Talismane norocoase

talismane norocoase

Talismanul este un mic obiect considerat ca având o forță magică care-i ajută pe cei care îl poartă. Alege talismanul de care ai nevoie!

Îți prezint talismanele din Cufărul Cu Dichiseli cu semnificația fiecăruia.

 

  • Arborele Vieții

Dacă ești în căutarea belșugului și prosperității, arborele vietii, cu ramurile lui roditoare și rădăcinile adânci, este un simbol excelent pe care îl poți purta prin bijuterii. Arborele Vieții simbolizează nemurirea în multe culturi și atunci când te confrunți cu o afecțiune fizică, acesta îți poate inspira o nouă speranță și îți alimentează puterea de a merge înainte cu încredere deplină.

 

Broasca țestoasă este talisman de fertilitate și longevitate. Persoanele care iși doresc o viață împlinită și lungă apelează deseori la acest simbol Feng Shui, în propria locuință sau purtat asupra lor sub diverse forme. Broasca țestoasă este reprezentativă în natură pentru longevitate și rezistență. Aparenta fragilitate este bine ascunsă sub carapacea protectoare, aproape indestructibilă. Deși lentă, broasca țestoasă își continuă drumul ales cu o determinare și o hotărâre fantastice, iar simbolul Feng Shui cu înfățișarea ei este renumit pentru puterile sale.

Talismane broască țestoasă >>>

talismane norocoase

Chiar dacă nu ești buddhist practicant, binecunoscuta statuie a lui Buddha în poziție de meditație ar trebui să fie la loc de cinste la tine acasă, întrucât este recunoscută ca fiind una dintre principalele obiecte care aduc noroc și bunăstare. În funcție de aspectul figurinei, Buddha atrage trăsătura simbolizată de statuetă. Pentru o viață de familie fericită, luați un Buddha înconjurat de copii. Pentru o stare materială bună, un Buddha gras și prosper. Pentru o viață veselă și fericită, un Buddha care râde. Se spune că, dacă îi este împărtășită o dorință, ajută la îndeplinirea ei.

Talisman Buddha >>>

Breloc chei cu pandantiv Buddha, simbolul norocului și bunăstării.

 

Bufnița este un simbol al înțelepciunii și cunoașterii și are darul de a crea o energie a averii, atrăgând după sine un sentiment de siguranță și confort interior. Bufnița este un deosebit simbol al bogăției.

Cadouri cu bufnițe >>>

talismane norocoase

  • Cărăbuș

Scarabeul era purtat de războinicii egipteni sub forma unui inel care asigura Sănătate, Putere și Virilitate. Exista credința că gândacii din această specie sunt în exclusivitate masculi, putând atrage astfel toate calitățile masculine, atât mentale cât și fizice.

 

Cocoșul este unul dintre cele 12 semne zodiacale ale Zodiacului Chinezesc și reprezintă onestitatea, curajul fizic și moral dar și aroganța și autoritatea. Este considerat un muncitor perseverent, hotărât și judicios în a face alegeri, adeseori animat doar de punctul său de vedere. Pentru chinezi este o pasăre importantă, simbolizează masculinitatea (yang) și un număr de atribute: războiul, norocul, fidelitatea.

Talisman cocoș >>>

Breloc chei cu pandantiv cocoș, simbolul curajului, onestității și muncii.

 

  • Delfin

Delfinul sunt considerat simbol al norocului în foarte multe culturi, inclusiv în tradițiile antice din Grecia, Egipt și Roma. Delfinul este un simbol al inteligenței și al marilor prietenii bazate pe încredere, sinceritate și respect. Talismanul delfin este recomandat persoanelor cu probleme în a păstra o relație pe termen lung. Este recomandat de asemenea și persoanelor care au schimbat domiciliul. Acest remediu îi va ajuta să lege noi prietenii și relatii, cât mai repede și pe o durată cât mai mare. Delfinul reprezintă și un simbol al păcii, dragostei și protecției. Se spune, atunci când oamenii se află pe mare, delfinii îi însoțesc în călătorie pentru a-i proteja de atacurile rechinilor și pentru a le asigura un drum cât mai sigur și liniștit.

 

Este simbolul înțelepciunii și puterii, dar și aducător de noroc și energie pozitivă, atrage succesul în carieră. Se știe că elefantul trăiește foarte mult și că este unul dintre cele mai înțelepte animale. O statuetă înfățișând acest animal protejează locuința și este aducătoare de noroc. Ea trebuie plasată în casă în locurile vulnerabile, spre exemplu la uși și ferestre, împiedicând astfel ca necazurile să prătrundă în casă. Fiind unul dintre cele mai renumite obiecte aducătoare de nroco, trebuie așezat la înalțime, întrucât se consideră că are nevoie să-i fie recunoscute și apreciate virtușile, și niciodată cu fața spre ușa de la intarea în casă.

