Bijuteriile Femeii Taur

cadouri pentru femeia taur

Femeia Taur – mama răniților, loială, puternică, curajoasă, mereu în căutarea securității financiare și a unui partener pe care să se bazeze.

Femeia Taur este conștientă de cât de multe lucruri se pot cumpăra cu bani.

Din acest motiv poți să-i oferi în loc de cadou echivalentul unei sume de bani pe care să o folosească cum crede ea de cuviință. Apreciază valoarea financiară a cadoului și prea puțin valoarea sentimentală.

Dacă totuși decizi să-i cumperi ceva, ai grijă să fie practic, eventual cu utilitate imediată: băutură de calitate (șampanie, vin vechi), bomboane fine, o carte de bucate sofisticate, parfumuri cu mirosuri dulci, eșarfe elegante, produse naturale marca RețeteDeFrumusețe.

Cadouri pentru Femeia Taur

Brățări vintage

Cadouri pentru Femeia Taur

Eșarfe elegante

cadouri pentru femeia taur

Broșe vintage

cadouri pentru femeia taur

Cadouri pentru Femeia Taur

Femeia Taur adoră bijuteriile și nu se mulțumește decât cu ce este mai bun. Prin urmare, nu optează pentru brățări din lemn decât ocazional. 

Preferă și alege bijuteriile prețioase din platină sau aur, de cele mai multe ori moștenite. I se potrivesc bijuteriile cu smarald sau safir.

Dacă ai un buget modest , nu greșești oferindu-i bijuterii din pietre semiprețioase.

cadouri pentru femeia taur

cadouri pentru femeia taur

Semn de pământ, Femeia Taur iubește florile și primăvara.

Accesoriile cu detalii florale o fac să se simtă cel mai bine, dar ai grijă că detaliile sunt foarte importante: cadoul trebuie să fie calitativ.

cadouri pentru femeia taur

cadouri pentru femeia taur

Sigur o vei impresiona cu un parfum solid natural special creat pentru ea. Zodie de pământ, Femeii Taur îi vine mănușă parfumul de lavandă și patchouli. Lavanda calmează ieșirile nervoase iar uleiul de patchouli este tonic și afrodisiac, un parfum încântător. Știai că mirosul de patchouli atrage banii, cei atât de iubiți de Tauri în general și de Femeia Taur în special?

cadouri pentru femeia taur

Parfumuri naturale

Cadouri pentru Femeia Taur

Accesoriile norocoase ale Femeii Taur sunt din cupru pentru că metalul preferat al zeiței Venus- protectoarea Taurilor- era cuprul.

Dar orice metal este acceptat pentru ca Taurii sunt semn de pământ, locul unde se gasesc metalele de orice fel. Sfat: Pune o potcoavă deasupra ușii, îți va aduce noroc.

Din Cufărul Cu Dichiseli recomand brelocuri chei cu simbol.

Brelocuri Feng Shui

breloc broască țestoasă

Broasca țestoasă, simbolul fertilității, abundenței și longevități,

Buddha, simbolul norocului și bunăstării,

Cocoș, simbolul curajului, onestității și muncii,

Floarea soarelui, simbolul norocului, bogăției și ambiției,

Fluture, simbolul iubirii și sufletului pereche,

Urs, simbolul puterii și determinării.

Cadouri pentru Femeia Taur

Energia zodiei Taur este activată de culoarea verde, culoarea speranței, a optimismului, evoluției și învățării. Verdele simbolizează armonia, calmul și echilibrul.

Sfat pentru Femeia Taur: poartă haine sau accesorii verzi când ai de susținut un examen sau un interviu pentru un loc de muncă.

Bluze și cămăși elegante

bluze și cămăși elegante

bluze și cămăși elegante

Din Cufărul Cu Dichiseli ți-am prezentat câteva idei de cadou pentru pretențioasa Femeie Taur. Accesoriile din articol sunt disponibile în stoc. Comandă online sau telefonic la 0735946250.

Îți mulțumesc că alegi cadouri pentru Femeia Taur din Cufărul Cu Dichiseli!

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns