Bijuteriile Femeii Gemeni

Femeia Gemeni. Spirit și inimă generoasă, mereu înconjurată de prieteni.

Distractivă, isteață, iubitoare și veșnic curioasă.

Poate să se împartă cu succes între responsabilitățile din familie, carieră și casă, aproape nimic nu o stresează. Se enervează destul de repede și superficial, dar îi trece la fel de repede și nu e ranchiunoasă.

Sufletistă, știe să empatizeze – dacă îi reproșezi ceva, mai mult ca sigur va avea remușcări pentru că te-a făcut să suferi, dar nu te aștepta la prea multă afecțiune. E rece, cinică și malițioasă. Acționează la primul impuls, uneori cu consecințe dezastruoase.

Zodie de aer, Femeia Gemeni preferă culoarea albastru, culoarea cerului. Evocă odihna, destinderea și calmul, este simbolul iubirii ascunse și al dualității atât de caracteristice Gemenilor.

Femeia Gemeni este fascinată de bijuterii, însă preferă mai mult să vorbească despre bijuterii decât să le poarte.

Femeia Gemeni este mereu adaptabilă și versatilă, prin urmare și stilul bijuteriilor preferate sunt la fel de versatile, în culori vibrante. Adoră nuanțele de galben, portocaliu și smarald; de altfel, pietrele zodiei sunt agatele și smaraldul, sau chihlimbar.

Știai? Denumit „piatra magică” datorită multiplelor efecte terapeutice, chihlimbarul stimulează metabolismul și tratează diferite afecțiuni ale pielii. Ajută în cazul problemelor respiratorii și durerilor articulare. Indiferent de nuanță, oferă o purificare unică.

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Femeia Gemeni examinează lumea după intelect, așa că oferă-i un cadou care să-i stimuleze imaginația. În general, Gemenii domină Casa Comunicării, așa că le poți cumpăra un telefon, o agendă, o tabletă, ceva gen.

Nu uita că pentru Femeia Gemeni contează mâinile și palmele așadar sigur îi vor plăcea mănușile, cămășile, inelele și ceasurile.

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Contează și pe brățări vintage și o cremă de mâini naturală marca RețeteDeFrumusețe, special concepută pentru piele de catifea.

În Cufărul Cu Dichiseli găsești variante de brățări la modă: brățări handmade, brățări din piele, brățări nautice.

Profită de până la 50% reducere!

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Nu uita! Atunci când oferi sau primești o brățară, înseamnă uniune și dorința ca relația să evolueze.

Cadouri pentru Femeia GemeniCadouri pentru Femeia Gemeni

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Femeia Gemeni iubește mirosurile proaspete, florale. Sigur nu greșești cu un parfum solid natural marca RețeteDeFrumusețe, cu miros afrodisiac de vetiver, alintat cu un iz fresh de lămâie, un cadou inedit, de suflet.

Se poate purta în poșetă și este prietenul parfumat care aduce mereu prospețime!

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Ai grijă să variezi! Se plictisește letal de repede!

Spirit ludic, se va îndragosti iremediabil de o pereche de șosete amuzante pe care o va purta până o s-o facă harcea-parcea! Așa că ai grijă și cumpără-i mai multe perechi.

Cadouri pentru Femeia GemeniCadouri pentru Femeia GemeniCadouri pentru Femeia Gemeni

Semn de aer, Femeii Gemeni îi poartă noroc orice zboară: păsări, fluturi, libelule.

Cadouri pentru Femeia Gemeni

Bufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior.

Bufnița este un deosebit simbol al bogăției.

Cadouri pentru Femeia GemeniCadouri pentru Femeia Gemeni

„Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndragostiți.

Asemenea fluturelui, liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții, persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

Cadouri pentru Femeia GemeniCadouri pentru Femeia Gemeni

Ți-am propus câteva cadouri pentru Femeia Gemeni, numai bune de apreciat de caracterele ludice și schimbătoare.

Acum este rândul tău: ce i-ai cumpărat Femeii Gemeni din viata ța? Cum ai ales cadoul potrivit? Ce cadouri i-au plăcut cel mai mult? Spune-ne și dă-ne idei pentru viitor!

Te-ar putea interesa și…

Accesoriile prezentate sunt disponibile în stoc. Comandă online sau telefonic la 0735946250

Gama completă aici >>>

Lasă un răspuns