Colier pandantiv elefant cu mărgele în montură metalică

 

Floarea soarelui este un simbol al adorației, loialității și constantei în dragoste. Felul în care se orientează mereu după soare transformă floarea soarelui într-un semn al împlinirii. Floarea soarelui semnifică norocul, bogăția și ambiția. Poți dărui o astfel de floare cuiva concentrat în urmărirea unui țel, cu nevoie de inspirație. Floarea soarelui poate fi un cadou potrivit pentru crearea unei atmosfere calde în casă, inspiră noi oportunități în familie și cămin. Dăruirea unei flori a soarelui seminifică „sunt mereu devotat(ă) ție”

Bijuterii floarea soarelui >>>

Cercei lungi cu flori și mărgele

 

Fluturele este cel mai bine asociat cu senzațiile percepute de îndrăgostiți. Asemeni fluturelui, liber să zboare din floare în floare, persoana care poartă asupra sa o amuletă în formă de fluture atrage după sine puternice energii senzuale și își sporește semnificativ șansele să își găsească sufletul pereche. Fluturele nu doare aduce un partener în viața celei (celui) ce-l poartă însă, odată găsit, acest partener oferă relației stabilitate, energie sexuală și implicare. Așa cum la maturitate fluturele și-a dobândit splendoarea prin multiplele transformări, așa și persoana care se folosește de acest simbol își va reechilibra spiritul.

Cadouri cu fluturi >>>

Breloc chei cu mărgele colorate și pandantiv fluture, simbolul iubirii și sufletului pereche

Simbolul pisicii este des întâlnit ca simbol care atrage banii, norocul și situațiile favorabile. Rezerva ori distanțarea emoțională a pisicii ne poate semnala că ar trebui să ne îndepărtăm de anumite situații de viață sau de anumiță oameni. Poartă accesorii cu pisici și ține departe persoanele negative!

Accesorii cu pisici >>>

Față de pernă decorativă din bumbac

 

  • Potcoava

Potcoava este o altă emblema antică aducătoare de noroc și protectoare de deochi. Legenda spune că potcoava trebuie să stea cu vârfurile îndreptate în sus, pentru a ține norocul înăuntru. Există teorii care spun că magia acestui simbol provine din forma sa ce se aseamănă cu semiluna. Așadar, potcoava nu apară doar piciorul calului, ci și norocul omului!

 

  • Soare

Din cele mai vechi timpuri Soarele este simbolul regalității și al dinastiilor conducătoare. Dacii considerau Soarele ca fiind dătător de viață, simbolul se regăsea pe multe obiecte: scuturi, bijuterii, coifuri. Soarele este nemuritor, el moare la asfințit dar învie întotdeauna dimineața. Din acest motiv este întruchiparea veșniciei și a renașterii. Soare. Căldură. Viață. Începutul și sfârșitul. Soarele dă viață și o ia. Soarele întreține viața și o distruge.

 

  • Stea de mare

Steaua de mare este o stea căzută din cer în ocean, este un simbol ceresc pentru iubirea divină, profundă. Steaua cu cinci colțuri este un simbol puternic, ce atrage și cumulează forțe teribile, de aceea trebuie să știm semnificația ei și să o folosim corect.

 

Fiecare frunză simbolizează o anume caracteristică: faimă, bogăție, dragoste, sănătate. Potrivit legendei, purtătorul de trifoi cu patru foi este apărat de spiritele rele. Trifoiul cu patru foi era venerat în miturile celtice datorită culorii verde aprins și a creșterii rapide, semn de reînnoire. Poartă la piept trifoiul cu patru foi, pentru a găsi dragostea adevărată. Dacă îl ții cu tine într-un loc sigur, niciun rău nu te va atinge, iar dacă visezi trifoi cu patru foi vei trăi fericit(ă) până la adânci bătrâneți!

Talisman trifoi cu patru foi >>>

talismane norocoase

Primul simbol al ursului este acela al curajului, hotărârii și determinării. Acest animal ce hiberneaza ne dă putere, ne învață să fim practici și ne dă o lecție despre modul în care trebuie să ne asumăm singurătatea. Din cauză că urșii hibernează, el poate însemna înviere. Ursul are legătură cu luna, iar el era sacru pentru Artemis, zeița lunii la greci. Cândva se credea că ursul gras are puteri mistice de vindecare iar în psihanaliză ursul reprezintă pericolele inconștientului.

Breloc chei urs >>>

Breloc chei cu pandantiv urs, simbolul puterii și determinării.

 

Talismanele prezentate în articol sunt disponibile in stoc. Comandă online sau telefonic la 0735946250

În 2020, anul Șobolanului de Metal, protejează-te de accidente, boli sau ghinioane și atrage prosperitatea de partea ta cu ajutorul remediilor Feng Shui.

Amulete și talismane >>>

Remedii Feng Shui pentru 2020 – Anul Șobolanului de metal >>>

talismane norocoase

Remedii pentru sănătate >>>

Animale și păsări norocoase >>>

Feng Shui pentru casă și birou >>>

Brelocuri Feng Shui >>>

Bijuterii Feng Shui >>>

Horoscop Chinezesc >>>

Ustensile Feng Shui >>>

Zeități Feng Shui >>>

Te-ar putea interesa și…

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă ți-a plăcut, distribuie-l și prietenilor tăi!

Nu uita! Urmărește pe facebook Cufărul Cu Dichiseli >>>

Lasă un răspuns