Ce să faci când plouă

Ce să faci când plouă

Ce să faci când te plictisești și afară plouă

Lucruri de făcut atunci când plouă și este vremea urâtă

Primul lucru ar fi să citim. Știai că doar 6 minute de citit pe zi reduc stresul cu 60%? Lectura este una dintre cele mai eficiente metode de relaxare. Cititul reduce nivelul de stres și de cortizol (hormonul eliberat de organism ca răspuns la starea de stres) și îmbunătățește funcțiile cognitive. Profită de vremea ploioasă lângă o carte bună și un ceai aromat, care să te încălzească și să te binedispună!

Îți recomand câteva cărți pentru trup și suflet. Le găsești pe toate la Cărturești.ro.

Ce să faci când plouă 

Bea ceva cald – ceai bio îndulcit cu miere organică, cafea cu aromă, supă, orice constrastează cu vremea rece!

Îți recomand ceai verdeceai albceai negruceaiuri de fructeceaiuri de plante, toate binecunoscute pentru proprietățile deosebite. Și pentru că tuturor ne place să aducem un pic de frumos în viața noastră și să ne bucurăm privirea, îți propun și ceaiuri blooming sau ceai care înflorește!

Ceai care înflorește AICI

Ce să faci când plouă

Cele mai bune ceaiuri aromate AICI

Ce să faci când plouă

Miere organică AICI

Ce să faci când plouă

 

Cafea cu arome AICI

Ce să faci când plouă

Ce să faci când plouă

Profită de statul în casă și vizionează filme și seriale. Îți recomand „Unorthodox”, „Fata din tren”, „Metoda Kominsky” și „Behind Her Eyes” pe Neflix, complet diferite ca subiecte dar cu numitor comun – te țin cu sufletul la gură! Sau, dacă vremea întunecată te inspiră la melancolie, ai la dispoziție multe comedii pe HBO Max. Invită la vizionare pe cineva drag și savurați împreună un vin bun sau o ciocolată caldă lângă delicii și delicatese. Îți recomand fructe trase în ciocolată, prăjituri cu ciocolată și migdale sau pannetone artizanal cu aromă irezistibilă de lămâie. Alege din gama de dulciuri speciale disponibile AICI.

Panettone cu caise, stafide și ghimbir

Ce să faci când plouă

Dacă ai chef, fă un duș prelung sau o baie aromată!

Ce să faci când plouă

În Cufărul Cu Dichiseli ai la dispoziție produse naturale de îngrijire corporală și creme pentru față. Pentru maxim de eficiență, ține cont de tipul de piele și folosește produsele cosmetice conform indicațiilor producătorului. 

Rețeta scrub pentru corp AICI.

Recomandări din Cufărul Cu Dichiseli:

Magazine unde poți găsi altfel de produse

 

Ce să faci când plouă

Dacă ai un hobby, acum este vremea să-ți folosești creativitatea!

Croiește haine, desenează, scrie, pictează pe numere, fă prăjituri, orice activitate care îți place și te binedispune. Personal ador pictura pe numere

Pictura pe numere este o activitate dedicată copiilor și adulților. Ajută la o percepere mai bună a culorilor, relaxează după o zi grea de muncă, dezvoltă spiritul artistic. Setul pentru pictură pe numere conține pânza canvas, pensule, culori pe bază de apă și acril. Tablourile sunt schițate și numerotate. Fiecare număr corespunde unei culori. Pentru a realiza tabloul trebuie aplicată culoarea aferentă fiecărui număr. Nimic mai simplu!

Magazine unde poți găsi altfel de produse

Picturi pe numere

 

Ce să faci când plouă

Odihnește-te! Dacă vremea de îndeamnă la somn, e clar că organismul tău îți cere o pauză. Așa că pune-te în pat și visează ceva frumos! Pe mine sunetul ploii mă îndeamnă la somn, în afară de zilele ploioase de vară, care sunt preferatele mele și trebuie să privesc fiecare picătură.

Chiar dacă plouă, asta nu înseamnă că trebuie să stai în casă. Ieși afară, plimbă-te, singură sau însoțită! Plimbarea prin ploaie este specială –  înviorează natura sau din contră, o plânge, miroase a curat și a proaspăt. Echipează-te adecvat, ca să-ți priască plimbarea prin ploaie: cizme de ploaie și beretă franțuzească asortată, pelerină și umbrelă.

Ce să faci când plouă

Ce să faci când plouă

 

cizme cauciuc roșii bască roșie

cizme cauciuc bleumarin Basca dama, 90% lana, marime universala

cizme cauciuc elastic Berete damă elegante, diverse culori, 90% lână, mărime universală

Și chiar dacă stai în casă, nu înseamnă că nu poți face puțină mișcare! Alege melodiile care-ți plac și dansează, încearcă exerciții de gimnastică, cardio sau yoga.

Petrece timp cu cineva drag! Prietena cea mai bună, cineva din familie, depinde de caz. Sună-ți cunoștințele cu care n-ai mai vorbit demult din lipsă de timp.  

Dacă ai chef, rezolvă prin casă treburi mereu amânate! Fă ordine în sertare, calcă, repară diversele lucruri. Toate, însoțite de muzica preferată!   

Sper că ți-au fost pe plac și te inspiră ideile de activități pentru zile ploioase. Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi! 

Lasă un răspuns