Tratament naturist pentru pete maronii pe față

Pete maronii pe față? Tratament naturist

Cauzele apariției petelor maronii sunt variate:

– hormonale (femei însărcinate sau contraceptive utilizate necorespunzător),

– genetice,

– disfuncții tiroidiene,

– expunere prelungită și neprotejată la soare.

Atunci când stăm la soare pielea are o reacție naturală de protecție: produce exces de melanină, pigmentul natural „responsabil” cu bronzul atât de mult dorit.

Practic se produce o hiperpigmentare care afectează suprafețe mai mari sau mai mici de piele, colorate în nuanțe de maro închis, care persistă vreme mai îndelungată.

Tratament naturist pentru pete maronii pe față

Uleiul de ricin este puternic antipigmentar, deosebit de bun pentru ameliorarea petelor pigmentare, a petelor de vârstă și de sarcină. Este un produs ce poate fi folosit ca atare aplicat direct pe piele, păr, unghii sau gene, sau în combinație cu ulei de crin alb și ulei esențial de morcovi pentru estomparea petelor pigmentare. Citește mai departe »

În combinație cu apă de albăstrele, uleiul de ricin este utilizat pentru prepararea unui demachiant bifazic.

Amestecă într-o sticlă cu dop etanș 60 grame apă de albăstrele, 40 grame ulei de ricin și 10 picături de vitamina E. Folosește produsul rezultat pe o dischetă. Pentru finalizarea demachierii, șterge fața cu apă de albăstrele sau apă de mușețel.

Vitamina E naturală (tocoferolul) este esențială pentru sănătatea pielii. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator. Ca aplicație cosmetică este folosită în special pentru îngrijirea pielii uscate, mature, deteriorate, pentru regenerare după expunerea la soare, protecție împotriva factorilor de mediu. Se include în orice preparat cosmetic ce conține și uleiuri.

Ingrediente utilizate în rețetă

Produse naturale

Ulei de ricin uz cosmetic

16,00 lei
Detalii aici >>>

Produse naturale

Apă de albăstrele bio

15,00 lei
Detalii aici >>>

Produse naturale

Vitamina E naturală

14,90 lei
Detalii aici >>>

Produse naturale

Apă de mușețel bio

18,50 lei
Detalii aici >>>

Fiolele PIGMENT CONTROL asigură un efect puternic de depigmentare și de nivelare a pielii. Destinate utilizării zilnice, fiolele PIGMENT CONTROL  îmbunătățesc vizibil aspectul pielii care se confruntă cu pete pigmentare și reduc șansele apariției de noi astfel de pete prin echilibrarea nivelului de melanină. 

Tratament pentru pete maronii pe față

Fiolele PIGMENT CONTROL asigură un efect puternic de depigmentare și de nivelare a pielii. Destinate utilizării zilnice, fiolele PIGMENT CONTROL  îmbunătățesc vizibil aspectul pielii care se confruntă cu pete pigmentare și reduc șansele apariției de noi astfel de pete. 

Prin acțiunea complementară a ingredientelor sale: Vitamina C stabilizată, Vitamina B3 (Niacinamidă), extract din frunze de Dud Alb și Apă de Albăstrele, reglează producția de melanină și uniformizează nuanța pielii, oferind regenerare celulară, fermitate și luminozitate.

Prin efectul puternic antioxidant, Apa de Albăstrele și Vitamina C stabilizată previn îmbătrânirea prematură a tenului. De asemenea, întrețin stratul epidermic și ajută la hidratarea optimă a acestuia.

Tratament naturist pentru pete maronii pe față

Recomandări

Reduceri!
65,00 lei
Detalii aici >>>

Produse naturale

Apă de albăstrele bio

15,00 lei
Detalii aici >>>

Produse naturale

Gel aloe vera

29,00 lei
Detalii aici >>>

Produse naturale

Ulei de morcov

19,90 lei
Detalii aici >>>

Fiolele PIGMENT CONTROL conțin Vitamina C stabilizată – Glucozid Ascorbilic, cea mai stabilă și calitativă formă a acestei vitamine pentru integrarea în produsele cosmetice. Produs testat dermatologic și oftalmologic.

Nu conține ulei, are o textură non-grasă, cu absorbție rapidă. Este non-comedogenic (nu blochează porii).

 

Tratament pentru pete maronii pe față

Tratament naturist pentru pete maronii pe față

Tratament Corector Anti Pete | Fleurance Nature. VERIFICĂ PREȚ

Odată cu vârsta și expunerea la UV, supraproducția localizată de melanină poate duce la apariția petelor pigmentare. Tratamentul corector anti-pete are eficacitate dovedită asupra reducerii petelor pigmentare după doar 4 săptămâni! Ingrediente: aloe vera, uleiul din grâu, ulei de floarea soarelui, ulei de soia, uleiuri esențiale de mușcată și palmarosa. Citește mai departe »

 

Mască 7Days Lămâie și Vitamina C pentru Luminozitate Intensivă. VERIFICĂ PREȚ

Bună pentru toate tipurile de piele, piele mixtă sau cu pete maronii cauzate de expunerea la soare sau lipsa îngrijirii adecvate. Citește mai departe »

 

Cremă depigmentantă concentrată Lumière. VERIFICĂ PREȚ

Cremă concentrată depigmentantă Lumiere

Cremă depigmentantă concentrată cu Melavoid care te ajută să scapi de petele maronii, petele de soare, petele rămase în urma acneei sau a sarcinii sau chiar petele vârstei. Catifelează și netezește tenul, stimulează producția de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, ameliorează semnele de îmbătrânire și susține regenerarea pielii. Citește mai departe »

 

Ser depigmentant concentrat Lumière. VERIFICĂ PREȚ Ser depigmentant concentrat Lumière

Serul depigmentant concentrat cu Melavoid uniformizează și iluminează culoarea tenului, inhibă producția de melanină, stimulează producția de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, ameliorează semnele de îmbătrânire, reduce pigmentarea pielii și susține regenerarea acesteia. Citește mai departe »

Cosmetice cu aur coloidal

Ser depigmentant concentrat Lumière

89,00 lei
Detalii aici >>>

Cosmetice cu aur coloidal

Set depigmentant Lumière cu Melavoid

188,00 lei
Detalii aici >>>

 

Cosmetice pentru Ten cu Imperfecțiuni Pigmentare | Gerovital . VERIFICĂ PREȚ

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns