitate mică calmează sistemul nervos, în cantitate mare stimulează.

Parfumuri pentru zodia scorpion

Zodia Săgetător

Zodie de foc, i se potrivesc aromele orientale. Succesul îi este adus de mirosurile care-i calmează emoțiile (pelin, lavandă, ienupăr, rozmarin), alintate cu un strop de santal și cuișoare. Uleiul de cuișoare este cel mai bun pentru motivație, la toate nivelele: trup, minte, inimă și suflet.

Parfumuri pentru zodia săgetător

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Zodia Capricorn

Semn de pământ, i se potrivesc mirosurile florale, vegetale: un amestec de rozmarin (pentru putere de convingere) și mirt (revigorează spiritul, deschide sufletul).

Parfumuri pentru zodia capricorn

Zodia Vărsător

Zodie de aer, acest semn este înclinat către arome ușoare și proaspate: rozmarin pentru forță și protecție, santal pentru succes în viața de familie și în afaceri. În viața personală aceste arome provoacă o explozie de pasiune. Când și când, este bună o adiere de levănțică, pentru liniște și echilibru.

Parfumuri pentru zodia vărsător

Zodia Pești

Semn de apă, albastru, verde. Reușitele Peștilor sunt dependente de forța de a înota contra curentului, la fericirea Peștilor contribuie tămâia și santalul. La rezolvarea problemelor ajută lavanda. Poate și o aromă de rozmarin, pentru a evita multe greșeli în viață.

Parfumuri pentru zodia pești

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Alege din gama de parfumuri pentru zodii

 

Fiecare zodie are propriul ritual de înfrumusețare. În funcție de luna nașterii suntem mai sensibile la anumite culori, rezonăm la anumite stiluri, ne plac anumite arome de parfum. Pentru fiecare, vezi propuneri aromate și parfumate AICI

Lasă un răspuns