Cadouri cu fluturi

cadouri cu fluturi

Știi care este simbolul fluturelui și motivul pentru care este bine să oferi cadouri cu fluturi?

„Fluturi în stomac”… fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți.

Fluturele este liber să zboare din floare în floare, lipsit de constrângeri și interdicții. Persoana care poartă asupra sa un talisman în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche.

De cele mai multe ori, simbolul fluturelui este utilizat ca remediu în dragoste, îndeosebi pentru cei singuri. Asta şi din cauza faptului că iubirea este cel mai nobil sentiment care ne face să ne simţim ca şi cum am zbura.

Fluturele este și un simbol al schimbării și speranţei. Ca simbol Feng Shui, fluturele întruchipează dorinţa profundă a omului de a se bucura de viaţă şi a trăi liber.

Fluturele este asociat cu transformarea şi renaşterea. Larva trece prin câteva stadii de schimbare şi dezvoltare înainte de a deveni fluture. La fel şi oamenii, trebuie să traverseze experienţe de viaţă și să tragă învățămintele corecte, pentru a nu repeta greșelile. Așa cum fluturele iese din cocon, și noi trebuie să ieșim din zona de confort. Să învățăm lucruri noi, să ne adaptăm vremurilor!

Fluturele este un simbol al sufletului, schimbării, metamorfozei, învierii, speranţei, vieţii şi unor noi începuturi în numeroase tradiţii, legende, mituri şi superstiţii ale lumii.

Culorile strălucitoare ale fluturilor şi dansul lor aerian printre flori ne aduc aminte să ne bucurăm de viaţă, să fim cât mai mobili în minte şi suflet, să întâmpinăm cu zâmbetul pe buze schimbările din viaţă şi să le înţelegem ca oportunităţi ale evoluţiei şi împlinirii noastre. Oferă cadouri cu fluturi oamenilor care au nevoie de-o schimbare în viața lor și persoanelor iubite!

Cadouri cu fluturi 

cercei cu fluturi CERCEI CU FLUTURI
cadouri cu fluturi INELE DIN ARGINT
cadouri cu fluturi TALISMANE CU FLUTURI
Eșarfă ciclam cu fluturi și flori EȘARFE CHIC
cercei-din-aur-14k-pentru-copii CERCEI PENTRU COPII

 

Lasă un răspuns