Talismane norocoase

talismane norocoase

Talismanul este un mic obiect considerat ca având o forță magică care-i ajută pe cei care îl poartă. Alege talismanul de care ai nevoie!

Îți prezint talismanele din Cufărul Cu Dichiseli cu semnificația fiecăruia.

 

  • Arborele Vieții

Dacă ești în căutarea belșugului și prosperității, arborele vietii, cu ramurile lui roditoare și rădăcinile adânci, este un simbol excelent pe care îl poți purta prin bijuterii. Arborele Vieții simbolizează nemurirea în multe culturi și atunci când te confrunți cu o afecțiune fizică, acesta îți poate inspira o nouă speranță și îți alimentează puterea de a merge înainte cu încredere deplină.

 

Broșe vintage cu strasuri în montură aurie

Este talisman de fertilitate și longevitate. Persoanele care iși doresc o viață împlinită și lungă apelează deseori la acest simbol Feng Shui, în propria locuință sau purtat asupra lor sub diverse forme. Broasca țestoasă este reprezentativă în natură pentru longevitate și rezistență. Aparenta fragilitate este bine ascunsă sub carapacea protectoare, aproape indestructibilă. Deși lentă, broasca țestoasă își continuă drumul ales cu o determinare și o hotărâre fantastice, iar simbolul Feng Shui cu înfățișarea ei este renumit pentru puterile sale.

Talismane broască țestoasă, aici >>>

 

Breloc chei cu pandantiv Buddha, simbolul norocului și bunăstării

Chiar dacă nu ești buddhist practicant, binecunoscuta statuie a lui Buddha în poziție de meditație ar trebui să fie la loc de cinste la tine acasă, întrucât este recunoscută ca fiind una dintre principalele obiecte care aduc noroc și bunăstare. În funcție de aspectul figurinei, Buddha atrage trăsătura simbolizată de statuetă. Pentru o viață de familie fericită, luați un Buddha înconjurat de copii. Pentru o stare materială bună, un Buddha gras și prosper. Pentru o viață veselă și fericită, un Buddha care râde. Se spune că, dacă îi este împărtășită o dorință, ajută la îndeplinirea ei.

Talisman Buddha, aici >>>

 

Mărțișor broșă bufniță, simbolul bogățieiBufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior.

Bufnița este un deosebit simbol al bogăției.

Cadouri cu bufnițe, aici >>>

 

 

 

 

  • Cărăbuș

Scarabeul era purtat de războinicii egipteni sub forma unui inel care asigura Sănătate, Putere și Virilitate. Exista credința că gândacii din această specie sunt în exclusivitate masculi, putând atrage astfel toate calitățile masculine, atât mentale cât și fizice.

 

Breloc chei cu pandantiv cocoș, simbolul curajului, onestității și muncii

Cocoșul este unul din cele 12 semne zodiacale ale Zodiacului chinez, unde reprezintă o mulțime de calități, incluzând onestitatea, curajul moral și fizic, dar și aroganța și autoritatea. Este considerat un muncitor perseverent, hotărât și judicios în a face alegeri, adeseori animat de propriul său punct de vedere. Pentru chinezi este o pasăre importantă, simbolizează masculinitatea (yang) și un număr de alte atribute: războiul, norocul, fidelitatea.

Talisman cocoș, aici >>>

 

 

  • Delfin

Delfinul sunt considerat simbol al norocului în foarte multe culturi, inclusiv în tradițiile antice din Grecia, Egipt și Roma. Delfinul este un simbol al inteligenței și al marilor prietenii bazate pe încredere, sinceritate și respect. Talismanul delfin este recomandat persoanelor cu probleme în a păstra o relație pe termen lung. Este recomandat de asemenea și persoanelor care au schimbat domiciliul. Acest remediu îi va ajuta să lege noi prietenii și relatii, cât mai repede și pe o durată cât mai mare. Delfinul reprezintă și un simbol al păcii, dragostei și protecției. Se spune, atunci când oamenii se află pe mare, delfinii îi însoțesc în călătorie pentru a-i proteja de atacurile rechinilor și pentru a le asigura un drum cât mai sigur și liniștit.

 

Broșe vintage, pandantiv elefant indian

Este simbolul înțelepciunii și puterii, dar și aducător de noroc și energie pozitivă, atrage succesul în carieră. Se știe că elefantul trăiește foarte mult și că este unul dintre cele mai înțelepte animale. O statuetă înfățișând acest animal protejează locuința și este aducătoare de noroc. Ea trebuie plasată în casă în locurile vulnerabile, spre exemplu la uși sau ferestre, împiedicând astfel ca necazurile să pătrundă în casă. Fiind unul dintre cele mai renumite obiecte aducătoare de noroc, trebuie așezat la înălțime, întrucât se consideră că are nevoie să-i fie recunoscute și apreciate virtuțile, și niciodată cu fața spre ușa de la intrarea în casă.

