Culoriile zodiilor

Culorile asociate fiecărei zodii pot varia în funcție de diferite tradiții sau interpretări astrologice și, funcție de personalitate, fiecare zodie are o culoare dominantă.

Culorile influențează viața în toate aspectele și putem spune pe bune dreptate că ele ne poartă pe noi și nu invers.

Modul în care le asociem, felul în care le asortăm spun detalii despre personalitatea noastră, despre mesajul pe care vrem să-l dăm lumii la un moment dat.

În funcție de momentul nașterii ne reprezintă mai bine anumite culori și ne dau energia benefică necesară.

Vezi culoarea zodiei tale și accesoriile în nuanțe recomandate de Cufărul Cu Dichiseli.

Ce culori să porți în funcție de zodie

 • Berbec. Roșu aprins, portocaliu, auriu

Culoarea sângelui și a focului, roșu sugerează ideea de efort, dinamism, dorință, senzația de căldură. Totodată este culoarea războiului deoarece roșu înseamnă Marte. Totuși, reprezintă și simbolul cromatic al iubirii divine, al forței, curajului și pasiunii. Se recomandă folosirea cu economie, în exces crează agitație și chiar nervozitate. Hainele și accesoriile roșii pot da senzația de putere dar și de conflict și agresiune.

culoriile zodiilor II TRADIȚIONALE

 

Te-ar putea interesa și…

 

 • Taur. Verde smarald, maro și tonuri de natură

Verdele simbolizează armonia, calmul și echilibrul. Este culoarea speranței, optimismului, evoluției și învățării.

Important pentru Tauri! Purtați accesorii și haine în diverse nuanțe de verde când aveți de susținut un examen important sau un interviu pentru un nou loc de muncă.

 

Te-ar putea interesa și…

 

Ce culori să porți în funcție de zodie

 • Gemeni. Albastru deschis, galben vibrant și alb

Albastru este culoarea cerului, inspiră destindere și calm. Albastru respinge efectele roșului, care are mai degrabă tendința de a agita spiritele. De asemenea, simbolizează credința și oarecum detașarea de cele pământești. Albastru este simbolul iubirii ascunse și al dualității atât de caracteristice Gemenilor.

Albastru, cer și mare – lumea antică credea că spiritul omului corespunde culorii albastre, mintea – galben și corpul fizic – roșu. Albastru are un puternic efect odihnitor.

rochii elegante albastre Dy Fashion ROCHII ELEGANTE

 

Te-ar putea interesa și…

 

 • Rac. Argintiu, alb și nuanțe pastelate

Albul te trimite cu gândul la lumină, de aceea este asociat cu înțelepciunea și cunoașterea. Albul este culoarea purității și al unui sentiment de pace, unitate și echilibru.

 

Te-ar putea interesa și…

 

Ce culori să porți în funcție de zodie

 • Leu. Auriu, portocaliu, galben și mov regal

Galben este culoarea Soarelui și a aurului, reprezentă speranța și viața. Aduce schimbare, purifică și transformă. De altfel, când o persoană se simte atrasă de galben și poartă haine în această culoare, înseamnă că simte nevoia unei reînnoiri. Galben simbolizează și revelația iubirii dar atenție! este și culoarea geloziei cea atât de bine cunoscută printre defectele posesivilor Lei.

 

Te-ar putea interesa și…

 

 • Fecioară. Violet, bej și maro

Violet este pe de-o parte culoare mistică, de pe altă parte culoarea înțelepciunii și spiritualității. Este culoarea cardinalilor și, poate și din acest motiv, movul simbolizează vibrație spirituală și misticism.

Este o culoare a suferinței și melancoliei tipice Fecioarelor.

Ametistul are un puternic rol protector pentru cei care nu se simt în siguranță sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Se spune, dacă un rău voitor face ceva împotriva purtătorului acestei pietre, ametistul își schimbă culoarea și avertizează asupra pericolului.

 

Te-ar putea interesa și…

 

 • Balanță. Portocaliu, roz pastel și lavandă

Culoare situată între sentimentul de dorință evocat de roșu și cel al evoluției specific galbenului, portocaliu simbolizează entuziasmul, intuiția, energia și imaginația – toate, atât de specifice balanțelor.

geanta portocalie piele naturala VERIFICĂ PREȚ

 

culorile zodiilor VERIFICĂ PREȚ

 

Te-ar putea interesa și…

 

 • Scorpion. Maro, burgundy și roșu închis

Maro este culoarea pământului și a stabilității, un simbol al atașamentul față de familie caracteristic Scorpionilor.

Este solid, de încredere, ai senzația că purtând ceva maro, nimic rău n-o să ți se întâmple pentru că ești ocrotită de un înger care veghează din umbră.

bluza maro cu umeri bufanti BLUZE CHIC

 

Te-ar putea interesa și…

 

Ce culori să porți în funcție de zodie

 • Săgetător. Mov deschis, albastru și violet

bască mov BERETE FRANȚUZEȘTI

 

Te-ar putea interesa și…

 

 • Capricorn. Verde pal și maro

Zodie de pământ, Capricornul își trage energia din natură – adoră verdele crud care reprezintă renaștere, înnoire, noi începuturi. Iubește mirosurile florale, vegetale: un amestec de rozmarin pentru putere de convingere și mirt pentru revigorarea spiritului.

rucsac verde pal RUCSACURI VERZI

 

Te-ar putea interesa și…

 

Ce culori să porți în funcție de zodie

 • Vărsător. Albastru azur, turcoaz și argintiu

Zodia Vărsător este guvernată de planeta Uranus și adoră pietrele albastre și violete precum turcoazul și acvamarinul.

 

Te-ar putea interesa și…

 

 • Pești. Albastru marin, violet și verde închis

Apă, liniște, pericol. Alunecoșii pești se simt foarte bine purtând culorile care-i reprezintă. Atenție! apele line sapă adânc…

 

Te-ar putea interesa și…

 

Din Cufărul Cu Dichiseli ți-am prezentat câteva sugestii generale și nu există reguli stricte în ceea ce privește culorile asociate cu fiecare zodie. Dacă te interesează în mod special culoarea asociată cu zodia ta, poți căuta informații suplimentare în surse astrologice sau poți alege culorile care te atrag și te fac să te simți bine.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi!

 

Lasă un răspuns