Bijuteriile Femeii Balanță

Cadouri pentru Femeia Balanță

Femeia Balanță este o ființă rafinată, poate cea mai rafinată din tot zodiacul.

Asta după ce reușește să se decidă într-un fel sau altul, fie pentru că își pierde răbdarea probând și răs-probând, fie pentru că este amenințată cu evacuarea din cabina de probă ocupată în mod abuziv cu orele.

De fapt, toată nehotărârea vine din dorința de-a împăca pe toată lumea. Și, mai ales, fiind o persoană destul de calculată, cumpără ceva doar dacă se asortează cu altceva sau aduce ceva în plus unui lucru pe care îl are deja.

Cadouri pentru Femeia Balanță

Guvernată de Venus, Femeia Balanță este imaginea feminității, chiar dacă nu și a perfecțiunii.

Depășind de multe ori limita dintre bine făcută și prea plin, este unică datorită gropițelor din obrajii satinați și a distincției cu care poartă îmbrăcămintea elegantă, bijuteriile rafinate și parfumurile scumpe. Pentru că adoră să fie în centrul atenției, o poți încânta cu o ședință de masaj sau o relaxare în doi.

În tot ce face Femeia Balanță, detaliile fac diferența.

Fiind zodie de toamnă, Balanța iubește culorile anotimpului, amestecul de roșu și galben, auriu, ruginiul atât de special momentului. Pentru ea îți recomand accesorii chic cu preț prietenos.

Femeia Balanță adoră mixtura de culori calde și reci și detaliile confecționate din diverse metale și pietre.

Pietrele zodiei sunt turcoazul, ametistul, rubinul și nuanțele lor. Recomand bijuterii din argint și bijuterii email în nuanțe de cireașă și rugină. Garantat le va adora!

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Inel din argint Turquoise Crystals

50,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Inel din argint Elegant Ruby

129,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Colier din argint Elegant Ruby

175,00 lei
Detalii aici >>>

Ametistul are un puternic rol protector pentru cei care nu se simt în siguranță sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Se spune că dacă un rău voitor face ceva împotriva purtătorului acestei pietre, ametistul își schimbă culoarea și avertizează asupra pericolului.

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Cercei din argint Oval Amethyst

109,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Colier din argint Oval Amethyst

129,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Inel din argint Oval Amethyst

109,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Cercei din argint Little Amethyst Square

79,00 lei
Detalii aici >>>

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Cercei din argint Elegant Amethyst

150,00 lei
Detalii aici >>>

Cadouri pentru Femeia Balanță

Cochetă, iubește look-ul chic, parizian.

Asortează o beretă franțuzească cu o eșarfă elegantă în ton și ai obținut un cadou rafinat cu preț prietenos.

cadouri pentru femeia balanta cadouri pentru femeia balanta

Semn de aer, Femeii Balanță îi poartă noroc bijuteriile care simbolizează păsări. Mizează pe cadouri cu fluturi și cadouri cu bufnițe.

Fluturele este și un simbol al schimbării și speranţei. Ca simbol Feng Shui, fluturele întruchipează dorinţa profundă a omului de a se bucura de viaţă şi a trăi liber. Fluturele este un simbol al sufletului, schimbării, metamorfozei, învierii, speranţei, vieţii şi unor noi începuturi în numeroase tradiţii, legende, mituri şi superstiţii ale lumii. Oferă cadouri cu fluturi balanțelor care au nevoie de-o schimbare în viața lor!

Bufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției, atât de apreciată de Femeia Balanță.

 

 

Cadouri pentru Femeia Balanță

Fire romantică, Femeia Balanță adoră cadourile personalizate. Alege bijuteria preferată, încarcă fotografia cu care dorești să fie personalizată și trimite comanda cu detaliile necesare. Se livrează în cutiuță cadou premium.

Talismane foto personalizabile

Pandantive personalizate

talismane argint personalizabile

Cadouri pentru Femeia Balanță

Cadoul pentru Femeia Balanță poate fi scump sau ieftin, vintage sau de actualitate, cu umor sau nu, dar în toate cazurile trebuie să placă ochiului. Singurul lucru pe care Femeia Balanță nu îl va trece cu privirea este lipsa de bun gust.

Dacă (Doamne ferește!) ai supărat o Balanță, fă repede rost de bani și du-o la cumpărături. Iubește genul de activitate, fie că-i într-un târg, la bâlci, bazar sau magazin de lux. Plimb-o prin locurile cu bijuterii handmade și haine chic, o va binedispune precis. Nu vrea neapărat să cumpere, cât mai ales să vadă, să pipăie, să negocieze.

Cumpără-i totuși o brățară handmade, ca semn că dorești ca relația să evolueze. Femeia Balanță adoră cadourile handmade, nu neapărat pentru valoarea lor, ci datorită gestului de afecțiune și apreciere care vine la pachet cu atenția primită.

Cadouri pentru Femeia Balanță

Femeia Balanță adoră cadourile care îi pun în valoare firea artistică și creativă. Oferă-i cu încredere picturi pe numere.

Pictura pe numere este o activitate care relaxează după o zi grea de muncă, dezvoltă spiritul artistic. Setul conține pânza canvas, pensule, culori pe bază de apă și acril. Tablourile sunt schițate și numerotate. Fiecare număr corespunde unei culori. Pentru a realiza tabloul trebuie aplicată culoarea aferentă fiecărui număr. Nimic mai simplu!

picturi numere categorie

Magazine unde găsești picturi pe numere

Poți impresiona Balanța cu cosmetice franțuzești și parfumuri de puls preparate din uleiuri esențiale: lămâie pentru concentrare și decizii rapide, un strop de patchouli pentru armonie și echilibru, tămâie, ca să fie ferite de deochi.

Îți mulțumesc că alegi cadouri pentru Femeia Balanță din Cufărul Cu Dichiseli!

Dacă îți sunt pe plac propunerile, distribuie articolul și prietenilor tăi.

Te-ar putea interesa și …

Lasă un răspuns