Bijuterii elefant, aici >>>

 

 

Breloc chei cu pandantiv floarea soarelui, simbolul norocului, bogăției și ambiției

Floarea soarelui este un simbol al adorației, loialității și constanței în dragoste. Felul în care se orientează mereu după soare transformă floarea soarelui într-un însemn al împlinirii. Floarea soarelui semnifică norocul, bogăția și ambiția. Poți dărui o astfel de floare cuiva concentrat în urmărirea unui țel, cu nevoie de inspirație. Floarea soarelui poate fi un cadou potrivit pentru crearea unei atmosfere calde în casă, inspiră noi oportunități în familie și cămin. Dăruirea unei flori a soarelui semnifică „sunt mereu devotat(ă) ție!”

Talisman floarea soarelui, aici >>>

 

Breloc chei cu mărgele și pandantiv fluture

Fluturele este asociat cel mai bine cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemeni fluturelui, liber să zboare din floare în floare, persoana care poartă asupra sa o amuletă în formă de fluture atrage puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche. Fluturele nu doar aduce un partener în viața celei (celui) ce-l poartă însă, odată găsit, acest partener conferă relației stabilitate, energie sexuală și implicare. Așa cum la maturitate fluturele și-a dobândit splendoarea prin multiple transformări, așa și persoana care se folosește de acest simbol își va reechilibra spiritul.

Bijuterii fluturi, aici >>>

 

 

Broșe vintage cu strasuri în montură

Simbolul pisicii este des întâlnit ca simbol care atrage banii, norocul și situațiile favorabile. Rezerva ori distanțarea emoțională a pisicii ne poate semnala că ar trebui să ne îndepărtăm de anumite situații de viață sau de anumiți oameni. Poartă accesorii cu pisici și ține departe persoanele negative!

Accesorii cu pisici, aici >>>

 

 

 

 

  • Potcoava

Potcoava este o altă emblema antică aducătoare de noroc și protectoare de deochi. Legenda spune că potcoava trebuie să stea cu vârfurile îndreptate în sus, pentru a ține norocul înăuntru. Există teorii care spun că magia acestui simbol provine din forma sa ce se aseamănă cu semiluna. Așadar, potcoava nu apară doar piciorul calului, ci și norocul omului!

 

  • Soare

Din cele mai vechi timpuri Soarele este simbolul regalității și al dinastiilor conducătoare. Dacii considerau Soarele ca fiind dătător de viață, simbolul se regăsea pe multe obiecte: scuturi, bijuterii, coifuri. Soarele este nemuritor, el moare la asfințit dar învie întotdeauna dimineața. Din acest motiv este întruchiparea veșniciei și a renașterii. Soare. Căldură. Viață. Începutul și sfârșitul. Soarele dă viață și o ia. Soarele întreține viața și o distruge.

 

  • Stea de mare

Steaua de mare este o stea căzută din cer în ocean, este un simbol ceresc pentru iubirea divină, profundă. Steaua cu cinci colțuri este un simbol puternic, ce atrage și cumulează forțe teribile, de aceea trebuie să știm semnificația ei și să o folosim corect.

 

Broșă pandantiv trifoi din sidef

Fiecare frunză simbolizează o anume caracteristică: faimă, bogăție, dragoste și sănătate. Potrivit superstiției, purtătorul unui trifoi cu patru foi poate fi sigur că este apărat de spiritele rele. Trifoiul cu patru foi era venerat în miturile celtice datorită culorii verde aprins și a creșterii rapide, semn de reînnoire. Poartă la piept trifoiul cu patru foi, pentru a găsi iubirea adevărată. Dacă îl ții cu tine într-un loc sigur, niciun rău nu te poate atinge, iar dacă visezi trifoi cu patru foi, vei trăi fericit(ă) până la adânci bătrâneți!

Talisman trifoi cu patru foi, aici >>>

 

 

Breloc chei cu pandantiv urs

Primul simbol al ursului este acela al curajului, hotărârii și determinării. Acest animal ce hiberneaza ne dă putere, ne învață să fim practici și ne dă o lecție despre modul în care trebuie să ne asumăm singurătatea. Din cauză că urșii hibernează, el poate însemna înviere. Ursul are legătură cu luna, iar el era sacru pentru Artemis, zeița lunii la greci. Cândva se credea că ursul gras are puteri mistice de vindecare iar în psihanaliză ursul reprezintă pericolele inconștientului.

Talisman urs, aici >>>

 

 

Talismanele prezentate în articol sunt disponibile in stoc. Comandă online sau telefonic la 0735946250

 

În 2020, anul Șobolanului de Metal, protejează-te de accidente, boli sau ghinioane și atrage prosperitatea de partea ta cu ajutorul remediilor Feng Shui.

Amulete și talismane, click aici >>>

Remedii Feng Shui pentru 2020 – Anul Șobolanului de metal, click aici >>>

talismane norocoase

Remedii pentru sănătate >>>

Animale și păsări norocoase >>>

Feng Shui pentru casă și birou >>>

Brelocuri Feng Shui >>>

Bijuterii Feng Shui >>>

Horoscop Chinezesc >>>

Ustensile Feng Shui >>>

Zeități Feng Shui >>>

 

Te-ar putea interesa și…

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă ți-a plăcut, distribuie-l și prietenilor tăi!

Nu uita! Urmărește pe facebook Cufărul Cu Dichiseli >>>

Lasă un răspuns